Τρία μοναδικά κοκτέιλ σε κανάτα για όλη την παρέα

Τρία μοναδικά κοκτέιλ σε κανάτα για όλη την παρέα Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Three Citrus

(Υλικά για περίπου 8 ποτήρια)

250 ml λευκό ρούμι

200 ml φρέσκος χυμός πορτοκάλι

200 ml pink grapefruit soda

40 ml χυμός λάιμ

70 gr μέλι

Τρία μοναδικά κοκτέιλ σε κανάτα για όλη την παρέα Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Green Summer

(Υλικά για περίπου 8 ποτήρια)

300 ml London Dry Gin

1/2 αγγούρι

15 φύλλα βασιλικού

200 ml ginger beer

100 gr ζάχαρη

150 ml χυμός lime

Τρία μοναδικά κοκτέιλ σε κανάτα για όλη την παρέα Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Red Berries Punch

(Υλικά για περίπου 8 ποτήρια)

250 ml βότκα

6-8 φράουλες

20 ράσμπερι

20 φύλλα δυόσμου

50 ml χυμό λάιμ

80 gr. σιρόπι αγαύης

400 ml πράσινο τσάι παγωμένο

100 ml ροζέ κρασί

Τρία μοναδικά κοκτέιλ σε κανάτα για όλη την παρέα Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Πώς το κάνεις: Σε μια μεγάλη κανάτα (1,5 l) βάζεις τα όλα τα υλικά μαζί με πολύ πάγο και ανακατεύεις.

Τρία μοναδικά κοκτέιλ σε κανάτα για όλη την παρέα Facebook Twitter
O βραβευμένος bartender και συνιδιοκτήτης του Frater & Soror, Μανώλης Λυκιαρδόπουλος. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM
Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

Γεύση / Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food

H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σουπιοπίλαφο

Γεύση / Σουπιοπίλαφο: Η μυστηριώδης γεύση του Αιγαίου

Από τον μινωικό πολιτισμό και τα κύπελλα του μέχρι τα σύγχρονα τσουκάλια, το μελάνι της σουπιάς συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του, ενώ το σουπιοπίλαφο αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο γευστικό του αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Από Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Γεύση / Από το Άγιο Όρος στην Κρήτη: Πώς μαγειρεύει η Ελλάδα τον μπακαλιάρο

Σε μακαρονάδα ή παστός με ρεβίθια, ή λεμονάτος με ολόκληρα κρεμμύδια: Από το ένα πέλαγος στο άλλο, το τελετουργικό μας πιάτο παίρνει διαφορετικές μορφές, αποτελώντας ένα εκλεκτό έδεσμα της ελληνικής cucina povera.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ