Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (05-11/09/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (05-11/09/2024) Facebook Twitter
H Tζένα Ορτέγα είναι Ζυγός
0

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν τα παιδιά θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Με το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού στις 7/9 θα είναι ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και αγορές υπολογιστών και οχημάτων. Όσοι γεννηθήκατε στο 2ο δεκαήμερο με την αντίθεση Ήλιου - Κρόνου μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από τη δουλειά σας και να αισθάνεστε βαλτωμένοι σε μια κατάσταση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Ωστόσο, καλό θα είναι να εστιάσετε στα θετικά σημεία προκειμένου να ανακτήσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας. Εσείς που είστε στο 1ο δεκαήμερο, από τις 9/9 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο θα δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας και θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις έπειτα από ώριμη σκέψη, δίχως να εξιδανικεύετε καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα της οικιακής ζωής θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και καθώς στις 7/9 πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού κάποια θέματα θα είναι δυσεπίλυτα. Ενδεχομένως να αφορούν την ακίνητη περιουσία, ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια μετακόμιση και να μη βρίσκετε την κατάλληλη στέγη και γενικά θα είστε λίγο αγχωμένοι. Εσάς που είστε στο 2ο δεκαήμερο, με την αντίθεση Ήλιου - Κρόνου στις 8/9 θα σας απασχολήσει ο έρωτας για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ίσως να νιώθετε αδύναμοι να εκφράσετε τις προθέσεις σας ή να φοβάστε μη χαλάσει η σχέση σας. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις του. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, από τις 9/9 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο δώστε έμφαση στην επικοινωνία και τη δημιουργικότητα. Οι γονείς θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες των παιδιών και με ό,τι σχετίζεται με την εκπαίδευσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εποχή έχετε μια ανησυχία σχετικά με εμπορικές υποθέσεις, συμφωνίες που αργούν να δρομολογηθούν ή επειδή αλλάζετε τόπο κατοικίας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και τις συνεννοήσεις σας καθώς στις 7/9 το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού σάς επηρεάζει άμεσα. Εσείς που είστε στο 2ο δεκαήμερο με την αντίθεση Ήλιου - Κρόνου στις 8/9, στην προσπάθεια να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις που έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά σας θα είστε πολύ ζορισμένοι. Ετοιμάστε μια λίστα υποχρεώσεων ώστε να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 9/9 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα κάνετε πολλές επαφές για αγοραπωλησίες ακινήτων, ενώ οι γονείς θα επικεντρωθείτε σε θέματα της οικιακής σας ζωής.                   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο από τις 7/9 με το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού και καλό θα είναι να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις. Κάτι που περιμένετε με αγωνία καθυστερεί, όπως κάποια συνεργασία, και γενικά είστε αποσυντονισμένοι. Στις 8/9 η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου αφορά το δεύτερο δεκαήμερο και έχει να κάνει με θέματα εκπαίδευσης, σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι δεν έχετε το κουράγιο να τα αντιμετωπίσετε ή να είστε απογοητευμένοι, ωστόσο καλό θα είναι να μην το βάλετε κάτω. Από τις 9/9 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, το 1ο δεκαήμερο θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία με πρόσωπα από τον χώρο της εργασίας και της υγείας. Θα είναι μία καλή εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε κάποια συνέντευξη ή να ζητήσετε συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης

ΛΕΩΝ

Η καριέρα και ό,τι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια απασχολούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και αισθάνεστε είδη κουρασμένοι με αποτέλεσμα να νιώθετε ανήμποροι να ξεκινήσετε τη νέα σεζόν, εφόσον δεν έχετε χαλαρώσει. Στις 7/9, με το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας με τον Ουρανό θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης, αλλά καλό θα είναι να μην κάνετε παρορμητικές ενέργειες. Η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου στις 8/9 επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και αφορά οικονομικά ζητήματα και καθώς οι δαπάνες είναι αυξημένες θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Από τις 9/9 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Σίγουρα θα έχετε και κάποια καλά νέα που θα αφορούν την αύξηση του εισοδήματός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή σας χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια η οποία οφείλεται στην ενασχόληση με τις σπουδές και τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενδεχομένως μια νομική υπόθεση να σας απασχολεί έντονα. Στις 7/9, με το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε κατεύθυνση στις σπουδές ή να φύγετε στο εξωτερικό για σπουδές, καλό θα είναι όμως να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου έμπειρου ατόμου. Στις 8/9 η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου αφορά το 2ο δεκαήμερο και θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποια απογοήτευση, κάτι που δεν γίνεται τη στιγμή που περιμένατε θα σας βάλει σε σκέψεις και θα χρειαστείτε χρόνο σας για να βρείτε τους ρυθμούς σας. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 9/9 ξεκινά μια πιο επικοινωνιακή περίοδος και θα είστε πιο αισιόδοξοι.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με κοινούς πόρους φέρνει το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού στις 7/9 και θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να έρθετε σε ρήξη με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε χρήματα. Η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου στις 8/9 επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και δείχνει πως κάτι σας προβληματίζει με τα επαγγελματικά σας. Ίσως να έχετε δώσει διάφορες συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας και να μην υπάρχει ανταπόκριση ή να μην είστε πλέον ικανοποιημένοι σε σχέση με αυτά που σας έχουν τάξει και να θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση. Μην κάνετε τίποτα αν δεν εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 9/9 θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να κρατάτε σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαπροσωπικές σας σχέσεις θα απασχολήσουν στις 7/9 τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο καθώς πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού και ή θα θέλετε εσείς να αλλάξετε μια συνθήκη ή κάτι θα γίνει που θα είναι αναπόφευκτο. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων, υπογραφές συμβολαίων και ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή οι δεσμευμένοι γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κάποια κρίση στη σχέση σας. Στις 8/9 η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου δείχνει πως υπάρχει κάποια δυσκολία ή κάποια ερωτική απογοήτευση που έχει να κάνει με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αν σκοπεύετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, βολιδοσκοπήστε πρώτα τις δικές του προθέσεις ώστε να μην απογοητευτείτε. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 9/9 θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ενδεχομένως να αναβληθεί καθώς στις 7/9 πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Γενικά, δεν θα είναι καλή στιγμή για να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες σε μακρινούς προορισμούς. Επίσης, μπορεί να σας απασχολήσει ένα ζήτημα υγείας και αναγκαστικά θα αναβάλετε τα σχέδιά σας. Η αντίθεση Ήλιου - Κρόνου στις 8/9 φέρνει μια αναστάτωση στη σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας και θα νιώσετε απογοητευμένοι. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας για να μη χάσετε το δίκιο σας. Από τις 9/9 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο θα είναι μια καλή εποχή για να κάνετε επαφές με πιθανούς εργοδότες, πρόσωπα εξουσίας ή να βελτιώσατε τις σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα που είχαν δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τα παιδιά θα ζορίσουν πολύ τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο στις 7/9 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού. Κάτι έκτακτο που προκύπτει σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού και ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια συγγενικών σας προσώπων. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας. Στις 8/9 η αντίθεση Ήλιου -Κρόνου αφορά το 2ο δεκαήμερο και δείχνει πως θα υπάρχουν επικοινωνιακά προβλήματα, καθυστερήσεις σε θέματα εκπαίδευσης και ταξίδια ή να μην υπάρχει ανταπόκριση στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών – γενικά καλό θα είναι να πάτε με τη ροή. Ωστόσο, από τις 9/9 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση σε σπουδές, να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έκτακτες αλλαγές προκύπτουν στον τομέα της οικιακή σας ζωής και είστε σε μεγάλη φούρια οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αναζητάτε φοιτητική στέγη για τα παιδιά σας ή να πρέπει να κάνετε εσείς μια μετακόμιση που δεν την επιθυμείτε στην παρούσα φάση. Αποφύγετε τη βιασύνη σε υπογραφές συμβολαίων. Στις 7/9 ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς μπορεί να σε λάθος άτομα. Στις 8/9 οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν το 2ο δεκαήμερο που θα έχουν να κάνουν με κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια και καθώς υπάρχουν έξοδα που τρέχουν και δεν σηκώνουν αναβολή θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Από τις 9/9, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, θα είναι μια καλή εποχή για αναζήτηση χρηματοδότησης και επίλυση οικονομικών θεμάτων.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες αλλαγές που μπορεί να αφορούν τον τόπο κατοικίας και θέματα σπουδών που καθυστερούν σάς προκαλούν μεγάλο άγχος και μπορεί να κάνετε εσφαλμένες ενέργειες που θα σας κοστίσουν. Στις 7/9, με το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού, οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγετε τη βιασύνη στη λήψη αποφάσεων. Στις 8/9 ο Κρόνος στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Ήλιο, μπορεί να προκαλέσει κάποια απογοήτευση σε σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μπορεί να είναι οι συνεργάτες, οι φίλοι σας, συγγενείς ή το ταίρι σας και θα νιώσετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 9/9 θα είναι μια καλή εποχή για να επιλύσετε τα θέματα σας και να δώσετε έμφαση στην αναζήτηση νέων συνεργασιών.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM