Τιμοσένκο: Η Μόσχα θα ρίξει σε πολική νύχτα την Κριμαία

Τιμοσένκο: Η Μόσχα θα ρίξει σε πολική νύχτα την Κριμαία Facebook Twitter
7

Την άποψη ότι οι κάτοικοι της Κριμαίας έπεσαν θύματα της «αφέλειας τ και της ανεμελιάς τους» εξέφρασε η πρώην Πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο, προβλέποντας μάλιστα ότι η Μόσχα  θα ρίξει τους κατοίκους της Κριμαίας σε «πολική νύχτα» μετά την ένταξή τους στη Ρωσία. Εκτίμησε δε ότι η περιοχή «δεν θα γίνει οικονομικός παράδεισος. Η Ρωσία δεν έχει πόρους, η οικονομία της είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης. Με δεδομένες τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον της από τις μεγάλες δυνάμεις, οι Ρώσοι θα έχουν αύριο άλλες έγνοιες πέραν από την Κριμαία και τους κατοίκους της».

Προειδοποίησε και για «ανθρωπιστική καταστροφή» και «απρόβλεπτες οικονομικές επιπτώσεις».  «Συμπάσχω με τους κατοίκους της Κριμαίας (. . .), θύματα της ανεμελιάς και της αφέλειας τους. Κινδυνεύουν να βρεθούν στα σκοτάδια στην απομονωμένη χερσόνησό τους. Το ρωσικό καθεστώς θα τους αποδείξει σύντομα ότι μια πολική νύχτα θα μπορούσε να έλθει ακόμη και στις υποτροπικές περιοχές», σημείωσε η Τιμοσένκο σε ανακοίνωσή της που ανέβηκε στον ιστότοπο του κόμματός της.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσινγκτον: Influencer κατηγόρησε τρανς πιλότο για τη συντριβή

Διεθνή / Ουάσινγκτον: Τρανς πιλότος μηνύει influencer που την κατηγόρησε για το αεροπορικό δυστύχημα

Η τρανς πιλότος κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης εναντίον του influencer, καθώς ισχυρίστηκε στα social media ότι εκείνη πετούσε το στρατιωτικό ελικόπτερο τον Ιανουάριο, σκοτώνοντας 67 ανθρώπους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια