1000 τραγούδια από τον Caribou

1000 τραγούδια από τον Caribou Facebook Twitter
1

Σαν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους φαν του ο Caribou έφτιαξε μια playlist τεραστίων διαστάσεων που αποτελείται από 1000 τραγούδια και η οποία ισχυρίζεται ότι "είναι η μουσική ιστορία της ζωής μου".

Να τι έγραψε ακριβώς:

"Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ήταν φανταστικά, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο μέρος σε όλους εσάς- έτσι σκεφτόμουν πώς να σας ευχαριστήσω. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η μουσική ήταν η βασική αγάπη της ζωής μου από τότε που ήμουν έφηβους και με τα χρόνια γνώρισα πολλά πράγματα που έχουν μείνει μαζί μου. Μάζεψα το μεγαλύτερο μέρος αυτής της μουσικής εδώ - και σκέφτηκα να την μοιραστώ με σας σαν ένα τρόπο για να πω "ευχαριστώ". Είμαι σίγουρος ότι μερικά πράγματα τα έχετε ακούσει πολύ και άλλα λιγότερο αλλά για να το θέσω αλλιώς αυτή είναι η μουσική ιστορία της ζωής μου. Φυσικά πολλά από αυτά ήρθαν σε μένα λόγω των φίλων μου - Ευχαριστώ, Koushik, Kieran, Jeremy, Gary, Brandon, Jason, Sam, Ketan, Ryan, Toby... Επίσης παρακαλώ μοιραστείτε κομμάτια μαζί μου που νομίζετε ότι θα μου αρέσουν με την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει ένας διάλογος αντί μονόλογος. Προτείνω να ακούσετε [την playlist] στο shuffle επειδή δεν έκανα καμία προσπάθεια να βάλλω σε σειρά αυτά τα κομμάτια . Απλά τα έβαλα όπως τα έψαχνα στα ράφια της δισκοθήκης μου. Αν δείτε πεθαμένα λινκ ή διπλά κομμάτια στείλτε μου ένα tweet στο @caribouband."

Μπορείς να ακούσεις ολόκληρη την ατελείωτη λίστα εδώ

Και στο βίντεο μόνο τα πρώτα 200 κομμάτια

Πραγματικά αξίζει τον κόπο! Και μέσα υπάρχουν άπειρες εκπλήξεις όπως Λένα Πλάτωνος και Aphrodite's Child!

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Παπαδημητρίου: Ο συνθέτης των επιτυχιών, που πέθανε προχθές

Απώλειες / Αλέξης Παπαδημητρίου (1944-2024): Ο συνθέτης επιτυχιών που τραγούδησαν όλοι οι Έλληνες

Τραγούδια του συνθέτη και τραγουδοποιού Αλέξη Παπαδημητρίου, που πέθανε προχθές σε ηλικία 80 ετών, είχαν ερμηνεύσει οι Μαρινέλλα, Πάριος, Καλογιάννης, Κανελλίδου κ.ά., όπως και όλη η ελληνική ποπ του ’80 και του ’90.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Μουσική / Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να δημιουργηθεί το θρυλικό σάουντρακ, το οποίο τέσσερις δεκαετίες μετά θα παρουσιαστεί ολόκληρο για πρώτη φορά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
10 Πράγματα για τον Eric Prydz

Μουσική / H επιρροή του «Pryda» στην ηλεκτρονική μουσική και τα άλλα πρόσωπα του Eric Prydz

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός με τα χίλια ψευδώνυμα, που σταμάτησε να παίζει επιτυχίες του όπως το «Call on Me» και έβαλε τα visuals στις μεγάλες dance διοργανώσεις, θα βρίσκεται στο Primer Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Ο βασιλιάς της Όπερας λεγόταν Λουτσιάνο, ήταν προληπτικός, ανοικονόμητος, ανεπανάληπτος

Πέθανε Σαν Σήμερα / Ο βασιλιάς της Όπερας λεγόταν Λουτσιάνο, ήταν προληπτικός, ανοικονόμητος, ανεπανάληπτος

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2007 σιγεί για πάντα η πιο υπέροχη φωνή που πέρασε από τα λυρικά θέατρα τον 20ό αιώνα και έμεινε στην ιστορία με το όνομα Λουτσιάνο Παβαρότι
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ

σχόλια

1 σχόλια