Greece and Grapes: Σε ξεναγεί στον γευστικό πλούτο της Ελλάδας με ένα κλικ

Greece and Grapes Facebook Twitter
Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com.
0



Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
 της συγκεντρώνονται σε ένα e-shop που λειτουργεί ως ξεναγός στην πλούσια οινική παραγωγή του τόπου μας. Με κεντρικό άξονα το κρασί, εδώ θα γνωρίσεις γευστικούς θησαυρούς που φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής υπαίθρου.

Το www.greeceandgrapes.com σε καλωσορίζει με ένα κλικ στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων. Άλλωστε, η Greece and Grapes δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για το ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του, οι οποίοι κάθε χρόνο εκπλήσσουν με τα προϊόντα που παρουσιάζουν και την εξέλιξη της δουλειάς τους.

Ο πλούτος της ελληνικής γης αναδεικνύεται μέσα από το νοερό ταξίδι που προσφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα κρασιά, αποστάγματα, μπίρες από μικροζυθοποιίες, ελαιόλαδα και διάφορα deli προϊόντα, καλλυντικά με βάση το κρασί, βιβλία οινικού περιεχομένου και ό,τι άλλο συνθέτει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας.

Όπως λένε οι άνθρωποι της Greece and Grapes: «Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν κοινότητες που θα αγαπήσουν το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει το κρασί και οι οινόφιλοι να το απολαύσουν, βρίσκοντάς το εύκολα και σε καλές τιμές».

Greece and Grapes Facebook Twitter

Το κρασί για την ομάδα αυτή είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Δοκιμάζουν, επιλέγουν και προτείνουν κρασιά, αποστάγματα και ό,τι άλλο θα σέρβιραν στο δικό τους ποτήρι, με γνώμονα την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com. Ένα e-shop που σύντομα θα λανσάρει το νέο του design, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία ετοιμάζει σημείο λιανικής πώλησης στην έδρα της, στην οδό Λυκούργου 20 της Καλλιθέας.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες θα βρεις το κομμάτι yachting services της Greece and Grapes, που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι πελάτες ενός γιοτ σε αλκοολούχα και μη ποτά. Ανακάλυψε έναν κόσμο που θα σε παρασύρει στη γεύση της Ελλάδας και επικοινώνησε στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

www.greeceandgrapes.com, 213 0252218, Facebook: @greeceandgrapes, Instagram: @greeceandgrapes

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM