Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/9/2023)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/9/2023) Facebook Twitter
H Alicia Keys είναι Υδροχόος.
0

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα μπαίνουν σε μια τάξη και μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά σας με σιγουριά. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 είναι εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε πρωτοβουλία και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μπορεί να είναι μια νέα εργασία ή κάτι που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής και την υγεία σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα από τον χώρο της εργασίας ή αναποδιές θα αποτελέσουν παρελθόν. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε το άγχος, αν αλλάξετε επάγγελμα. Μια πολύ καλή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας είναι στις 16/9, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Ακατάλληλες μέρες για επενδύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες είναι στις 17 και 19/9.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στις 15/9 αλλάζουν τα δεδομένα για την ερωτική σας ζωή και τα οικονομικά σας, και έπειτα από ένα διάστημα πολλών ανατροπών, μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Θέστε νέους στόχους, αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας, αναλάβετε ρίσκα και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας. Ένας νέος έρωτας ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές κι αυτήν τη φορά θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας κοινής πορείας με το ταίρι σας. Στις 16/9 ο Ουρανός στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και οι ιδέες σας θα έχουν ανταπόκριση. Ενημερωθείτε για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και κάντε μια έρευνα αγοράς. Στις 17/9, η Αφροδίτη, σε τετράγωνο με τον Δία, επίσης στο ζώδιό σας, μπορεί να ανακινήσει ένα οικογενειακό σας ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στον τομέα του σπιτιού, καθώς έρχονται νέα γεγονότα και αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες, ταυτόχρονα όμως και ο ενθουσιασμός σας, επομένως δεν θα σας καταβάλλει η σωματική κούραση. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 5/10 θα μπορέσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη και τις υπερβολές. Οι καιροί είναι παράξενοι και δεν πρέπει να έχετε τρελές απαιτήσεις. Στις 17/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία δεν θα ευνοήσει την προώθηση υπηρεσιών, τις μετακινήσεις και τις συνεννοήσεις με οικείους, ενώ στις 19/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει εντάσεις με ηλικιωμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαφές, συχνές μετακινήσεις και εμπορικές συμφωνίες θα πρέπει να απορροφήσουν την προσοχή σας, καθώς ξεκινάει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Στις 15/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα επιστρέφει κι ο Ερμής σε ορθή φορά που σημαίνει πως μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με αδέρφια, ανίψια. Στις 16/9 το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας και θα ανακαλύψετε νέα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ακατάλληλη μέρα για οικονομικές δοσοληψίες με φίλους είναι στις 17/9 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία. Μην κάνετε το λάθος να μπλέξετε τη φιλία με τα επαγγελματικά σας αν θέλετε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε επαφές με το εξωτερικό στις 19/9.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και μια καλή ημερομηνία, είτε για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή μια απασχόληση με καλύτερες αποδοχές, είναι στις 15/9 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά. Έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα συνεχών καθυστερήσεων στα οικονομικά σας, τώρα όμως ξεκινάει μια νέα εποχή που τα έσοδά σας θα έχουν σταθερή ροή και θα βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας. Στις 16/9, ο κυβερνήτης σας Ήλιος, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα ευνοήσει τις επαφές με εργοδότες και το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Μια δύσκολη μέρα για σχέσεις με ηλικιωμένους είναι στις 17/9, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Δία μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις και στενοχώρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτή την εποχή, καθώς συμβαίνουν κάποια πολύ σημαντικά φαινόμενα στο ζώδιό σας. Στις 15/9 η Νέα Σελήνη αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση, να δείτε πια σφάλματα έχετε κάνει ώστε να ην τα επαναλάβετε και να θέσετε νέους στόχους. Την ίδια μέρα ο Ερμής, που είναι δικός σας κυβερνήτης, επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 5/10 θα έχετε ξεκάθαρη σκέψη, αυξημένες διανοητικές ικανότητες και θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας σε σπουδές ή σε νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Στις 16/9, ο Ήλιος, επίσης στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνει κάποια καλά νέα που θα σας δώσουν ώθηση να μην παρατήσετε τις προσπάθειές σας, καθώς στις 17/9 ακολουθεί το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία, που μπορεί να σας προκαλέσει κούραση και να μην εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας. Μην πτοηθείτε από τις προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά σάς καλούν να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Γυρίστε σελίδα και ορίστε τις τα επόμενα βήματά σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και το ένστικτό σας και εξοικονομήστε την ενέργειά σας, ώστε να είστε ακμαίοι όταν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σας. Όσο πιο προσγειωμένοι και ισορροπημένοι είστε τον Σεπτέμβριο, τόσο περισσότερο η ζωή σας θα κυλάει ομαλά. Στις 16/9 το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού προμηνύει κάποιες σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας που προέρχονται από τρίτους, όπως μια υποτροφία, ένα επίδομα ή μια νέα πηγή εσόδων, και θα διευθετήσετε τις οφειλές σας. Στις 17/9, η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Δία, δεν θα ευνοήσει τη δημιουργία ερωτικής σχέσης με φιλικό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, που διανύει τον τομέα της φιλίας και της κοινωνικής σας δικτύωσης, επιστρέφει σε ορθή φορά στις 15/9 και είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής, καθώς ήταν ασυνήθιστα χαοτική η ανάδρομη φάση από τις 23/8. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή, να βρείτε νέες διεξόδους στην ψυχαγωγία και να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Στις 16/9 ακολουθεί το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού που θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αλλά πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και την εξιδανίκευση καταστάσεων, καθώς στις17/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς με το ξόδεμα κοινών πόρων, προκαλώντας εντάσεις. Στις 19/9 προσέξτε για πιθανή εξαπάτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα νέο εγχείρημα μπαίνει σε εφαρμογή και οι προοπτικές είναι πολύ καλές, καθώς στις 15/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά τονίζουν τον τομέα της καριέρας και της φήμης σας. Από τις 23/8, που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή, βρεθήκατε επανειλημμένα αντιμέτωποι με εμπόδια και καθυστερήσεις λόγω εξωγενών παραγόντων, πλέον όμως τα προβλήματα αρχίζουν να υποχωρούν και αισθάνεστε περισσότερη σιγουριά για το μέλλον. Στις 16/9 το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού θα ευνοήσει την αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης και θα είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Ακατάλληλη μέρα για επαφές με το εξωτερικό και επαγγελματικά ταξίδια είναι στις 17/9 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία. Ενδεχομένως να ανατραπούν τα σχέδιά σας ή να προκύψει ένα ζήτημα υγείας. Στις 19/9 μπορεί να παρεξηγήσετε τα λόγια ενός αγαπημένου σας προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντική εποχή για όσους κυνηγάτε τους στόχους σας και αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, η πρόοδός σας θα είναι θεαματική. Στις 15/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου που αφορά τη σταδιοδρομία σας και καθώς την ίδια μέρα επιστρέφει σε ορθή φορά ο Ερμής, επίσης στην Παρθένο, θα ξεμπλοκάρετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι κατασταλαγμένες και συνειδητές. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις. Στις 16/9, με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα ταξίδι και να αναθερμάνετε τη σχέση σας, κάτι που θα οδηγήσει και στη δημιουργία οικογένειας. Προσέξτε οι ελεύθεροι πώς θα προσεγγίσετε το άτομο που θα σας γοητεύσει στις 17/9, καθώς θα πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία. Αποφύγετε τις υπερβολές και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο που αφορούν κοινούς πόρους και δάνεια, ωστόσο δεν πρέπει να αγχώνεστε. Στις 15/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φέρει ένα μπόνους ή κάποια έσοδα μέσω μιας παράλληλης απασχόλησης ή μέσω χρημάτων που σας οφείλουν. Την ίδια μέρα επιστρέφει και ο Ερμής, επίσης στην Παρθένο, σε ορθή φορά και κάποιες αίσιες εξελίξεις θα σας ενθαρρύνουν να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Μπορεί να περάσατε μέσα από χίλια κύματα από τις 23/8 που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του, τώρα όμως θα είστε πιο άνετοι και θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Στις 16/9 το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού προμηνύει ευχάριστα γεγονότα που θα αφορούν την επιχείρησή σας, ωστόσο, επειδή στις 17/9 ακολουθεί το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στο σπίτι και τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων, όσο κι αν σας πιέζουν οι υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις σας τονίζονται με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 και ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας, ενδεχομένως μια συνεργασία που θα αυξήσει τα κέρδη σας ή μια ερωτική σχέση που εξελίσσεται ομαλά και θα θέλετε να την επισημοποιήσετε. Εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση με το ταίρι σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής, επίσης στην Παρθένο, επιστρέφει σε ορθή φορά και δρομολογούνται σημαντικές υποθέσεις που είχαν σκαλώσει και σας είχαν προκαλέσει απογοητεύσεις. Στις 16/9, το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει ένα άτομο από το παρελθόν που θα σας προτείνει μια συνεργασία και δεν πρέπει να την πάρετε αψήφιστα. Μη βιαστείτε να απορρίψετε κάτι προτού το μελετήσετε διεξοδικά. Στις 17/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία δεν θα ευνοήσει την αποστολή βιογραφικών και τις επαφές με δυνάμει συνεργάτες, ενώ στις 19/9 θα πρέπει αποφύγετε την εξιδανίκευση προτάσεων.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM