Με τόσο πλούσιο αθλητικό θέαμα στη Nova, η παρέα βγάζει διαρκείας για το σαλόνι σου

«Με τόσο πλούσιο αθλητικό θέαμα στη Nova, η παρέα βγάζει διαρκείας για το σαλόνι σου.» Facebook Twitter
0

Από τότε που έβαλα Nova στο σπίτι, όλοι οι φίλοι μου βρίσκουν δικαιολογίες και περνούν συχνότερα για «να δουν τι κάνω». 

Είναι τόσα πολλά τα ματς που περιμένω διακαώς να δω τη νέα σεζόν, που δεν γινόταν να μην αρπάξω την ευκαιρία της Nova και να απολαύσω το πλούσιο αθλητικό θέαμα που προσφέρει! Τώρα βέβαια υπάρχουν μέρες που επιστρέφω από την δουλειά και οι κολλητοί μου με περιμένουν έξω από την πόρτα, δήθεν τυχαία.

Τους καταλαβαίνω. Και εγώ θα έκανα τα πάντα για δω όλους τους αγώνες της La Liga, τον Μέσι, τον Σουάρεζ και τον Μπενζεμά να σκοράρουν ξανά και ξανά - τώρα που ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ο «μάγος», σίγουρα οι επισκέψεις θα πληθύνουν! 

Δεν θέλω όμως να τους αδικώ, κάποιοι δεν έρχονται να με δουν για το ισπανικό πρωτάθλημα και ξέρω ότι με αγαπούν πραγματικά - ιδίως από τότε που απέκτησα πρόσβαση και σε όλους αγώνες της Bundesliga - το νέο απόκτημα της Nova  που έφερε στο σπίτι μου όλο το γερμανικό πρωτάθλημα: Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και ακόμα 16 ομάδες θα κονταροχτυπιούνται κάθε εβδομάδα κι εγώ θα έχω την καλύτερη θέση στον καναπέ μου. Το χειμώνα θα φορώ και κασκόλ για μπαίνω στην ατμόσφαιρα.  

Πολλά βράδια, νιώθω VIP κερκίδα στην τοποθεσία σαλόνι. Euroleague με παρέα ή χωρίς; Φέτος δεν θα υπάρχει ούτε νύχτα χωρίς αγώνα και οι επιλογές θα είναι τόσες πολλές που θα πρέπει να αποφασίζω από το μεσημέρι τι θα δω (και μετά θα αλλάζω γνώμη).  

Ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη του χρόνου θα διεκδικήσουν το Wimbledon κι εγώ θα έχω τα καλύτερα εισιτήρια χωρίς καν να βγω από την εξώπορτα. Και όχι μόνο: Γαλλικό και Ολλανδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Skybet Championship, Super Cup Ισπανίας, Κύπελλο Γερμανίας, Κύπελλο Ιταλίας, MLS, Eurocup - τόσες πολλές διοργανώσεις, τόσο λίγος χρόνος! 

Θα δω την Juventus στο κύπελλο Ιταλίας και τις πιο μεγάλες αναμετρήσεις στα Super Cups Ισπανίας, Γερμανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Ιταλίας. Γαλλικό πρωτάθλημα και Κύπελλο. Φέτος που η Ευρώπη παίζει μπάλα στη Nova, μήπως να κόψω κανονικό διαρκείας εισιτήριο για το σαλόνι μου; 

Διαφημιστική Παρουσίαση

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM