MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter
0

 

Το MindTheBox προσγειώθηκε στην πραγματικότητά μας την καλύτερη στιγμή. Ή μάλλον, τη στιγμή εκείνη που μας έχουν λείψει πραγματικά τα εστιατόρια και το καθ' όλα προσεγμένο φαγητό που μας προσφέρουν. Ουσιαστικά, ο λόγος δημιουργίας του ήταν ακριβώς αυτός. Να μπορεί ο καθένας να μαγειρεύει, καθημερινά, συνταγές που μέχρι πρότινος μπορούσε να απολαύσει μόνο σε κάποιο εστιατόριο και να προσφέρει στους αγαπημένους του premium πιάτα, που έχουν δημιουργηθεί από τα καλύτερα συστατικά.

12 και 3 κουτιά με λαχταριστά πιάτα

Κάθε κουτί του MindTheBox περιέχει όλα τα υλικά που θα χρειαστεί κάποιος για να υλοποιήσει μια fine dining συνταγή που έχουν δημιουργήσει καταξιωμένοι chef. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι στο σύνολό τους δεκαπέντε με τρεις απ' αυτές να έχουν δημιουργηθεί για τις γιορτινές μέρες. Οι chef που υπογράφουν τις συνταγές έχουν αφοσιωθεί στο fine dining και έχουν μεγάλη πορεία στην εστίαση. Ο Δημήτρης Σταμούδης, ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο Γιάννης Κοσμαδάκης, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο Τσίκας Παναγιώτης, η Εύα Παρακεντάκη, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Γιώργος Τσαπάρας κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα που μπορεί ο καθένας να φτιάξει στο σπίτι του, ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής που βρίσκεται μέσα στο κάθε box ή και παρακολουθώντας το video με τον Chef να μαγειρεύει και να μοιράζει ταυτόχρονα πολύτιμα tips και συμβουλές. Όλες οι συνταγές είναι εμπνευσμένες και έχουν σκοπό να σπάσουν την ρουτίνα της καθημερινής μαγειρικής και να φέρουν άλλον αέρα στην κουζίνα μας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Το πολύτιμο περιεχόμενο

Κάθε υλικό που βρίσκεται μέσα στο MindTheBox είναι επιλεγμένο με μεγάλη φροντίδα. Η ομάδα του MindTheBox προμηθεύεται, καθημερινά, τα φρέσκα λαχανικά που χρειάζεται κάθε παραγγελία από τους καλύτερους παραγωγούς. Τίποτα δεν βρίσκεται τυχαία στο box. Από το αλάτι μέχρι το κρασί, το ξύδι ή τους ζωμούς, όλα προέρχονται από τους πιο εκλεκτούς προμηθευτές ή μαγειρεύονται για χάρη του. Την μεγάλη διαφορά, όμως, στο premium Food Box την κάνουν τα κρέατα διαφόρων κοπών, τα οποία είναι επιλογές από μικρές φάρμες του εξωτερικού που έχουν όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται και αποτελούν πρότυπα εκτροφής και ασφάλειας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το MindTheBox είναι πολλά. Αρχικά, δεν έχετε να σκεφτείτε τι να μαγειρέψετε κάθε μέρα ή τι να βάλετε στο κέντρο του τραπεζιού σας μια γιορτινή μέρα. Επιπλέον, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας αφού δε χρειάζεται να επισκεφτείτε διάφορα μαγαζιά για να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες. Κάθε Box περιέχει με ακρίβεια τα συστατικά που χρειάζεται κάθε συνταγή. Έτσι, τίποτα δεν πάει χαμένο και δε γεμίζετε το ψυγείο σας με υλικά μαναβικής που, ουσιαστικά, δε χρειάζεστε. Η ακρίβεια στις ποσότητες των υλικών σας απαλλάσσει και από την διαδικασία ζυγίσματος και υπολογισμού όσων χρειάζονται. Ακόμη, έχετε την καλύτερη λύση για κάθε κάλεσμα με φίλους και κάθε Κυριακάτικο τραπέζι.

Τρία βήματα για να ξεκινήσετε την μαγειρική

Η διαδικασία για να παραγγείλετε το MindTheBox είναι πολύ απλή. Επιλέγετε το box που ικανοποιεί τις γαστρονομικές σας διαθέσεις μπαίνοντας στο www.mindthebox.gr, σημειώνετε τις ώρες και τον τόπο που θέλετε να παραλάβετε το box και στη συνέχεια μαγειρεύετε την συνταγή σας, είτε διαβάζοντας τα βήματά της από την κάρτα που θα βρείτε ανάμεσα στα συστατικά, είτε παρακολουθώντας το videο του chef σε link στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Μια μοναδική εμπειρία

Το MindTheBox αλλάζει την διάθεση που έχετε για την μαγειρική και σας εμπνέει να μαγειρεύετε πιο προσεκτικά και με μεγαλύτερο κέφι. Μετά, σας εκπαιδεύει στο να διακρίνετε και να επιλέγετε τις καλύτερες πρώτες ύλες που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας.

Παραγγείλαμε το MindTheBox και μαγειρέψαμε μαζί του. Φτιάξαμε τα Μάγουλα Μοσχαριού Γάλακτος με πουρέ σελινόριζας και pesto μυρωδικών και απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο την διαδικασία μαγειρέματος. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκτός από υπέροχη γεύση, το φαγητό που φτιάξαμε ήταν για περισσότερα από 4 άτομα. Το κρέας έλιωνε στο στόμα, ο πουρές ήταν απαλός και νόστιμος και το pesto, αποκαλυπτικό.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter


Το καλύτερο είναι πως το MindTheBox πρόκειται να ανανεώνει συνεχώς το menu του με διάφορες συνταγές, ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές περιστάσεις. Έτσι, θα μπορείτε να δοκιμάζετε συνεχώς νέες γεύσεις και να εντυπωσιάζετε την οικογένεια και τους φίλους σας με πιάτα που αντιγράφουν την καλαισθησία και την μαγειρική έμπνευση των πιο premium εστιατορίων της χώρας, τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στην κουζίνα του σπιτιού σας.

Παραγγείλτε το MindTheBox των ρεβεγιόν σας και κάντε ακόμα πιο όμορφη τη γιορτή.


www.mindthebox.gr

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσουρλού μου η γλυκιά σου κουζίνα ανάβει φωτιές!

Γεύση / Ένα νέο γαστροκαφενείο στον Βύρωνα σερβίρει τη μικρασιατική παράδοση

Στη Μουσουρλού για τραγανά μύδια Κωνσταντινουπόλεως, τηγανητές πατάτες με κιμά και κασέρι, τυροκαυτερή «χτυπητή», κεμπάπ και ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα παλιά Λαδάδικα της δεκαετίας του ’70.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η τιμή του κρασιού και οι παράγοντες που την επηρεάζουν

Γεύση / Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί;

Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; Αν πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, δυστυχώς είμαστε δέσμιοι του «νόμου της αγοράς»· το κρασί όμως είναι προϊόν απόλαυσης, όχι πρώτης ανάγκης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
Συνταγές με φιστίκι

Γεύση / Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές

Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Γεύση / Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βραβευμένα εστιατόρια, που αποτελούν το όνειρο πολλών foodies, καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους τείνουν να αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Γεύση / Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Σύμφωνα με έναν τριάστερο σεφ, υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα συσκευασμένα noodles γκουρμέ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ο Dr. George Soleas εξηγεί πώς έγινε ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο

O Dr. George Soleas, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται στην Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κινηματογραφική ζωή του.
THE LIFO TEAM
Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Βιβλίο / Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας

Ο Νίκος Ψιλάκης ερευνά και μελετά την κρητική παράδοση εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Τα βιβλία του είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό, τις λαϊκές τελετουργίες και τα μοναστήρια της Κρήτης που διασώζουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό.
M. HULOT
Proveleggios

Γεύση / Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios

Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω στιγμή. Πρόσφατα ανέλαβε να αλλάξει την κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου και θέλει να αφηγηθεί τις αναμνήσεις όλης της ομάδας που τον υποδέχτηκε μέσα από τα πιάτα του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ