Τα ζώδια του Σαββάτου (22.04.2023)

Τα ζώδια του Σαββάτου (22.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 22.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους ενθαρρύνοντας την περιέργεια και την αλληλεπίδραση με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η μέρα ενδείκνυται για προώθηση ιδεών, επαφές με οικείους και σύντομες αποδράσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Ο Ουρανός φέρνει ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Μπορεί να αφορά σε ένα ταξίδι, αγορές για τον εαυτό σας ή/και τα παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεσημέρι εισέρχεται η Σελήνη στους Διδύμους και δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα επιβραβεύει τις προσπάθειές σας και θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας. Ταυτόχρονα ο Άρης σας κάνει πολύ δυνατούς στις διαπραγματεύσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

Η βραδιά θα είναι πολύ ευχάριστη αν αποφασίσετε να κάνετε μια έξοδο στα αγαπημένα σας στέκια. Συναντήσεις με φίλους από τα παλιά θα σας δώσουν χαρά και θα αναπολήσετε καλές στιγμές του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας αυξάνοντας τον συναισθηματισμό σας και στρέφει την προσοχή σε προσωπικές σας ανάγκες. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ευνοεί τα ταξίδια και είναι ιδανική μέρα για να αλλάξετε παραστάσεις. Απρόσμενα κέρδη φέρνει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό.

Πρέπει να φτάσετε στη ρίζα ενός προβλήματος που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Μην αφήνετε ευσεβείς πόθους να καθοδηγούν τις πράξεις σας και πάτε με τη ροή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας προκαλεί εσωστρέφεια και είναι μια καλή στιγμή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Ξεκουράστε το σώμα και το μυαλό σας μένοντας μακριά από δυσάρεστε σκέψεις κι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Μην κάνετε πάρα πολλά κοινωνικά σχέδια για το Σ/Κ, γιατί μπορεί οι άλλοι να μην τηρήσουν το πρόγραμμα ή ακόμα και να μην εμφανιστούν. Περάστε ποιοτικό χρόνο με το άτομο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης τονίζεται με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους και είναι μια καλή ευκαιρία για επαφές με φίλους ή με άτομα που έχετε κοινό σκοπό. Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δράσεις και η ψυχαγωγία θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση.

Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας θα σας απογοητεύσει και θα αποστασιοποιηθείτε. Ενδεχομένως να είναι η καλύτερη αντιμετώπιση προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην καριέρα και τους στόχους σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να μην απορροφήσουν όλη την προσοχή σας. Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή και στα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να μη δημιουργούνται ελλείψεις.

Μια παλιά σας σχέση προσπαθεί να σας προσεγγίσει και σας προκαλεί αμηχανία. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Θέστε όρια και μην ανέχεστε πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σελήνη στους Διδύμους σήμερα και η ανάγκη σας για περιπέτεια είναι αυξημένη. Ένα σύντομο ταξίδι ή μια εκδρομή είναι ό, τι χρειάζεστε στην παρούσα φάση. Πάρτε το ταίρι και τους φίλους σας και απολαύστε στιγμές στη φύση. Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε εξίσου όμορφα κι αν παραμείνετε στην πόλη.

Η σχέση σας περνάει διακυμάνσεις και πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και συζητήστε ανοιχτά για όσα σας απασχολούν. Μπορείτε να τη βελτιώσετε αρκεί να είστε ειλικρινείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσω κοινών πόρων βελτιώνονται τα οικονομικά σας και έχετε την ευχέρεια να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας. Εξαιρετική στιγμή για ανακαίνιση τους σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Μπορείτε να πάρετε ιδέες μέσω διαδικτύου και να εξοικονομήσετε χρήματα με κάποιες έξυπνες παρεμβάσεις.

Δεν μπορείτε να ικανοποιείτε τους πάντες ανά πάσα στιγμή όσο κι αν πασχίζετε. Όσο θα είστε δοτικοί τόσο θα αυξάνουν οι απαιτήσεις και θα είστε μες στο άγχος. Αλλάξτε τακτική κι επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και είναι μια καλή στιγμή για να τις βελτιώσετε. Η επικοινωνία θα είναι ευχάριστη και θα απολαύσετε τις στιγμές με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να είναι οι φίλοι, το ταίρι σας ή συνεργάτες. Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες.

Κάποιος θα προσπαθήσει να υπονομεύσει την αυτοπεποίθησή σας, αλλά θα τα καταφέρει μόνο αν λάβετε σοβαρά υπόψη αυτό που σας λέει. Αποφύγετε όσους ρίχνουν το ηθικό σας και κρατήστε κοντά σας όσους σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στους Διδύμους και είναι μια καλή μέρα για να οργανωθείτε. Κλείστε κάποιες εκκρεμότητες ώστε να μην τις έχετε στο μυαλό σας από εβδομάδα, τακτοποιήστε το χώρο σας κι εξοικονομήστε χρόνο για εσάς.

Επικοινωνιακά προβλήματα προκαλεί ο Κρόνος και μπορεί να συναντήσετε εμπόδια στις μετακινήσεις σας ή στις επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Η μέρα χρήζει προσοχής. Αποφύγετε τη βιασύνη στην οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα απολαύσεων η σημερινή καθώς η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας είναι αυξημένη και δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τη χαλάσετε. Μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων και της ψυχαγωγίας θα αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και στα παιδιά.

Οι ελεύθεροι νιώθετε έξω από τα νερά σας και θεωρείτε αδύνατο να φλερτάρετε. Αν κάνετε την αρχή όλα θα έρθουν εύκολα. Να είστε ο εαυτός σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ευγένειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Μπορείτε να τακτοποιήσετε το χώρο σας, να οργανώσετε τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας ή να φρεσκάρετε το εξοχικό σας. Αγορές για το σπίτι μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές και να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού.

Μέσω μιας κοινωνικής εκδήλωσης θα κάνετε μια γνωριμία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά τα ερωτικά σας, αρκεί να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ