ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/10/2024)

Σον Μέντες Facebook Twitter
Ο Σον Μέντες είναι Λέων
0

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα. Στις 4/10 το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου φέρνει αίσιες εξελίξεις που μπορεί να σχετίζονται με κάποια χρηματοδότηση ή ακόμα και με την ερωτική σας ζωή. Στις 6/10 το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη θα προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις στην οικογένεια και καλό θα είναι να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Μια πολύ τυχερή μέρα για προώθηση υπηρεσιών, υπογραφές νέων συμβάσεων ή ξεκίνημα συνεργασιών είναι στις 8/10 με το τρίγωνο Δία - Ερμή. Επίσης, την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις. Στις 9/11 ο Δίας γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5/2/2025. Έως τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που μιλάτε για την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Προηγούμενες επαφές θα αποδώσουν καρπούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μια πολύ καλή ημερομηνία για νέες συνεργασίες, προώθηση καινοτόμων ιδεών ή αναθέρμανση σχέσεων με φίλους είναι στις 4/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Η οικονομική ή κοινωνική επιτυχία μπορεί να έρθει μέσω του συντρόφου σας ή μπορεί μέσω φίλων να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 6/10 σε μετακινήσεις και συνεννοήσεις με συναδέλφους. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη σας προκαλεί βιασύνη και ανυπομονησία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις 8/10 με το τρίγωνο Δία - Ερμή και θα είναι εξαιρετική στιγμή για συνεντεύξεις, διαπραγματεύσεις και νέα εγχειρήματα. Στις 9/10 ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και έως τις 5/2/2025 θα επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο βγάζετε τα προς το ζην – κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας, θέματα της καθημερινότητας και ένα εγχείρημα που είναι στα σκαριά θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 4/10 προμηνύει αίσιες εξελίξεις. Όχι μόνο δεν θα συναντήσετε εμπόδια αλλά θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για αύξηση της φήμης και του εισοδήματός σας. Στις 6/10 το τετράγωνο Ερμή - Άρη, εκτός του ότι δεν θα ευνοήσει τις επενδύσεις, θα ανακινήσει οικονομικά ζητήματα που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι ή τα παιδιά. Μία από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα είναι στις 8/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή. Ο Δίας στο ζώδιό σας έχει επεκτατικό χαρακτήρα και φέρνει ευχάριστες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού. Στις 9/10 γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5/2/2025. Έως τότε θα πρέπει να σκεφτείτε εάν ήρθε η εποχή να κάνετε μια αλλαγή στα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση καθώς κάποιοι από σας μπορεί να έχετε αλλάξει τόπο διαμονής για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους και γενικά είστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι. Στις 4/10 το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου φέρνει έναν νέο έρωτα με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή0 σας. Στις 6/10 ο Άρης στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ερμή θα σας προκαλέσει εριστική διάθεση και μπορεί να φερθείτε απότομα σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Σχέσεις μεταξύ ανδρών θα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Μία από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα είναι στις 8/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Δία - Ερμή και θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Από τις 9/10 που γυρίζει ο Δίας ανάδρομος θα δώσετε έμφαση στην αποκατάσταση της φυσικής και ψυχικής σας υγείας.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα της οικιακής σας ζωής θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας το προσεχές διάστημα και στις 4/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου, θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις ακινήτων, η αναζήτηση χρηματοδότησης και η διευθέτηση οφειλών. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω κοινών πόρων ή της επιχείρησής σας. Μια δύσκολη μέρα σε ό,τι αφορά σχέσεις με οικείους είναι στις 6/10. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα τα οποία μπορεί να εκφραστούν με άσχημο τρόπο που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Ακατάλληλη στιγμή για μυστικές συμφωνίες. Μία από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να συνάψετε έξυπνες συμμαχίες είναι στις 8/10 με το τρίγωνο Δία - Ερμή. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία από τις 9/10 έως τις 5/2/2025 θα επαναπροσδιορίσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες προηγούμενες επαφές που αφορούσαν την προώθηση υπηρεσιών ή δεξιοτήτων αποδίδουν καρπούς και στις 4/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου θα υπογράψετε μια νέα συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις, ενασχόληση με θέματα εκπαίδευσης και ενίσχυση σχέσεων με οικείους. Μια δύσκολη μέρα που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με φίλους ή άτομα που έχετε κοινό σκοπό είναι στις 6/10. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη θα εντείνει την ανάγκη σας για περισσότερα κέρδη και θα έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Με το τρίγωνο Ερμή - Δία στις 8/10 θα έχετε το προβάδισμα όσοι αναζητήσετε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές και την τύχη με το μέρος σας, αν ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Από τις 9/10 που γυρίζει ο Δίας σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 5/2/2025 θα έχετε την ευχέρεια να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Αίσιες οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας από τις 4/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας προς πάσα κατεύθυνση. Εξαιρετική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας ή να διαπραγματευτείτε τις αποδοχές σας. Στις 6/10, με το τετράγωνο Ερμή - Άρη, οι πιθανότητες για εντάσεις θα είναι πολλές, επομένως θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε. Στις 8/10 ο Ερμής στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει την τύχη με το μέρος σας και θα ευνοήσει τις σπουδές, την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο εξωτερικό και τις νομικές υποθέσεις. Από τις 9/10, που γυρίζει ο Δίας σε ανάδρομη πορεία, και μέχρι τις 5/2/2025 θα ολοκληρώσετε έναν στόχο που έμεινε ημιτελής στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει το προσεχές διάστημα και στις 4/10 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου θα ανακτήσετε το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, αν φλερτάρετε οι ελεύθεροι. Όσοι επιθυμείτε τη δημιουργία οικογένειας, συνεχίστε τις προσπάθειες. Στις 6/10 κάτι που αφορά ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή μια νέα προσπάθεια θα δοκιμάσει την υπομονή σας. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη δείχνει πως θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο και κάποιες αποκαλύψεις θα φρενάρουν τα σχέδιά σας. Πάρτε τον χρόνο σας προτού αποφασίσετε. Στις 8/10 το τρίγωνο Ερμή - Δία φέρνει καλά νέα που θα έχουν σχέση με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σας και θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές. Στις 9/10 ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 5/2/2025 θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εποχή θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Η φροντίδα και η ανανέωση του χώρου σας θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Στις 4/10, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου, κάποια χαρμόσυνα γεγονότα θα σας φέρουν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα επανέρθει η ισορροπία στις σχέσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση κοινών πόρων στις 6/10. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη θα δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ φίλων ή ατόμων που έχετε κοινό όραμα. Επίσης, μην μπλέξετε τη φιλία με τα ερωτικά. Το τρίγωνο του Ερμή - Δία στις 8/10 φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας και έναν νέο έρωτα. Στις 9/10 ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και καθώς είναι δικός σας κυβερνήτης, θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας και θα επανεξετάσετε το κατά πόσο πληρούν τις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είχατε απογοητευτεί με τα αποτελέσματα προηγούμενων επαφών που δεν είχαν αντίκρισμα, όμως στις 4/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου θα διαπιστώσετε πως δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα αυξήσει το εισόδημά σας ή μια νέα φιλία που θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Μια δύσκολη μέρα για συνεννοήσεις και επίλυση διαφορών με εργοδότες ή ηλικιωμένους είναι στις 6/10 με το τετράγωνο Ερμή - Άρη. Εάν νιώσετε αδικημένοι, αποφύγετε τα ξεσπάσματα, επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας. Αξιοποιήστε στις 8/10 τις ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και αύξηση της δημοτικότητάς σας, καθώς το τρίγωνο Ερμή - Δία φέρνει την τύχη με το μέρος σας. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία στις 9/10 ξεκινάει μια εποχή που θα πρέπει να δώσετε έμφαση στη φροντίδα της φυσικής και ψυχικής σας κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, έτσι θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα. Τα καλά νέα έρχονται στις 4/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Ενδεχομένως να πάρετε ένα μπόνους ή μια προαγωγή. Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, μετακινήσεις και σχέσεις με μακρινούς συνεργάτες χρήζουν προσοχής στις 6/10. Το τετράγωνο Ερμή - Άρη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ασυνεννοησία και προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως. Στις 8/10 το τρίγωνο Ερμή - Δία θα ευνοήσει τις σπουδές, τις επενδύσεις, τα ταξίδια και τη δημιουργία ερωτικής σχέσης. Οι γονείς θα νιώσετε περήφανοι με τα επιτεύγματα των παιδιών. Από τις 9/10, που γυρίζει ο Δίας σε ανάδρομη πορεία, και μέχρι τις 5/2/2025 πιθανή επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα θα είναι πολύ πιθανή. Όσοι εξασκήσετε τα ταλέντα σας θα οδηγηθείτε σε νέα, δημιουργικά μονοπάτια.

ΙΧΘΥΣ

Οι στόχοι σας και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες και μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε έμφαση σε σπουδές, ταξίδια και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες είναι στις 4/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Ένας νέος έρωτας με άτομο από τον χώρο των σπουδών θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Οι καλλιτέχνες προωθήστε τα έργα σας και εξασκήστε τα ταλέντα σας. Στις 6/10 το τετράγωνο Ερμή - Άρη προμηνύει εντάσεις που θα αφορούν τη διαχείριση κοινών πόρων και θα πρέπει να διαχειριστείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Χαρμόσυνα γεγονότα και ευκαιρίες για αύξηση κερδών φέρνει το τρίγωνο Ερμή - Δία στις 8/10 και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Από τις 9/10 που γυρίζει ο Δίας ανάδρομος θα έχετε την ευχέρεια να βρείτε μια νέα κατοικία που θα πληροί τις ανάγκες σας.

Living
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ