Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ανάμεσα σε όσα μας έλειψαν τον τελευταίο καιρό, το να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Άλλωστε, σε ποιον δεν έχει λείψει να συναντηθεί με τους φίλους του, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να διασκεδάσει ξανά, μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε;

H πραγματικότητα στην οποία μπαίνουμε είναι αρκετά διαφορετική απ' ότι είχαμε συνηθίσει. Πολλά αλλάζουν, μαζί και η εστίαση - τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους πελάτες. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νέους τρόπους να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, χωρίς να στερηθούμε αυτά που μας προσφέρουν χαρά και απόλαυση, όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που θα βγούμε και πάλι για φαγητό με όσους έχουμε να δούμε καιρό.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Καθώς η τεχνολογία αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι μία ιδανική στιγμή να τη χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις λύσεις που έχει να μας προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την εστίαση, το e-table αποτελεί όχι μόνο τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και την ιδανική λύση στις νέες συνθήκες της μετά Covid-19 εποχής.

Μέσω του e-table, μπορεί ο κάθε χρήστης να κλείσει τραπέζι εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες εστιατόρια και είδη κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα, ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τις κρατήσεις του σε κάθε τραπέζι με χρονικό περιθώριο - κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο αυτή την περίοδο που θα ισχύσουν κάποιοι περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό ατόμων στα τραπέζια των εστιατορίων. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν την επιθυμητή προβολή της επιχείρησής τους, 365 μέρες το χρόνο και σε πάνω από 500 χιλιάδες χρήστες του e-table, με αποτέλεσμα να έχουν κρατήσεις όλο το 24ωρο.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Παράλληλα, το πρόγραμμα «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ» έρχεται για να συμβάλλει στην ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία υγιεινής. Το πρόγραμμα αποτελεί μία συνεργασία του e-table με την ελληνική εταιρεία AG ADVENT, η οποία είναι στελεχωμένη με έμπειρους επιστήμονες, εξειδικευμένους στην οργάνωση σχεδίων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών στην εστίαση.

Μέσα από το «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ», λοιπόν, τα εστιατόρια του e-table λαμβάνουν δωρεάν ειδικό οδηγό ασφαλούς λειτουργίας, διαδικτυακά webinars από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα στελέχη και το προσωπικό των εστιατορίων, αλλά και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανά εστιατόριο σε προνομιακή τιμή.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το κάθε εστιατόριο να γίνεται πολύ πιο εύκολα και άμεσα προσιτό σε όλους τους χρήστες του e-table, ενώ εγγυάται την ασφάλεια και την υγιεινή, αφού η AG ADVENT έχει εξασφαλίσει την άριστη προετοιμασία του χώρου. Αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο, έτσι ώστε επαγγελματίες και πελάτες να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς ανά πάσα στιγμή και να μπορέσει το κάθε εστιατόριο να ανακάμψει σιγά-σιγά.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Τέλος, οι χρήστες του e-table μπορούν να βγουν και πάλι για φαγητό με τους αγαπημένους τους, στα εστιατόρια που τους έλειψαν όλον αυτό τον καιρό, κλείνοντας απλά τραπέζι μέσα από το e-table.gr ή το app. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά για να καθίσουν στο τραπέζι τους, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια, αφού μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός εντός και εκτός του εστιατορίου.

Οι μέρες που θα απολαύσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πιάτα, θα εξερευνήσουμε διαφορετικές κουζίνες και θα κάτσουμε ξανά γύρω από το τραπέζι εκείνου του εστιατορίου που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, πλησιάζουν. Οφείλουμε, ωστόσο, να παραμείνουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας - γι' αυτό κλείνουμε τραπέζι, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και βοηθάμε ο ένας τον άλλον να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ