Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/10/2024)

Χοακίν Φίνιξ Facebook Twitter
Ο Χοακίν Φίνιξ είναι Σκορπιός
0

ΚΡΙΟΣ

Στις 12/10 ο Πλούτωνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/11 βοηθώντας σας να κλείσετε τα θέματα που έχουν προκύψει από το 2008. Για το δικό σας ζώδιο σημαίνει πως ήρθε η εποχή που θα έχετε σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας και θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. Στις 13/9 ο Ερμής, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, πυροδοτεί εντάσεις για θέματα εξουσίας. Την ίδια μέρα εισέρχεται στον Σκορπιό και έως τις 2/11 θα έχετε την ευχέρεια να ρυθμίσετε κάποια οφειλή, να αναζητήσετε μια χρηματοδότηση και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες. Μια εξαιρετική ημερομηνία για να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας είναι στις 14/10, όμως θα είναι δύσκολη για τις οικογενειακές σας σχέσεις. Κάποιες ανατροπές στα οικονομικά θα σας αγχώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πλησιάζετε στο πικ της καριέρας σας έπειτα από μια μεγάλη διαδρομή και ήρθε η εποχή που αναγνωρίζεται η αξία σας. Στις 12/10 ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή φορά και θα παραμείνει στο Αιγόκερω μέχρι τις 20/11. Θέματα που ξεκίνησαν να σας απασχολούν το 2008, όταν εισήλθε ο Πλούτωνας στο συγκεκριμένο ζώδιο και αφορούν σπουδές, μέσα ενημέρωσης, εκδόσεις η επιχειρηματικές προσπάθειες, ολοκληρώνονται. Ο Ερμής, στις 13/10, προτού εισέλθει στον Σκορπιό, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας πιάσουν αμφιβολίες σχετικά με ένα νέο εγχείρημα. Μέχρι τις 2/11, που θα διανύει ο Ερμής τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα είναι καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και εξομάλυνση σχέσεων. Κάποια καλά νέα έρχονται στις 14/10 που θα αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πιέσεις αυξάνονται με την επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ορθή φορά στις 12/10, ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών πόρων. Στις 13/10 ένα τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα προκαλεί τριβή μεταξύ της επιθυμίας σας για ανάλαφρη διασκέδαση και της ανάγκης να αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα, ίσως σχετικά με τα οικονομικά ή μια ρομαντική σχέση, και είστε σε ένταση. Ωστόσο, πλησιάζει η εποχή που τα άγχη για τα οικονομικά τελειώνουν και σταθεροποιείται η ροή των εσόδων. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και έως τις 2/11 θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Μια καλή ημερομηνία για επενδύσεις και δημιουργία ερωτικής σχέσης είναι στις 14/10 με το τρίγωνο Ήλιου - Δία. Ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες και κρυφούς εχθρούς στον χώρο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες εξομαλύνονται με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά στις 12/10, καθώς παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι τις 20/11. Από το 2008 που εισήλθε στον Αιγόκερω δεν ήταν λίγες οι φορές που σας απογοήτευσαν άτομα με τα οποία είχατε επαγγελματική ή προσωπική σύνδεση, πλέον όμως βλέπετε μέσα από ένα νέο πρίσμα τα γεγονότα και δίνετε περισσότερη προσοχή σε πρόσωπα σημαντικά για εσάς. Στις 13/10 ο Ερμής, προτού εισέλθει στον Σκορπιό, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που θα προκαλέσουν εντάσεις. Μέχρι τις 2/11 που ο Ερμής θα διανύει τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς. Το τρίγωνο Ήλιου - Δία στις 14/10 φωτίζει τον τομέα της οικιακής σας ζωής και επικεντρώνεστε στην οργάνωση του χώρου σας. Προσέξτε πιθανή παρεξήγηση με φίλους για ερωτικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας από το 2008 έχουν περάσει από χίλια κύματα, όμως στις 12/10 ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά, παραμένοντας στον Αιγόκερω μέχρι τις 20/11. Οι δυσκολίες θα αποτελέσουν παρελθόν και θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Στις 13/10 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα δυσχεράνει την επικοινωνία με άτομα από τον χώρο της εργασίας και θα σας ωθήσει σε σπασμωδικές ενέργειες, κάτι που θα είναι εις βάρος σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και οι οικογενειακές σας σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Έως τις 2/11 θα είναι καλή εποχή και για διαπραγματεύσεις ακινήτων. Στις 14/10 το τρίγωνο Ήλιου - Δία θα ευνοήσει την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών ή προϊόντων, ωστόσο σχέσεις με οικείους μπορεί να δοκιμαστούν. Το τετράγωνο Ήλιου - Άρη θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που δεν είχαν συζητηθεί εγκαίρως γι’ αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα παιδιών, η ερωτική σας ζωή ή μια καλλιτεχνική διαδρομή που ξεκίνησε το 2008 μπαίνουν σε τελική ευθεία από τις 12/10 που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 20/11. Σίγουρα συνέβησαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν. Στις 13/10 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά και θα είναι ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και ρίσκο. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας. Έως τις 2/11 θα είναι ιδανική εποχή για προώθηση υπηρεσιών, εμπορικές συμφωνίες και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς. Στις 14/10 το τρίγωνο Ήλιου - Δία φέρνει καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, όμως, θα πρέπει να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα της οικιακή σας ζωής ο Πλούτωνας, από το 2008 που εισήλθε στον Αιγόκερω, έφερε κάποια συνταρακτικά γεγονότα που σας ανάγκασαν να ωριμάσετε και να πάρετε στα σοβαρά τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 12/10 επιστρέφει σε ορθή πορεία και παραμένει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω μέχρι τις 20/11. Έπειτα από μια μεγάλη πορεία ζυγίζετε πλέον διαφορετικά τα πράγματα και βάζετε νέες προτεραιότητες. Στις 13/10 το τετράγωνο με τον Ερμή στο ζώδιό σας φέρνει σε κόντρα τις προσωπικές σας ανάγκες με τις απαιτήσεις των άλλων και μπορεί να ξεσπάσετε έντονα. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό, τονίζοντας τον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι τις 2/11 δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις και κυνηγήστε νέες ευκαιρίες. Στις 14/10 το τρίγωνο Ήλιου - Δία φέρνει ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως. Ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με εργοδότες ή ηλικιωμένους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακά ζητήματα σάς έχουν απασχολήσει πολλές φορές, σε κάποιες φάσεις μπορεί να φταίγατε εσείς, σε κάποιες άλλες ίσως δεν σας δίνονταν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε, πλέον όμως αλλάζετε τακτική. Στις 12/10 ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και παραμένει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω μέχρι τις 20/11. Από το 2008 έγιναν πολλές αλλαγές και είστε πιο συγκροτημένοι. Στις 13/10 το τετράγωνο με τον Ερμή θα σας προκαλέσει αμφιβολίες για τις δεξιότητές σας και μπορεί να πάρετε εσφαλμένες αποφάσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και μέχρι τις 2/11 θα είναι πιο ξεκάθαρη η σκέψη σας και οξυμένες οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Το τρίγωνο Ήλιου - Δία στις 14/10 φέρνει καλά νέα που θα αφορούν την αύξηση των εσόδων σας και θα καλύψετε σημαντικές ανάγκες. Ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας είναι ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί από το 2008 που εισήλθε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, φέρνοντας σημαντικά εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σας, όμως στις 12/10 επιστρέφει σε ορθή φορά και παραμένει στο συγκεκριμένο ζώδιό μέχρι τις 20/11. Πλέον θα έχετε εσείς το έλεγχο και θα μπορείτε να δρομολογείτε τις υποθέσεις σας με άνεση, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Στις 13/10 το τετράγωνο με τον Ερμή θα προκαλέσει παροδικές καθυστερήσεις που θα σας αναγκάσουν να αφήσετε στην άκρη ένα νέο εγχείρημα. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και ξεκινά ένα διάστημα εσωστρέφειας. Έως τις 2/11 θα είναι καλή εποχή για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Στις 14/10 θα κάνετε μια γνωριμία μέσω φίλων που θα σας γοητεύσει και θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας εισήλθε στο ζώδιό σας το 2008 και θα παραμείνει μέχρι τις 20/11. Στις 12/10 επιστρέφει σε ορθή φορά και είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε μια νέα εποχή που το ενδιαφέρον σας δεν θα περιστρέφεται γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες αλλά θα δώσετε τη δέουσα σημασία σε αγαπημένα πρόσωπα. Στις 13/10 το τετράγωνο με τον Ερμή θα φέρει στην επιφάνεια τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου και θα αλλάξει η καθημερινότητά σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό, φωτίζοντας τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Μέχρι τις 2/11 θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα προωθήσετε καινοτόμες ιδέες με επιτυχή αποτελέσματα. Στις 14/10 οι πιθανότητες για ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας θα είναι πολλές. Οι γονείς δώστε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία με τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς η παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το 2008 μέχρι τις 20/11 επηρέασε την ψυχολογία σας και παρόλο που δεν έλειψαν οι απογοητεύσεις με τα επαγγελματικά σας, που σας έκαναν να κλειστείτε στον εαυτό σας, καταφέρατε να βγείτε νικητές. Στις 12/10 επιστρέφει σε ορθή φορά και θα εξομαλυνθεί η πορεία σας. Στις 13/10 θέματα σπουδών, εκδόσεις και ταξίδια δεν θα ευνοηθούν, ωστόσο την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας και της φήμης. Μέχρι τις 2/11 τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Στις 14/10 θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας με καλούς οιωνούς. Ενδεχομένως να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Το άγχος των υποχρεώσεων μπορεί να σας καταβάλει.

ΙΧΘΥΣ

Η κοινωνική σας ζωή και οι σχέσεις με φίλους από το 2008, που εισήλθε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, έχουν περάσει διάφορα στάδια και με κάποιους έχετε χαθεί, ενώ με κάποιους άλλους έχετε έρθει πιο κοντά. Στις 12/10 ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά και παραμένει στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης μέχρι τις 20/11. Μια ιδέα που έχετε δουλέψει αρκετούς μήνες μπαίνει σε εφαρμογή και ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος. Στις 13/10 το τετράγωνο με τον Ερμή δεν θα ευνοήσει τις συνεργασίες και τις οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και τονίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέχρι τις 2/11 θα είναι εξαιρετική εποχή για σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο των σπουδών είναι προ των πυλών. Ιδιαίτερη προσοχή για πιθανή ένταση με το ταίρι σας στις 14/10.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ