Υπνωτιστικά βίντεο φαγητού

Facebook Twitter
0

Εκρήξεις φράουλας, σαγηνευτική ροή σοκολάτας, παχύ γάλα σε ποτήρι, οι διαφημίσεις φαγητού προσπαθούν να τονίσουν την ουσία και το σύμβολο της γεύσης, αφού έχουν την ευχέρεια να την αποκρύπτουν. Είτε αγοράζουμε με λαχτάρα κάτι που φαινόταν καταπληκτικό στη διαφήμιση για να απογοητευτούμε ή, αντίστροφα, είτε ταυτίζουμε εθελοντικά τη γεύση με τη διαφήμιση, ακόμα κι όταν δεν είναι εντελώς του γούστου μας, πάντως οι διαφημίσεις θα κάνουν τη δουλειά τους: το γιαούρτι θα είναι πάλλευκο και κρεμώδες, η σως σοκολάτας θα πέφτει από ψηλά, η πορτοκαλάδα θα είναι χωρίς κομματάκια σάρκας και πιο πορτοκαλί κι από το πορτοκάλι.

Η εταιρία Marmalade κάνει αυτή τη δουλειά με πολύ κόπο και άλλο τόσο εξοπλισμό. Οι λήψεις που απαιτούν ακριβείς κινήσεις που εκτελούνται από ρομπότ μαζί με χίλιες δυο ακαταλαβίστικες τεχνικές λεπτομέρειες σε βίντεο πίσω από τα βίντεο. 

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Βιβλίο / Η ζωή και τα ήθη ενός λεσβιακού χωριού μέσα από το φαγητό

Στον Μανταμάδο οι γυναίκες του Φυσιολατρικού–Ανθρωπιστικού Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» δημιούργησαν ένα βιβλίο που συνδυάζει τη νοσταλγία της παράδοσης με τις γευστικές μνήμες της τοπικής κουζίνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Osteria Mamma 

Γεύση / Ένα νέο ιταλικό σερβίρει πιάτα που περιέχουν άγνωστες στην Αθήνα λέξεις

Θέλοντας να τιμήσει μια επιθυμία της μητέρας της, έπειτα από πολλά ταξίδια και γεύματα σε διαφορετικές ιταλικές πόλεις, η Ελένη Σαράντη ετοιμάζει στο Osteria Mamma πιάτα με μπόλικη comfort νοστιμιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα γλυκά των φετινών Χριστουγέννων 

Γεύση / Όλα τα νέα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μία λίστα

Τετράγωνοι κουραμπιέδες, κρητική αλλά και γαλλική βασιλόπιτα, πολλά προζυμένια πανετόνε: Σε αυτή τη λίστα δεν θα βρείτε τα κλασικά γλυκά της Αθήνας -τα ξέρετε ήδη- αλλά όλες τις φρέσκες ιδέες των τριτοκυματικών φούρνων και των πιο δημιουργικών ζαχαροπλαστών.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Γεύση / Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Ένα τοπόσημο της πόλης αλλάζει ριζικά, επενδύει σε μια dream team και σε ό,τι κλασικό, από το φαγητό και το ποτό μέχρι την αρχιτεκτονική του, ακόμα και τη μουσική του μερικές φορές, και περιμένει τη νέα γενιά Αθηναίων, ακόμα κι εκείνους που δεν το είχαν στο ραντάρ τους μέχρι τώρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Γεύση / Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Μπορεί ένα εστιατόριο να είναι μια ιστορία πάθους, ταλέντου, απανωτών δυσκολιών και επιμονής; Φυσικά και μπορεί. Ο restaurateur Κώστας Πισιώτης αφηγείται την πορεία του μικρού εστιατορίου του Συντάγματος, λίγο πριν αυτό ξεκινήσει το νέο του κεφάλαιο. 
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ