Αμερικανοί και Γερμανοί απαντούν αν θα έκαναν σεξ με ρομπότ

Αμερικανοί και Γερμανοί απαντούν αν θα έκαναν σεξ με ρομπότ Facebook Twitter
0

Η φαντασία των ανθρώπων πάντα κάλπαζε και ασφαλώς η εποχή των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης δεν θα τη σταματήσει. Μάλλον το αντίθετο. Δύο έρευνες κοινής γνώμης της εταιρείας YouGov σε Γερμανία και ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι το ένα τρίτο των Γερμανών και το ένα τέταρτο των Αμερικανών ανδρών μπορούν να φαντασθούν τον εαυτό τους να κάνουν σεξ με ένα ρομπότ, εφόσον αυτό πληρεί ορισμένες προϋποθέσεις, κυρίως να καθιστά τεχνικά δυνατό το σεξ και η αίσθησή του να είναι «πραγματική».

 

Οι γυναίκες εμφανίζονται περισσότερο συγκρατημένες, καθώς στη Γερμανία μία στις πέντε μπορούν να φαντασθούν τον εαυτό τους να έχει σεξουαλική επαφή με ένα ρομπότ, ενώ στις ΗΠΑ μόνο μία στις δέκα (9%). Στις ΗΠΑ το 58% των ανδρών θεωρούν αδιανόητο το σεξ με ρομπότ, έναντι 71% των γυναικών. Είναι αξιοσημείωτο ότι μεταξύ του 24% των Αμερικανών που μπορούν να διανοηθούν το σεξ με ρομπότ, μόνο οι μισοί (52%) θεωρούν απολύτως ζωτικό το ρομπότ να είναι ανθρωπόμορφο.

 

Από την άλλη, μόνο το 14% των Αμερικανών θεωρούν σεξ τη «συνουσία» με ρομπότ, ενώ το 33% τη θεωρούν μάλλον αυνανισμό. Για το αν το σεξ με ρομπότ σημαίνει απιστία του συντρόφου, οι γνώμες διχάζονται: το 32% λέει ναι και το 33% όχι (γενικά περισσότεροι άνδρες δεν θεωρούν ότι θα απατήσουν αν το «συνουσιασθούν» με ρομπότ, ενώ περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι και αυτό είναι απάτη του συντρόφου).

 

Παρά τις διαδεδομένες φοβίες για τους χάκερ, ένα σημαντικό ποσοστό (42%) των ενηλίκων στις ΗΠΑ θεωρούν ότι μια σχέση με ρομπότ θα ήταν ασφαλέστερη από ό,τι μια σχέση με έναν ξένο άνθρωπο.

 

Η σεξουαλική ζωή των Γερμανών

 

Γενικότερα, η έρευνα δείχνει ότι τα δύο φύλα βλέπουν το σεξ μάλλον διαφορετικά. Πολύ σημαντικό στη ζωή του δηλώνει ότι θεωρεί το σεξ το 43% των ανδρών στη Γερμανία, έναντι 22% των γυναικών. Ένας στους δέκα Γερμανούς άνδρες δηλώνει εθισμένος στο σεξ και σχεδόν οι μισοί παραδέχονται ότι σκέφτονται το σεξ κάθε μέρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι μόνο 16%.

 

Τρεις στους τέσσερις Γερμανούς και των δύο φύλων δηλώνουν ότι έχουν καλή σεξουαλική ζωή, ενώ αναφέρουν ότι η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τους είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 15 λεπτά. Είναι, επίσης, αρκετά «περιπετειώδεις», αφού το 16% λένε ότι έχουν κάνει σεξουαλικό τρίο, το 7% έχουν δοκιμάσει ομαδικό σεξ και το 6% έχουν ανταλλάξει συντρόφους.

Ένας στους τρεις Γερμανούς ομολογεί ότι έχει απατήσει τον ή την σύντροφό του (οι άνδρες συχνότερα από ό,τι οι γυναίκες). Σχεδόν οι μισοί άνδρες βλέπουν πορνογραφία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, έναντι 7% των γυναικών (το 75% από το διαδίκτυο).

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Living / Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Καταθέτοντας στη δίκη της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου κατά των μονοπωλιακών πρακτικών της εταιρείας του, ο ιδιοκτήτης της Meta παραδέχτηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελάχιστη σχέση έχουν πια με τη διαπροσωπική επικοινωνία.
THE LIFO TEAM
Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια;

Living / Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια

Ένα φυτώριο στο Καπανδρίτι, είναι το απόλυτα εξειδικευμένο μέρος για να αποκτήσεις πανέμορφους κάκτους, αγαύες και κρασούλες σε περίεργα σχήματα και χρώματα – φυτά που δεν θα σε ταλαιπωρήσουν με τη φροντίδα τους.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM