Η Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δική της σειρά ρούχων στο site της

Η Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δική της σειρά ρούχων στο site της Facebook Twitter
4
Η Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δική της σειρά ρούχων στο site της Facebook Twitter
H Gwyneth Paltrow με σύνολο από την κολεξιόν της Goop Label (JENNY WESTERHOFF)

Η ιστοσελίδα που δημιούργησε η Gwyneth Paltrow που για χάρη της σκέφτεται μέχρι και να παρατήσει την υποκριτική, έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο έντονης κριτικής κι αντιπαράθεσης λόγω των συχνά αμφιλεγόμενων συμβουλών που δημοσιεύει - όπως ένα άρθρο που συνέδεε τον καρκίνο του μαστού με τα στενά σουτιέν αλλά και οι προτάσεις για sex toys από την ίδια την διάσημη ηθοποιό. Το Goop περιέχει συμβουλές για τα πάντα, από μόδα και μαγειρική μέχρι υγεία και ευεξία και μετά το εμπορικό ντεμπούτο από το λανσάρισμα προϊόντων καλλυντικών με την αντίστοιχη επωνυμία, η Paltrow αποφάσισε να κυκλοφορήσει και την πρώτη της σειρά ρούχων.

Η νέα κολεξιόν φέρει το όνομα "Goop Label" και κυκλοφορεί επισήμως στο Goop.com σήμερα Δευτέρα. Θα βασίζεται σε καθημερινά κομμάτια που έχει η Paltrow στην ντουλάπα της και "αρχεία μόδας", όπως ένα παλτό που αγόρασε όταν ήταν στο Γυμνάσιο. Οι τιμές των ρούχων ξεκινούν από τα 195 δολάρια για ένα πουκάμισο και φτάνουν μέχρι και τα 695 δολάρια για ένα σακάκι. Κάθε μήνα θα κυκλοφορούν πέντε βασικά κομμάτια σχετικά με την εκάστοτε εποχή και θα είναι διαθέσιμα μέχρι να εξαντληθούν.

 

Η Gwyneth Paltrow κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δική της σειρά ρούχων στο site της Facebook Twitter
Τα πρώτα ρούχα με την υπογραφή της Gwyneth Paltrow

Τα ρούχα είναι το αποτέλεσμα της "δημιουργικής συνεργασίας ανάμεσα στην Paltrow και μια μικρή ομάδα σχεδιαστών" και φτιάχνονται στην Ιταλία "στα ίδια εργοστάσια όπως τα κορυφαία brands της μόδας". Όλα τα κομμάτια "είναι εμπνευσμένα από ρούχα που έχει η Paltrow στην ντουλάπα της: διαχρονικά, απαραίτητα, πολυτελή που αντέχουν στο χρόνο και δεν μπόρεσε ποτέ της να αντικαταστήσει" αναφέρεται σε επίσημο δελτίο τύπου.

"Ήθελα να δημιουργήσω ένα προϊόν που έχει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Νομίζω πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην αγορά σε πολυτελή κομμάτια που είναι έτοιμα να φορεθούν και μπορεί να τα αγοράσει κάθε καταναλωτής. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να φτιάξω τα ρούχα με τον ίδιο τρόπο που είναι φτιαγμένα όλα τα αγαπημένα μου κομμάτια από σχεδιαστές, δηλαδή στην Ιταλία, με όμορφα υφάσματα, καταπληκτικές ραφές και προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά μπορώντας να διαθέσω τα κομμάτια στο 1/3 της τιμής τους" σχολίασε σχετικά η Paltrow.

* Με στοιχεία New York Times και Vanity Fair

Μόδα & Στυλ
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άνοιξη του 2025

Μόδα & Στυλ / Άνοιξη 2025: Τα ντεφιλέ δεν κράτησαν χαμηλό προφίλ

Στα ατέλειωτα χιλιόμετρα πασαρέλας των περασμένων ημερών, η χειροποίητη δεξιοτεχνία, η πυκνή σημειολογία, οι μεταγραφές και οι επέτειοι προσέφεραν συγκινήσεις σε μια μεταβατική περίοδο για το σύνολο της βιομηχανίας του high fashion.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
We Will Always Have London: Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci πρωταγωνιστεί η Debbie Harry

Μόδα & Στυλ / Η Nan Goldin φωτογραφίζει την Debbie Harry για τη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Η Debbie Harry και η Kelsey Lu, φωτογραφημένες από την οραματίστρια Nan Goldin, είναι οι πρωταγωνίστριες μιας ιστορίας ανθρώπων, τόπων και στιγμών: μια ωδή στη διαχρονική γοητεία του Λονδίνου και τη βαθιά σύνδεση του Οίκου με την πόλη.
THE LIFO TEAM
Το μέλλον της μόδας; Ρούχα από ανθρώπινα μαλλιά

Μόδα & Στυλ / Ρούχα από ανθρώπινα μαλλιά: Το μέλλον της μόδας;

Η Zsofia Kollar, ιδρύτρια της εταιρείας Human Material Loop, εξηγεί στη LiFO πώς φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τα ρούχα μας, επαναπροσδιορίζοντας αυτό που εννοούμε όταν λέμε «ύφασμα».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Μόδα & Στυλ / Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Σημειώσεις μόδας που κράτησα σε χαρτάκια στην παραλία, τσαλακωμένες σελίδες περιοδικών και ηλεκτρονικά μηνύματα στον εαυτό μου… ό,τι θυμάμαι και ό,τι με ανέσυρε –για λίγο– από την αφασία του πιο ζεστού Αυγούστου στη ζωή μου (μας).
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ

σχόλια

3 σχόλια
Δλδ. κάποιος εξαιρετικά τυχερός τύπος γυναίκας που έχει μια δουλειά στην Ελλάδα, θα καταφέρει με ένα μισθό των 500 ευρώ να αγοράσει αυτό το κοστούμι σε τρεις μήνες χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσει οπουδήποτε αλλού μέρος του μισθού του. 1500$ για το όλο ντύσιμο μαζί με την τσάντα δεν τα λες και λίγα. Αναρωτιέμαι σε ποιόν "κάθε καταναλωτή" αναφέρεται η G.P. Είναι όλοι τόσο πλούσιοι στο England τελικά?
Δυστυχώς για μας, για την εργαζόμενη τάξη στην κεντρική και βόρεια ευρώπη αυτό έιναι το 1/3 του μισθού του, του τέστιν έιναι κάτι που μπορεί να αντέξει η τσέπη τους. Είναι το αντίστοιχο 300ρι εδώ για κάποιον που βγάζει 1000. Εμείς να τα κοιτάμε αυτά...
Μακραν η πιο στυλατη γυναικα, να τα βλεπουν κατι τετοια παραδειγματα οι ελληνιδες, μηπως και βελτιωσουν λιγο το στυλ τους, γιατι δεν ειναι αντε τα πεταξα ολα εξω και ειμαι ωραια, επειδη με κοιταζουν 10 λιγουρια.