Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όσο κι αν απολαμβάνεις την υψηλή γαστρονομία ή τις γκουρμέ fusion κουζίνες, υπάρχει πάντα μια γεύση που θα σε κάνει να υψώνεις ψηλά την ελληνική σημαία της νοστιμιάς. Ο γύρος, αυτό το ιδιαίτερο πιάτο που όλοι έχουμε απολαύσει ως υπερήφανοι καλοφαγάδες Έλληνες βρίσκεται πάντα στην καρδιά σου προκαλώντας αναμνήσεις από την καθημερινότητα, τα ξενύχτια, τις καλοκαιρινές βόλτες ή τις συγκεντρώσεις στο σπίτι παρέα με φίλους.

Λογικό, είναι να σε πονάει βαθιά κάθε φορά που πρέπει να αποχωριστείς τη γεύση του είτε γιατί πρέπει να ξεκινήσεις εκείνη τη δίαιτα που συνεχώς αναβάλεις, ή γιατί αποφάσισες ότι το κρέας θα απουσιάσει από τη διατροφή σου ή ακόμα γιατί είναι Σαρακοστή και για λόγους παράδοσης, θρησκείας, συνήθειας (διάλεξε και πάρε) το λατρεμένο ζουμερό κρεατάκι θα σε επισκέπτεται μόνο στα (αμαρτωλά) όνειρά σου.

Σε όλους όσοι αγαπάμε το νόστιμο φαγητό και δεν θεωρούμε ότι τα βραστά λαχανικά είναι γεύμα η γεύση του γύρου φαντάζει σαν μια απόλαυση που δεν αντικαθίσταται. Ή μήπως όχι; Όπως λένε, «τίποτα δε γίνεται, μέχρι να γίνει» και  σε αυτή την περίπτωση, το θαύμα έγινε (και  μάλιστα μεσούσης της Σαρακοστής). Ο Mega Meatless Yeeros είναι ο ένας και μοναδικός γύρος που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτική προέλευσης αποτελώντας μια παγκόσμια καινοτομία νοστιμιάς. Αποτέλεσμα ερευνών από το τμήμα Research and Development της Megas Yeeros που αποτελεί την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο, το πρωτοποριακό αυτό προϊόν έρχεται να ανταποκριθεί στις αναζητήσεις της plant based διατροφής προσφέροντας όλες τις θρεπτικές αξίες των συστατικών του μαζί με την αξεπέραστη νοστιμιά της γεύσης του.

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter

Ο Mega Meatless Yeeros είναι απόλυτα γευστικός όπως ένας κλασικός, που ψήνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ταυτόχρονα σου λύνει τα χέρια με την ευκολία που προσφέρει για τη δημιουργία υγιεινών πιάτων που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχεις  να κάνεις είναι να αφήσεις τη  φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει. Κι όταν λέμε ελεύθερη εννοούμε και χωρίς ενοχές, αφού μπορείς να ακολουθείς τη διατροφή ή τη νηστεία της Σαρακοστής και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις υψηλή γεύση. Και μη μου πεις ότι  αυτό είναι αμαρτία.

Φτιαγμένος από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας ο Meatless Yeeros σε καλωσορίζει σε έναν κόσμο γαστρονομίας όπου απουσιάζει η γλουτένη και τα πρόσθετα σόγιας (gluten free και soy free) και πρωταγωνιστεί η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών. Μια εναλλακτική πρόταση διατροφής που κατακτά τον κόσμο και έρχεται στην ελληνική αγορά μέσα σε eco friendly συσκευασίες που θα προσέξεις σίγουρα.

Αναζήτησε την εναλλακτική πρόταση της παραδοσιακής γεύσης στα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων που θα βρεις εδώ https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM
Alchemist

Γεύση / Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού

Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή;
THE LIFO TEAM
Kennedy

Γεύση / Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων

Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Γεύση / Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης.
M. HULOT