Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/8/2024)

Σιμόν Μπάιλς Facebook Twitter
Η Σιμόν Μπάιλς είναι Ιχθύς
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά με έντονο προβληματισμό σχετικά με τα οικονομικά επειδή προκύπτουν κάποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που σας βγάζουν εκτός ρυθμού. Ωστόσο, τα επαγγελματικά βαίνουν καλώς και με τον σωστό προγραμματισμό θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου απολαύσεων και ψυχαγωγίας και είναι εξαιρετική στιγμή για ξεκίνημα των διακοπών σας. Η πιο ευνοϊκή μέρα για επαφές με πιθανούς εργοδότες ή πελάτες είναι στις 7/8 που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία. Στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις υπηρεσίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει επικεντρωμένους στις προσωπικές σας ανάγκες που καλό θα είναι να μην τις παραμελήσετε. Ωστόσο, είστε κάπως αναποφάσιστοι και δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θα σας δώσει ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη στις 4/8 στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας σε άτομα και μέρη που σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι η οικογένεια, φίλοι ή συγγενικά σας πρόσωπα. Στις 7/8 με το εξάγωνο Ήλιου - Δία θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά και την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα της οικιακής σας ζωής και ό,τι αφορά τα μελλοντικά σχέδια θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα του Αυγούστου και ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι. Αποφύγετε τον πανικό και μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας και καθώς είστε ο αγγελιοφόρος του ζωδιακού κύκλου, δώστε έμφαση σε επαφές και σε ό,τι μπορεί να συμβάλει στη διεύρυνση του κύκλου των συνεργατών σας. Στις 7/8, ο Δίας στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο φέρνει επιτυχίες σε εμπορικές διαπραγματεύσεις και θα είναι εξαιρετική στιγμή για υπογραφές συμβολαίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με φρέσκες ιδέες και έντονο ενθουσιασμό σάς βρίσκει ο Αύγουστος κι αυτό έχει να κάνει και με τη βελτίωση των οικονομικών σας. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα στενότητας και καθυστερήσεων στα επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι αίσιες και μπορείτε να δρομολογήσετε τα πλάνα σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων. Φανείτε προνοητικοί. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 φέρνει νέες ευκαιρίες για αύξηση και σταθερότητα στη ροή των εσόδων σας, ενώ στις 7/8, με το εξάγωνο Ήλιου - Δία, θα έχετε μια σημαντική πρόταση συνεργασίας που θα εκτινάξει τα κέρδη σας.

ΛΕΩΝ

Με αυξημένο φόρτο εργασίας ξεκινάει ο Αύγουστος και επειδή έχετε πολλή συσσωρευμένη κούραση θα υπάρχουν στιγμές που θα σας πιάνει άρνηση να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 4/8 σας καλεί να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και τη φυσική - ψυχική σας ευεξία. Θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιείτε τις ανάγκες σας, αρκεί να το επιδιώκετε και να μην τις θεωρείτε δευτερεύουσας σημασίας. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Δία στις 7/8 φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου σάς βρίσκουν με έντονη διάθεση για αλλαγή παραστάσεων και είναι μια καλή στιγμή για ξεκίνημα διακοπών, αρκεί να μη σας ενοχλεί η πολυκοσμία. Διαφορετικά, θα πρέπει να τις οργανώσετε από τις 20 του μηνός και μετά που θα είναι κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα ή να επιλέξετε κάποιον λιγότερο δημοφιλή προορισμό. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 δείχνει πως χρειάζεστε ξεκούραση και περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Κάποια σημαντικά νέα στον τομέα της καριέρας έρχονται στις 7/8 με το εξάγωνο Ήλιου - Δία.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους έρχονται στο προσκήνιο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπως και οι σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Ενδεχομένως να διαφωνήσετε για το κόστος των διακοπών με την παρέα σας ή να μη γίνεται σωστή διαχείριση κοινόχρηστων πόρων. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα κατευθύνει την πρόθεσή σας να διασφαλίσετε ότι οι φιλίες σας είναι αμοιβαίες και υποστηρικτικές, επομένως δώστε μια δεύτερη ευκαιρία, εφόσον σας ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο Ήλιου - Δία στις 7/8 φέρνει επιτυχίες στις σπουδές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με ηλικιωμένους ή με πρόσωπα εξουσίας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Μη ρίξετε λάδι στη φωτιά και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί. Στην παρούσα φάση, που έχετε πολλά στο μυαλό σας και χρειάζεστε συμμάχους, δεν σας συμφέρει η δημιουργία εντάσεων. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/10 κυβερνά τον τομέα της καριέρας και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Στις 7/8 ακολουθεί και το εξάγωνο Ήλιου - Δία που υπόσχεται σημαντικά κέρδη και αίσιες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα συνθήκη που θα αφορά την εργασία ή την υγεία σάς αναγκάζει να αναβάλετε ένα ταξίδι που ήταν για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους ψυχαγωγίας. Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου είναι κάπως ασταθείς, ακατάλληλες για οργάνωση σχεδίων. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 στρέφει το ενδιαφέρον σας προς την επέκταση, την εκπαίδευση και σε όλες τις ευκαιρίες που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε. Στις 7/8 με το εξάγωνο Ήλιου - Δία να αναμένετε κάποια πολύ καλά νέα που δώσουν χαρά σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας καλοκαιρινός έρωτας έχει κατακτήσει την καρδιά σας και σας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν θα έχει διάρκεια. Προσπαθήστε να απολαύσετε τις στιγμές και ποιος ξέρει; Μπορεί τελικά να βρεθεί τρόπος να εξελιχθεί η σχέση. Ωστόσο, δεν είναι κακό να κρατήστε και κάποιες άμυνες. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω μιας παράλληλης απασχόλησης και ευνοεί το ξεκίνημα ερωτικής σχέσης. Με το εξάγωνο Ήλιου - Δία στις 7/8 δώστε έμφαση στη φυσική σας κατάσταση και τη βελτίωση της εμφάνισής σας ώστε να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα της οικιακής σας ζωής θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα του μήνα και ο χρόνος για τον εαυτό σας θα είναι ελάχιστος. Αναθέστε αρμοδιότητες στα μέλη της οικογένειας και μην κουβαλάτε όλα τα βάρη μόνοι σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 στρέφει το ενδιαφέρον σας στην εμβάθυνση των σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς και αποτελεί εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς που θα φλερτάρουν στις 7/8 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Δία. Επιστρατεύστε την ευγένειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και επειδή μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, το άγχος σας θα είναι στα ύψη. Προσπαθήστε να χαλαρώνετε μέσω ασκήσεων αναπνοών ώστε να ξεκαθαρίζει η σκέψη σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 4/8 σας καλεί να επικεντρωθείτε στις συνήθειες, στις ρουτίνες και στην υγεία σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και να είστε σε θέση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αλλάξτε τρόπο διατροφής και εντάξτε στην καθημερινότητά σας κάποια άσκηση. Κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας φέρνει το εξάγωνο Ήλιου -Δία στις 7/8.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM