Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος

Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος Facebook Twitter
3

Έναν ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή, τον Nicolas-Andreas Taralis παρουσιάζει ανάμεσα στους 10 κορυφαίους σχεδιαστές του αύριο, το γαλλικό Madame Figaro.

 

Ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής, ανάμεσα στους 10 σχεδιαστές του μέλλοντος Facebook Twitter

Ο Nicolas-Andreas Taralis γεννήθηκε πριν από 38 χρόνια στο Τορόντο του Καναδά από πατέρα Έλληνα και μητέρα Αυστριακή. Μετά το τέλος των σπουδών του στη διάσημη σχολή Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Βιέννης με καθηγητή τον Helmut Lang, συνεργάστηκε με τον Hedi Slimane, σχεδιαστή των οίκων Dior και YSL.

Το 2003, σε ηλικία 28 ετών, ίδρυσε τη δική του φίρμα με την επωνυμία «Nicolas Andreas Taralis», ενώ το 2006 ο διάσημος οίκος Cerruti τον προσέλαβε ως διευθυντή Δημιουργικού. Το 2005 είχε κερδίσει στη Βιέννη το βραβείο του «Καλύτερου νέου σχεδιαστή».

Εικόνες από παλαιότερη επίδειξή του, της σεζόν 2006-7

 

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM
Millennials και Gen Zers αναζητούν το ιδανικό workplace το 2025

Living / Το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον του 2025: Τι ψάχνουν οι Millennials και οι GenZers;

Οι διαφορετικές γενιές που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας περιγράφουν τις συνθήκες που θα τους έκαναν να νιώθουν τη δουλειά τους περισσότερο σαν το σπίτι τους.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Living / Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν «με ροζ γυαλιά» ακόμα και τις πιο αντίξοες περιόδους της ζωής τους, ακόμα κι αν πρόκειται για συνθήκες οικονομικής ύφεσης, πανδημίας ή πολέμου.
THE LIFO TEAM
O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Living / O «ξαφνικός θάνατος» της εξ αποστάσεως εργασίας

Στον απόηχο της πανδημίας, οι πολιτικές «εργασίας από το σπίτι» έμοιαζαν να δείχνουν τον δρόμο για τον χώρο εργασίας του μέλλοντος, αλλά πλέον οι αποκλειστικά remote θέσεις είναι είδος προς εξαφάνιση.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

σχόλια

3 σχόλια
Μπράβο στον κύριο Taralis.Αλλά, αυτά τα καρμπόν άρθρα με τίτλο "Ελληνικής ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ τάδε διέπρεψε στο τάδε" για ποιό λόγο υπάρχουν; Για να αποδείξουν την ανωτερότητα του DNA; (καλά λέω και ξαναλέω ότι είμαστε κατά βάθος όλοι ρατσιστές)ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, δηλαδή κάποιος πρόγονός του ήταν Έλληνας, αλλά ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική παιδεία. Ο Ταραλης δεν προέκυψε από την Ελληνική κοινωνία, αλλά από την Βορειοαμερικανική. Η Ελληνική κοινωνία μάλλον θα δυσκολευόταν να παράξει κάποιον τόσο ικανό. Οπότε το να προσπαθούμε να καπηλευθούμε την επιτυχία του, μόνο και μόνο λόγω καταγωγής, είναι κάπως αστείο και λίγο ρατσιστικό.Καλύτερα να ασχοληθούμε με το να οργανώσουμε τη δικιά μας κοινωνία έτσι ώστε να βγάζει σπουδαίους ανθρώπους (είτε έχουν αίμα Ελληνικό είτε Αλβανικό είτε Νιγηριανό είτε Πακιστανικό). Μόνο τότε θα μπορούμε να νοιώθουμε ΔΙΚΑΙΩΣ υπερήφανοι και να γράφουμε άρθρα με τον τίτλο:"Άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Ελλάδα διέπρεψε στον τάδε τομέα".