MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter
0

 

Το MindTheBox προσγειώθηκε στην πραγματικότητά μας την καλύτερη στιγμή. Ή μάλλον, τη στιγμή εκείνη που μας έχουν λείψει πραγματικά τα εστιατόρια και το καθ' όλα προσεγμένο φαγητό που μας προσφέρουν. Ουσιαστικά, ο λόγος δημιουργίας του ήταν ακριβώς αυτός. Να μπορεί ο καθένας να μαγειρεύει, καθημερινά, συνταγές που μέχρι πρότινος μπορούσε να απολαύσει μόνο σε κάποιο εστιατόριο και να προσφέρει στους αγαπημένους του premium πιάτα, που έχουν δημιουργηθεί από τα καλύτερα συστατικά.

12 και 3 κουτιά με λαχταριστά πιάτα

Κάθε κουτί του MindTheBox περιέχει όλα τα υλικά που θα χρειαστεί κάποιος για να υλοποιήσει μια fine dining συνταγή που έχουν δημιουργήσει καταξιωμένοι chef. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι στο σύνολό τους δεκαπέντε με τρεις απ' αυτές να έχουν δημιουργηθεί για τις γιορτινές μέρες. Οι chef που υπογράφουν τις συνταγές έχουν αφοσιωθεί στο fine dining και έχουν μεγάλη πορεία στην εστίαση. Ο Δημήτρης Σταμούδης, ο Άγγελος Μπακόπουλος, ο Γιάννης Κοσμαδάκης, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο Τσίκας Παναγιώτης, η Εύα Παρακεντάκη, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Γιώργος Τσαπάρας κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα που μπορεί ο καθένας να φτιάξει στο σπίτι του, ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής που βρίσκεται μέσα στο κάθε box ή και παρακολουθώντας το video με τον Chef να μαγειρεύει και να μοιράζει ταυτόχρονα πολύτιμα tips και συμβουλές. Όλες οι συνταγές είναι εμπνευσμένες και έχουν σκοπό να σπάσουν την ρουτίνα της καθημερινής μαγειρικής και να φέρουν άλλον αέρα στην κουζίνα μας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Το πολύτιμο περιεχόμενο

Κάθε υλικό που βρίσκεται μέσα στο MindTheBox είναι επιλεγμένο με μεγάλη φροντίδα. Η ομάδα του MindTheBox προμηθεύεται, καθημερινά, τα φρέσκα λαχανικά που χρειάζεται κάθε παραγγελία από τους καλύτερους παραγωγούς. Τίποτα δεν βρίσκεται τυχαία στο box. Από το αλάτι μέχρι το κρασί, το ξύδι ή τους ζωμούς, όλα προέρχονται από τους πιο εκλεκτούς προμηθευτές ή μαγειρεύονται για χάρη του. Την μεγάλη διαφορά, όμως, στο premium Food Box την κάνουν τα κρέατα διαφόρων κοπών, τα οποία είναι επιλογές από μικρές φάρμες του εξωτερικού που έχουν όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται και αποτελούν πρότυπα εκτροφής και ασφάλειας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το MindTheBox είναι πολλά. Αρχικά, δεν έχετε να σκεφτείτε τι να μαγειρέψετε κάθε μέρα ή τι να βάλετε στο κέντρο του τραπεζιού σας μια γιορτινή μέρα. Επιπλέον, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας αφού δε χρειάζεται να επισκεφτείτε διάφορα μαγαζιά για να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες. Κάθε Box περιέχει με ακρίβεια τα συστατικά που χρειάζεται κάθε συνταγή. Έτσι, τίποτα δεν πάει χαμένο και δε γεμίζετε το ψυγείο σας με υλικά μαναβικής που, ουσιαστικά, δε χρειάζεστε. Η ακρίβεια στις ποσότητες των υλικών σας απαλλάσσει και από την διαδικασία ζυγίσματος και υπολογισμού όσων χρειάζονται. Ακόμη, έχετε την καλύτερη λύση για κάθε κάλεσμα με φίλους και κάθε Κυριακάτικο τραπέζι.

Τρία βήματα για να ξεκινήσετε την μαγειρική

Η διαδικασία για να παραγγείλετε το MindTheBox είναι πολύ απλή. Επιλέγετε το box που ικανοποιεί τις γαστρονομικές σας διαθέσεις μπαίνοντας στο www.mindthebox.gr, σημειώνετε τις ώρες και τον τόπο που θέλετε να παραλάβετε το box και στη συνέχεια μαγειρεύετε την συνταγή σας, είτε διαβάζοντας τα βήματά της από την κάρτα που θα βρείτε ανάμεσα στα συστατικά, είτε παρακολουθώντας το videο του chef σε link στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter

Μια μοναδική εμπειρία

Το MindTheBox αλλάζει την διάθεση που έχετε για την μαγειρική και σας εμπνέει να μαγειρεύετε πιο προσεκτικά και με μεγαλύτερο κέφι. Μετά, σας εκπαιδεύει στο να διακρίνετε και να επιλέγετε τις καλύτερες πρώτες ύλες που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας.

Παραγγείλαμε το MindTheBox και μαγειρέψαμε μαζί του. Φτιάξαμε τα Μάγουλα Μοσχαριού Γάλακτος με πουρέ σελινόριζας και pesto μυρωδικών και απολαύσαμε όσο τίποτα άλλο την διαδικασία μαγειρέματος. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκτός από υπέροχη γεύση, το φαγητό που φτιάξαμε ήταν για περισσότερα από 4 άτομα. Το κρέας έλιωνε στο στόμα, ο πουρές ήταν απαλός και νόστιμος και το pesto, αποκαλυπτικό.

MindTheBox: Ένα κουτί με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μία fine dining συνταγή από καταξιωμένους chef Facebook Twitter


Το καλύτερο είναι πως το MindTheBox πρόκειται να ανανεώνει συνεχώς το menu του με διάφορες συνταγές, ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές περιστάσεις. Έτσι, θα μπορείτε να δοκιμάζετε συνεχώς νέες γεύσεις και να εντυπωσιάζετε την οικογένεια και τους φίλους σας με πιάτα που αντιγράφουν την καλαισθησία και την μαγειρική έμπνευση των πιο premium εστιατορίων της χώρας, τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα στην κουζίνα του σπιτιού σας.

Παραγγείλτε το MindTheBox των ρεβεγιόν σας και κάντε ακόμα πιο όμορφη τη γιορτή.


www.mindthebox.gr

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT