Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου υπό τη σκιά του ιού Έμπολα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου υπό τη σκιά του ιού Έμπολα Facebook Twitter
5

Αυξημένους ελέγχους στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου, ως προληπτικό μέτρο για τη διάδοση του ιού Έμπολα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ζλάτιμπορ Λόντσαρ, σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Τυχόν ξέσπασμα του Έμπολα θα επέφερε ανεπανάληπτα προβλήματα σε εμάς και τη χώρα» τόνισε ο υπουργός.

Το παρόν μέτρο ελήφθη ύστερα από συστάσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, καθώς το αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας συγκεντρώνει αυξημένο κίνδυνο έναντι στον ιό, λόγω τις διέλευσης ατόμων που προέρχονται από τις χώρες που έχουν προσβληθεί από την επιδημία. Γι' αυτό, όποιος επιβάτης υπάρχουν υπόνοιες ότι νοσεί από τον ιό θα τίθεται σε προληπτική καραντίνα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σωστά, δεν υπάρχει εμβόλιο, οπότε κατά τη γνώμη σας τους αφήνουν να πεθάνουν χωρίς να τους δίνουν τίποτα. Πόσα ξέρεις όμως κι εσύ από φαρμακευτικά σκευάσματα εεεε; Ούτε για τον καρκίνο υπάρχει θεραπεία αλλά βγάζουν δις οι φαρμακοβιομηχανίες. Ψάξε λίγο με ποιο τρόπο.