Μαγειρέψτε με τον Κρίστοφερ Γουόκεν

Μαγειρέψτε με τον Κρίστοφερ Γουόκεν Facebook Twitter
7

Κοτόπουλο με αχλάδια

  • 1 κοτόπουλο
  • 4 μεγάλα αχλάδια
  • 2 μεγάλες γλυκοπατάτες (ή τις γνωστές πατάτες)
  • 1 κρεμμύδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Πάπρικα
  • Βασιλικός
  • Ρίγανη
  • Εστραγκόν (αν βρείτε)

Προθερμάνετε στους 200 βαθμούς. Πλύνετε το κοτόπουλο και τοποθετήστε το πάνω σε μισογεμάτο κουτάκι μπίρας (όπως στη φωτογραφία παρακάτω) ή στο ειδικό μεταλλικό εργαλείο. Αναδιπλώστε το δέρμα και γεμίστε το ενδιάμεσο με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τα μυρωδικά. Κόψτε το κάτω μέρος από τα αχλάδια και τοποθετήστε τα όρθια στο ταψί. Προσθέστε τις πατάτες. Ψήστε για μία ώρα.

Μαγειρέψτε με τον Κρίστοφερ Γουόκεν Facebook Twitter
Γεύση
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ

σχόλια

4 σχόλια
Η κοπέλα στο video βασανίστηκε να ανοίξει το κρασί :P Θα είχε ένα κάρο τρίμματα μέσα απο το φελλό και τα ιζήματα θα χορεύανε τσιφτετέλι! Πάντως θα το δοκιμάσω και η ιδέα με το κουτάκι μπύρας είναι καταπληκτική! Φαντάζομαι θα παίρνει και μια έξτρα γεύση το ψητό. Όσο για τον Walken, πάντα χαίρομαι να τον βλέπω αυτόν τον άνθρωπο και εκτός οθόνης. Δεν ξέρω γιατί.