Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2

Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
6

Ομολογώ ότι με ένιωσα ηδονοβλεψίας. Ποιος θα έλεγε ότι θα με ενδιέφερε τόσο τι υπάρχει μέσα στα ψυγεία του κόσμου; Σας παρουσιάζω τα ψυγεία που αναποκρίθηκαν στο κάλεσμα, μαζί με τα σχόλια των ιδιοκτητών (όπου υπήρχαν)

έφτασε χωρίς σχόλιο

"η ψυγειάρα"

(χωρίς σχόλιο)

"να πάρε το δικό μου ψυγείο...δείχνει οτι πρόσφατα ήμουν στην Ιταλία...δε ξέρω και τι άλλο δείχνει οτι έχω ζωα...οτι δεν πάω συχνά supermarket κτλ"

(χωρίς σχόλιο)

"πολυ σακουλα ρε γαμωτο! δεν γραφουν ωραια αλλα διατηρουνται καλυτερα τα λαχανικα και τα φρουτα   "

"ψυγείο "προοπτική" εργαστήρι σχεδίου"

Σας ευχαριστώ όλους!

====

*Το παραπάνω ποστ πρωτοδημοσιεύτηκε το 2011. (Ίσως γι' αυτό κάποια ψυγεία ήταν τόσο γεμάτα...)

Και τώρα, οι φωτογραφίες του 2013

 1.

Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
Κάπαρη από τη Σύμη, γκαζόζες "Γεράνι", ψιλοκομμένα αρωματικά στην κατάψυξη, μπακαλιάρος που ξαλμυρίζεται στο λεκανάκι, πολλά βαζάκια με πέστο μουσταρδα και μαγιονέζα και διάφορα "χτεσινά" φαγητά. Σαν εργένης δυσκολεύομαι να μαγειρέψω ποσότητα για ένα μόνο άτομο.Υ.Γ. όσες παγοκύστες και να έχω πάντα θα τελειώσουν σε μια "κρίσιμη" στιγμή...

2.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
My fridge is my castle 1

3.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
My fridge is my castle 2

4.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
"Γιαουρτάκι, αγάπη μου"

5.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
"Η φτώχεια θέλει καλοπέραση"

6.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
"Θα κάνω αυγά sunprotect"

7.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
"Λίγη ατμόσφαιρα με κάμερα με 3.0 και χωρίς φλας, τι να σου κάνει - και τα απομεινάρια μιας εξεταστικής

8.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
Πολύ πρωτεΐνη στο ψυγείο μας και το μπουκάλι πάνω αριστερά περιέχει ροζ λεμονάδα για το Tanqueray no 10 ;-)

9.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
Τα απαραίτητα για το καλοκαίρι: χυμοί, μπύρες, υλικά για τοστ και κανά φρούτο για να λέμε ότι τρώμε υγιεινά

10.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
"Το υγιεινό"

11.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
Το ψυγείο μου στο 'Αμστερνταμ

12.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
Το ψυγειάκι μου όταν κάνω διατροφή...δε θέλετε να δείτε πώς είναι όταν δεν κάνω

13.
Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
1.Το ψυγείο έχει βασικά ένα ταψί τουρλου που έφτιαξε ο Γιώργος. Στο εξωτερικό του ψυγειου βάζουμε μαγνητακια με σκοπό να το καλύψουμε εντελώς, κάποτε...

14.

Μέσα στο ψυγείο σας vol. 2 Facebook Twitter
2. Και το εξωτερικό

Γεύση
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυδωνίτσα: Η ποικιλία της Λακωνίας που κατακτά τις καρδιές των οινόφιλων

Το κρασί με απλά λόγια / Κυδωνίτσα: Η ποικιλία της Λακωνίας που κατακτά τις καρδιές των οινόφιλων

H Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν με τη γεωπόνο και οινολόγο Μαριαλένα Τσιμπίδη για την Κυδωνίτσα, την ποικιλία της Λακωνίας με την οποία η Οινοποιητική Μονεμβασιάς έκανε από τις πρώτες της εμφιαλώσεις.
THE LIFO TEAM
Gonia: Για καφέ, μουστοκούλουρα και απεριτίβο σε ένα διαφορετικό concept store του κέντρου

Γεύση / Gonia: Για καφέ, μουστοκούλουρα και απεριτίβο σε ένα διαφορετικό concept store του κέντρου

Σε έναν χώρο που εμπορεύεται πλακάκια και είδη υγιεινής, ένα μεγάλο τραπέζι γίνεται για κάποιους το γραφείο έξω από το γραφείο, ενώ το βράδυ σερβίρονται κλασικά κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Κήπος»: Το ιστορικό καφέ των Χανίων που στέγαζε την κρητική Βουλή

Γεύση / «Κήπος»: Το ιστορικό καφέ των Χανίων που στέγαζε την κρητική Βουλή

Λειτουργεί αδιάκοπα από το 1870 και έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών, όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Μάνος Χατζιδάκις και η Μαρία Κάλλας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Μακαρούνες καρπάθικες με το «χερικό» της κυρίας Μαγκαφούλας

Γεύση / Μακαρούνες: Τα χειροποίητα ζυμαρικά της Καρπάθου

Η νοστιμιά του πιο παραδοσιακού καρπάθικου φαγητού αρχίζει να πλάθεται πολύ πριν το πιάτο με τα «χερίσια» ζυμαρικά –αρτυμένα με τριμμένο κεφαλοτύρι και «τσίκνωμα»– φτάσει στο τραπέζι μας.  
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ένα αθηναϊκό ζαχαροπλαστείο με ζωή ενός αιώνα και βάλε

Radio Lifo / Ένα αθηναϊκό ζαχαροπλαστείο με ζωή ενός αιώνα και βάλε

Ο Βασίλης Ασημακόπουλος, ένας από τους εκπροσώπους της τρίτης γενιάς, εξηγεί στη Μερόπη Κοκκίνη πώς το ζαχαροπλαστείο Αδελφοί Ασημακόπουλοι της Χαριλάου Τρικούπη κατάφερε να επιβιώσει και να μετεξελιχθεί στο σήμερα σαν μια κλασική αξία.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

3 σχόλια
Επειδή η πληροφορία του τι έχει ο καθένας μας στο ψυγείο του είναι προσωπική και η γνώση της είναι παντελώς άχρηστη σε όλους.Δε με ενοχλεί όμως αυτό. Αργόσχολοι ή ματαιόδοξοι που θα ανέβαζαν και το βρώμικο εσώρουχο τους στο ίντερνετ πάντα θα υπάρχουν. Με ενοχλεί που το σιγοντάρει η Lifo επειδή έτσι (και καλά) ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με το κοινό της. Θέλω να πιστεύω ότι το κοινό της είναι αρκετά έξυπνο για να καταλάβει τι είναι επουσιώδες (αν όχι βλακώδες) και αν συνάδει με το πνεύμα της ύλης του σάιτ και του περιοδικού. Τα γεγονότα μάλλον θα με διαψεύσουν φαντάζομαι.