Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι

Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Έχοντας εδραιώσει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουλής, το Pie Shop πλέον απέκτησε το αδερφάκι του στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO
0

Μπορεί η πίτα να γίνει ένα υγιεινό, ολόφρεσκο, υψηλής ποιότητας comfort food για όλη την οικογένεια; Μπορεί! Και το Pie Shop το αποδεικνύει εδώ και έναν χρόνο με συνέπεια και αγάπη, έχοντας στο τιμόνι δύο ευγενικές παρουσίες, τη Νάντα και την κόρη της, την Estelle.

Έχοντας εδραιώσει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουλής, το Pie Shop πλέον απέκτησε το αδερφάκι του στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι.

Στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, παράλληλο της Αν. Παπανδρέου, προσφέρει εδώ και λίγο διάστημα μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητες πίτες, φτιαγμένες όλες με επιλεγμένες πρώτες ύλες και φρέσκο γαλλικό βούτυρο, δίχως καθόλου συντηρητικά.

Μοναδικές γλυκές και αλμυρές σπιτικές πίτες, τάρτες και quiches, τις οποίες επιμελείται ο Γάλλος σεφ Dominique Perrot, διάσημος και με μεγάλη καριέρα, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει και αρχιμάγειρας του τότε Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

Μοναδικές γλυκές και αλμυρές σπιτικές πίτες, τάρτες και quiches, τις οποίες επιμελείται ο Γάλλος σεφ Dominique Perrot, διάσημος και με μεγάλη καριέρα, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει και αρχιμάγειρας του τότε Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

Οι πίτες στο Pie Shop είναι βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές απ' όλο τον κόσμο και μας ταξιδεύουν γευστικά, αναδεικνύοντας τη γαστρονομική κουλτούρα κάθε τόπου.

Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Ανάμεσα στις αλμυρές, ξεχωρίζουμε τη Hornazo de Salamanca από την Ισπανία με jamón, χοιρινό φιλέτο και λουκάνικο chorizo, την Tomato Τart από την Κορέα με ντοματίνια, μοτσαρέλα, τσένταρ, φρέσκο κρεμμυδάκι και βασιλικό, τα Samoussas από την Αφρική με φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, πατάτα, τζίντζερ, κόλιανδρο, κύμινο και αρακά και τα Tequeños από το Περού με φρέσκο κοτόπουλο, καρότα, τζίντζερ και guacamole sauce.

Ενώ ανάμεσα στις πολλές και πεντανόστιμες γλυκιές τάρτες ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα την Blueberry Ρie από την Αμερική, το καταπληκτικό Oronais από την Αλγερία και τη Lemon Tart από τη Γαλλία που πολλοί έχουν ψηφίσει ως την καλύτερη που μπορεί κάποιος να γευτεί στην Αθήνα!

Για το Pie Shop η ποιότητα, η δυνατή πρώτη ύλη και η υγιεινή διάσταση είναι απαραίτητα καθημερινά συστατικά στις φρεσκοψημένες, ολόφρεσκες πίτες του. Και όλα αυτά μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και πάντα με τη συνοδεία ενός καφέ, μιας ζεστής σοκολάτας ή ενός καλού κρασιού.

Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO
Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Info

Pie Shop

Ηρακλείου 3-5, Χαλάνδρι (Τρ., Τετ., Πέμ. & Κυρ. 9:00-20:00 / Παρ.-Σάβ. 9:00-23:00)

Bουλής 16, κέντρο (Δευτ.-Σάβ. 9:00-18:00)

FΒ: The Pie Shop Athens

Instagram: @thepieshopathens

Tripadvisor: The Pie Shop

 

Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT