Greece and Grapes: Σε ξεναγεί στον γευστικό πλούτο της Ελλάδας με ένα κλικ

Greece and Grapes Facebook Twitter
Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com.
0



Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
 της συγκεντρώνονται σε ένα e-shop που λειτουργεί ως ξεναγός στην πλούσια οινική παραγωγή του τόπου μας. Με κεντρικό άξονα το κρασί, εδώ θα γνωρίσεις γευστικούς θησαυρούς που φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής υπαίθρου.

Το www.greeceandgrapes.com σε καλωσορίζει με ένα κλικ στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων. Άλλωστε, η Greece and Grapes δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για το ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του, οι οποίοι κάθε χρόνο εκπλήσσουν με τα προϊόντα που παρουσιάζουν και την εξέλιξη της δουλειάς τους.

Ο πλούτος της ελληνικής γης αναδεικνύεται μέσα από το νοερό ταξίδι που προσφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα κρασιά, αποστάγματα, μπίρες από μικροζυθοποιίες, ελαιόλαδα και διάφορα deli προϊόντα, καλλυντικά με βάση το κρασί, βιβλία οινικού περιεχομένου και ό,τι άλλο συνθέτει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας.

Όπως λένε οι άνθρωποι της Greece and Grapes: «Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν κοινότητες που θα αγαπήσουν το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει το κρασί και οι οινόφιλοι να το απολαύσουν, βρίσκοντάς το εύκολα και σε καλές τιμές».

Greece and Grapes Facebook Twitter

Το κρασί για την ομάδα αυτή είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Δοκιμάζουν, επιλέγουν και προτείνουν κρασιά, αποστάγματα και ό,τι άλλο θα σέρβιραν στο δικό τους ποτήρι, με γνώμονα την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com. Ένα e-shop που σύντομα θα λανσάρει το νέο του design, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία ετοιμάζει σημείο λιανικής πώλησης στην έδρα της, στην οδό Λυκούργου 20 της Καλλιθέας.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες θα βρεις το κομμάτι yachting services της Greece and Grapes, που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι πελάτες ενός γιοτ σε αλκοολούχα και μη ποτά. Ανακάλυψε έναν κόσμο που θα σε παρασύρει στη γεύση της Ελλάδας και επικοινώνησε στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

www.greeceandgrapes.com, 213 0252218, Facebook: @greeceandgrapes, Instagram: @greeceandgrapes

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ