Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024) Facebook Twitter
Η Μπλέικ Λάιβλι είναι Παρθένος
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 ενεργοποιείται ο τομέας της εργασίας και της υγείας. Μέχρι τις 22/9 θα ξοδεύετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στις καθημερινές σας ρουτίνες και σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας και θα είναι ιδανική εποχή για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και οργάνωση νέων στόχων. Επίσης, θα ευνοηθούν οι προσπάθειές σας αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Στις 23/8 προσέξτε για πιθανή ένταση με άτομο του αντίθετου φύλου από τον χώρο της εργασίας. Στις 24/8 θα είναι εξαιρετική μέρα για φλερτ, ενώ στις 27/8 θα έχουν αίσια αποτελέσματα οι οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και θα δώσετε έμφαση στην εξάσκηση των ταλέντων σας. Μέχρι τις 22/9 νέες ιδέες θα μπουν σε εφαρμογή ενώ θα έχετε και εύνοια όσοι ασχοληθείτε με επενδύσεις. Για τους γονείς ξεκινά η εποχή που θα επικεντρωθείτε στα παιδιά και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή τους. Στις 23/8 προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε την ένταση που θα προκύψει λόγω οικονομικών ζητημάτων. Μια καλή ημερομηνία για διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 24/8 και μια πολύ καλή στιγμή για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης στις 27/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με τον Ήλιο να αναδεικνύει το σπίτι της οικογένειας και του σπιτιού από τις 22/8 θα επικεντρωθείτε σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Μέχρι τις 22/9 θα είναι πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με την αναμόρφωση του χώρου σας, να βάλετε μια τάξη στις ντουλάπες σας και γενικά στο χώρο σας. Οι γονείς θα είστε απασχολημένοι με την αναζήτηση φοιτητικής στέγης και θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας. Στις 23/8 οι πιθανότητες για δημιουργία εντάσεων με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα είναι πολλές. Μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Στις 24/8 θα ευνοηθούν οι εμπορικές διαπραγματεύσεις, ενώ στις 27/8 οι συμφωνίες που θα σχετίζονται με θέματα ακίνητης περιουσίας.                                      

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας στις 22/8, όπου φωτίζει θέματα που σχετίζονται με το μυαλό, τη μάθηση και τη σύνδεση. Μέχρι τις 22/9 οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους και κυρίως με οικείους θα σας δίνουν χαρά, καθιστώντας την εξαιρετική περίοδο για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Επίσης θα έχετε την ευχέρεια να διευρύνετε τις γνώσεις σας μέσω σεμιναρίων. Στις 24/8 θα είναι μια δύσκολη μέρα για προώθηση υπηρεσιών ή δεξιοτήτων και καλό θα είναι να ασχοληθείτε μόνο με θέματα οργάνωσης. Μυστικές διαπραγματεύσεις θα ευνοηθούν στις 24/8 και θα κλείσετε μια δυνατή συμφωνία. Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει στις 27/8. 

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος που είναι δικός σας κυβερνήτης εισέρχεται στην Παρθένο στις 22/8 ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων και των αποκτημάτων σας. Μέχρι τις 22/9 εκτός ότι θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας, θα είναι και ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις, απόκτηση ακριβών αγαθών και αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης με καλύτερες αποδοχές. Στις 23/8 αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα καθώς οι ενδείξεις για δημιουργία εντάσεων είναι ισχυρές. Οι δεξιότητες και οι υπηρεσίες σας θα εκτιμηθούν και θα επιβραβευτείτε μέσω ενός μπόνους ή μιας προαγωγής στις 24/8, ενώ στις 27/8 θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινά στις 22/8 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας και η ενέργεια και η αισιοδοξία σας θα είναι στα ύψη. Μέχρι τις 22/9 δώστε έμφαση σε ότι έχει να κάνει με την αυτοβελτίωση σας να θέσετε νέους στόχους και να κυνηγήσετε ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας ή την ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα προς όφελός σας. Στις 23/8 θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για δημιουργία εντάσεων με ηλικιωμένο άτομο. Στις 24/7 ένα ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανέλιξή σας, ενώ στις 27/8 θα έχετε επιτυχίες στην καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 είναι η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Μέχρι τις 22/9 ανακτήστε τις δυνάμεις σας ώστε να είστε ακμαίοι όταν ξεκινήσει η εποχή των γενεθλίων σας. Προσέξτε στις 23/8 όσοι ταξιδέψετε καθώς θα υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Στις 24/8 θα είναι εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές και να ολοκληρώσετε ένα κύκλο μαθημάτων, ενώ στις 27/8 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν οικονομικά που προέρχονται μέσω κοινών πόρων ή μέσω τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης ενεργοποιείται στις 22/8 που εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και θα είστε πολύ δημοφιλείς. Μέχρι τις 22/9 θα είναι καλή εποχή για εφαρμογή νέων ιδεών, για προώθηση καινοτόμων προϊόντων και βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Μέσω φίλων θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει. Στις 23/8 οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων με φίλους ή με άτομα που έχετε κοινό σκοπό. Μέσω της επιχείρησής σας ή μιας παράλληλης απασχόλησης θα έχετε αύξηση εσόδων στις 24/8, ενώ στις 27/8 θα είναι εξαιρετική ημερομηνία για μυστικές επαφές και αναζήτηση χρηματοδότησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας της καριέρας ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο και από τις 22/8 έως τις 22/9 θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Κάποιοι θα ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση με καλούς οιωνούς και κάποιοι άλλοι θα βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα που θα έχει επιτυχή αποτελέσματα. Στις 23/8 σχέσεις με εργοδότες, με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένους θα χρήζουν προσοχής. Στις 24/8 θα είναι ιδανική ημερομηνία για επαφές με το εξωτερικό και το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας και στις 27/8 θα ευνοηθούν όσοι αποφασίσουν να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 τονίζεται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέχρι τις 22/9 θα είναι εξαιρετική εποχή για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους αναψυχής. Οι σπουδαστές θα κατακτήσετε τους στόχους σας και θα ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Επίσης θα ευνοηθούν δομικές υποθέσεις και διαδικαστικά ζητήματα. Στις 23/8 πιθανή αδιαθεσία θα αλλάξει τα σχέδιά σας σχετικά με ένα ταξίδι. Μια δυνατή μέρα για τα ερωτικά σας είναι στις 24/8. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα ανθίσουν, ενώ οι ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια σχέση που θα έχει διάρκεια. Στις 27/8 εκφράστε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και θα αφορούν σε φόρους, κοινούς πόρους, ασφάλειες, κληρονομιές. Μέχρι τις 22/9 θα είναι ιδανική εποχή για να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες και να αναζητήσετε κάποια χρηματοδότηση. Στις 23/8 μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας θα σας μπλοκάρει ή μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επίλυση προβλημάτων, αλλά μην απογοητευτείτε. Στις 24/8 θα είναι μια πολύ καλή ημερομηνία για διακοπές, ταξίδια και φλερτ. Η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και αν είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες θα βελτιωθεί. Μέσω της ακίνητης περιουσίας αυξάνονται τα έσοδά σας στις 27/8.

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συν εργασίες. Σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής στις 23/8. Μπορεί να νιώσετε αδικημένοι και αν δεν κοντρολάρετε την παρόρμησή σας, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Στις 24/8 θα σας κάνουν μια πρόταση που θα πρέπει να τη μελετήσετε με προσοχή αποφεύγοντας τη βιασύνη. Μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Στις 27/8 θα έχετε κάποια καλά νέα στην οικογένεια.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ