Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25/2-03/3/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25/2-03/3/2021) Facebook Twitter
Αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα και βάλτε ένα τέλος σε ό,τι σας ταλαιπωρεί.
0

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 και η ευημερία σας έρχεται στο προσκήνιο. Αυτό σας κάνει εξαιρετικά παραγωγικούς και μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9. Ωστόσο, η ανάγκη σας για ξεκούραση και χαλάρωση θα είναι αυξημένη, οπότε θα πρέπει κατά προτεραιότητα να εξισορροπήσετε μεταξύ εργασίας και ανάπαυσης. Επίσης, αν δεν το έχετε πάρει απόφαση να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, τώρα είναι μια καλή στιγμή να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Ακολουθήστε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα και αποφύγετε εξαντλητικές δίαιτες. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, δεν είστε και πολύ πρόθυμοι για φλερτ και νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι. Ο Μάρτιος ξεκινά με κάποιες αίσιες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, επιβραβεύοντας προσπάθειες προηγούμενων εβδομάδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 κλείνει ο μήνας και ενεργοποιείται ο τομέας του έρωτα και της δημιουργίας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που σας περιορίζουν και να αναζητήσετε το πάθος σε μια νέα ερωτική σχέση, μένοντας ανεπηρέαστοι από γνώμες τρίτων. Η ολοκλήρωση ενός έργου θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και νέες ιδέες θα αποτελέσουν κίνητρο για να δοκιμάσετε την τύχη σας προς μια καινούργια κατεύθυνση. Επενδύσεις κι επιχειρηματικά ρίσκα θα έχουν καλές αποδόσεις, αρκεί να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Η επιθυμία σας για αύξηση του εισοδήματός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές που θα έχουν ως συνέπεια οικονομικές απώλειες. Εργασία και καριέρα είναι σε καλό στάδιο και αν προσαρμόζεστε γρήγορα στις νέες συνθήκες, θα έχετε το προβάδισμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικογένεια και καριέρα θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 και ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι. Με τους ρυθμούς που δουλεύετε είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες του σπιτιού και πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Ωστόσο, τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς και, όσο κυνηγάτε νέες ευκαιρίες, θα βγαίνετε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δεν είστε σίγουροι αν έχετε κάνει σωστή επιλογή όσον αφορά τις σπουδές, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για να παρατήσετε τις προσπάθειές σας, καθώς υπάρχουν προοπτικές. Η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης, αλλά είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Ο Μάρτιος ξεκινά με κάποια αναπάντεχα θετικά νέα στον επαγγελματικό τομέα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας σας αποχαιρετά με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού εγχειρήματος και την έναρξη ενός νέου κύκλου με πολλές επαφές και ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς. Έπειτα από προσπάθειες πολλών μηνών βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται και αυτό είναι κάτι που σας δίνει ώθηση και ενέργεια για κυνήγι ευκαιριών. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και τις συνεννοήσεις σας, ώστε να μην έχετε οικονομικές απώλειες. Λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να οδηγηθείτε σε εσφαλμένες εκτιμήσεις και να μην έχετε τα αναμενόμενα κέρδη, οπότε αποφύγετε τον πανικό. Ο Μάρτιος σάς βρίσκει αισιόδοξους και ανανεωμένους. Στον τομέα του σπιτιού κάποια προβλήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα επιλυθούν και θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας μέσω κοινών πόρων. Η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 ο μήνας κλείνει στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά σας και σε ό,τι αφορά κοινούς πόρους. Ασφαλιστικά, φόροι και οφειλές προς το Δημόσιο θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και αναγκαστικά κάποια σχέδια που αφορούν προσωπικές σας επιθυμίες θα μείνουν στην άκρη. Βάλτε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, οι ελεύθεροι δυσκολεύεστε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες λόγω συνθηκών και είναι πεσμένο το ηθικό σας. Μην απογοητεύεστε. Ο Μάρτιος ξεκινά με κάποια θετικά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα νιώσετε ξανά πως μπορείτε να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ερωτική σας διάθεση. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα είναι βασικό σας μέλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 27/2 τελειώνει ο μήνας και οι προσωπικές σας ανάγκες θα αποτελέσουν προτεραιότητα, κάτι που θα σας φέρει σε κόντρα με όσους σας πιέζουν στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να δώσετε τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και κάποιες αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Ένα ταξίδι που προκύπτει θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων και θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να μελετήσετε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους, αποφεύγοντας την εξιδανίκευση καταστάσεων. Ο Μάρτιος ξεκινάει με θετικό πρόσημο, καθώς βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας τελειώνει και είστε κουρασμένοι σωματικά και κυρίως ψυχικά. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27/2 δίνει έμφαση στην εργασία και την υγεία και υποδεικνύει πως έχει πέσει το βάρος της προσοχής στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής και ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Θέματα παιδιών που σας απασχολούν αυξάνουν το άγχος και την κούραση και είναι επιτακτική η εξοικονόμηση χρόνου για τον εαυτό σας. Ο Μάρτιος δίνει ευκαιρίες σ' εσάς που θα βγείτε από τη ζώνη της άνεσης και της ασφάλειας και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η προσπάθεια επανασύνδεσης από ενός πρώην ερωτικό σύντροφο θα προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή σας. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για ένα ξεσκαρτάρισμα, προκειμένου να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις που σας εξαντλούν. Ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες που μπορούν να σας βλάψουν. Εξαιρετική εποχή για να δικτυωθείτε, να προωθήσετε τις ιδέες σας και να αναζητήσετε νέους συνεργάτες. Η χρηματοδότηση μιας επιχειρηματικής προσπάθειας θα συμβάλει στην υλοποίηση ενός σχεδίου και θα μπουν σε μια ροή τα οικονομικά σας. Όσοι ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας και να κάνετε κάποιες επισκευές που σας προκαλούν πανικό. Οι γονείς προσέξτε τα παιδιά, καθώς η ενασχόληση τους με το Διαδίκτυο εγκυμονεί κινδύνους. Ενημερωθείτε σχετικά με νέες εφαρμογές και προσέξτε με ποιους έχουν επικοινωνία, ειδικά οι μικρές ηλικίες. Ο Μάρτιος θα είναι πιο ευνοϊκός μήνας και θα είστε πιο αισιόδοξοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας της φήμης και της καριέρας ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 και θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας, καθώς θα προκαλέσετε πολύ θετικές εντυπώσεις σε συνεργάτες και εργοδότες. Μια συνεργασία που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 17/9 εξελίσσεται ομαλά και οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Ιδιαίτερη προσοχή σε εκτιμήσεις και υπολογισμούς, ώστε να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας, συνεχίστε να στέλνετε βιογραφικά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία που δεν την έχετε σκεφτεί και να σας βοηθήσει κάποιος που θα εκτιμήσει τις ικανότητές σας. Ο Μάρτιος σάς βρίσκει πρόθυμους για κυνήγι ευκαιριών και θα καταφέρετε να βγείτε από το αδιέξοδο όσοι ταλαιπωρηθήκατε τους προηγούμενους μήνες. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης μέσω μιας νέας πηγής εσόδων. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και προωθήστε τη δουλειά σας μέσω Διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινοί πόροι, φόροι και ερωτικές υποθέσεις θα αποτελέσουν πρόκληση και ενδεχομένως να περάσουν κάποια κρίση σχέσεις με οικείους στις 27/2, οπότε πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να κάνετε έναν διακανονισμό που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 17/9 και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας. Όπως και να έχει, είναι η εποχή που πρέπει να κάνετε τον προγραμματισμό σας, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Στον ερωτικό τομέα κάποια σύννεφα σας βάζουν σε διαδικασία αναθεώρησης μιας πρόσφατης ερωτικής σχέσης που δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Μια καινούργια γνωριμία θα σας δώσει ώθηση για να απαγκιστρωθείτε και θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη βελτίωση των οικονομικών σας και, εκτός του ότι θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό πλάνο, θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 κλείνει ο μήνας και σας επηρεάζει άμεσα, καθώς πραγματοποιείται απέναντί σας, δίνοντας έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, οι απαιτήσεις συνεργατών και οικείων προσώπων υπερβολικές και πρέπει με κάθε τρόπο να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Κάτι που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 17/9 και μπορεί να αφορά την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, ή θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ή θα λήξει και θα έχετε την ευχέρεια να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Ο Μάρτιος σάς βρίσκει αποφασισμένους να κατακτήσετε τον στόχο σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε σπουδές και εμπορικές υποθέσεις. Επαφές με το εξωτερικό θα διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών σας, που σημαίνει πως είναι εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.


ΙΧΘΥΣ

Η εργασία και η υγεία ενεργοποιούνται με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27/2 και θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας. Ακούστε το καμπανάκι του οργανισμού σας και μην εξαντλείτε τις δυνάμεις σας, καθώς προβλέπεται αύξηση ευθυνών μέσα στον Μάρτιο. Φροντίστε να τρέφεστε σωστά, εξοικονομήστε στιγμές ανάπαυλας και κάντε ένα τσεκ απ. Τέλος, κόψτε βλαβερές συνήθειες και γυμναστείτε. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός και η άνοιξη είναι η αγαπημένη σας εποχή, μπορείτε να κάνετε έντονο περπάτημα ή ποδήλατο για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Στον ερωτικό τομέα η κατάσταση είναι περίπλοκη και δεν ξέρετε πώς μπορείτε να ξεμπλέξετε από μια ερωτική σχέση που σας έχει απογοητεύσει. Αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα και βάλτε ένα τέλος σε ό,τι σας ταλαιπωρεί. Ένα φιλικό πρόσωπο που θα σας στηρίξει θα προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένατε.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ