Τα ζώδια της Παρασκευής (16.06.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής (16.06.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 16.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και ενώ ευνοεί το φλερτ και συζητήσεις που δεν θίγονται σημαντικά θέματα, το τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει δυσκολίες σε μετακινήσεις κι εμπορικές υποθέσεις, ή κάποια νέα που δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο κυνηγήστε ευκαιρίες και δώστε έμφαση σε μακροπρόθεσμους στόχους, καθώς υπάρχουν προοπτικές για επαγγελματική ανέλιξη. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, προωθήστε τα επιτεύγματά σας και επενδύστε στη διαφήμιση υπηρεσιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για διαπραγματεύσεις ακινήτων, αλλά δεν είναι κατάλληλη για το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος. Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, αλλά το τετράγωνο με τον Κρόνο προμηνύει αύξηση δαπανών.

Σημαντική στιγμή για την ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο που ξεκινάτε μια καινούρια σχέση, η οποία θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Κάποιοι από εσάς θα την επισημοποιήσετε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Ερμή κι εξάγωνο με την Αφροδίτη αυξάνει την επικοινωνιακή σας διάθεση και ευνοεί τις επαφές με οικείους, την προώθηση υπηρεσιών κι εμπορικές υποθέσεις. Κάποια καλά νέα θα αφορούν σε θέματα εκπαίδευσης ωστόσο, σχέσεις με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω ενός επιδόματος, μιας υποτροφίας ή του/της συντρόφου και θα διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Αφιερώστε τη βραδιά στην ψυχαγωγία και σε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκει η μέρα και θα προτιμήσετε να εργαστείτε παρασκηνιακά. Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή κι εξάγωνο με την Αφροδίτη ευνοεί τις μυστικές διαπραγματεύσεις και προμηνύει αύξηση εσόδων. Ωστόσο, δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι κάνετε εξορμήσεις σε παραλίες.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ζείτε ένα μεγάλο έρωτα και είστε μες στον ενθουσιασμό. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της σχέσης σας, παίζει η επικοινωνία με το ταίρι σας και το γεγονός ότι δεν φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Νέες ιδέες σας ενθαρρύνουν να κυνηγήσετε ευκαιρίες και οι συνθήκες είναι με το μέρος σας όσον αφορά στην επιτυχία. Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή τονίζει τον τομέα των ονείρων και της κοινωνικής σας δικτύωσης και είναι εξαιρετική στιγμή για να τις προωθήσετε. Η συμμετοχή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σάς βοηθάει να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις και αναζήτηση μιας νέας κατεύθυνσης με καλύτερες αποδοχές. Μην αφήνετε την ανασφάλεια να φρενάρει την εξέλιξή σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας αν δώσετε μια συνέντευξη.                                                  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα που είναι πολύ σημαντική για μυστικές επαφές με εργοδότες και με πρόσωπα εξουσίας καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Το εξάγωνο με την Αφροδίτη προμηνύει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η προσοχή σας είναι μονίμως στραμμένη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια, (παιδιά, γονείς, κλπ), καθώς υπάρχουν κενά που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή φέρνει ταξίδια, επιτυχίες σε σπουδές και νομικές υποθέσεις, ενώ το εξάγωνο με την Αφροδίτη ευνοεί τις φιλίες και την κοινωνική σας δικτύωση. Ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έχετε μια ευχάριστη μέρα, καθώς δεν προβλέπονται προβλήματα και θα αφοσιωθείτε στη φροντίδα της οικογένειας και του σπιτιού. Βάλτε μια τάξη στο χώρο σας για να μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινούς πόρους, εισφορές, επιδόματα φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στους Διδύμους και εκτός ότι μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα κάνετε στο εγγύς μέλλον, ή να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Αγορές για τον εαυτό σας ή/και τα παιδιά πρέπει να γίνουν με μέτρο.

Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας αν σκοπεύετε να του κάνετε πρόταση για γάμο ή συμβίωση. Πολύ καλή στιγμή και για γνωρίσετε τους γονείς του ερωτικού σας συντρόφου όσοι βλέπετε σοβαρά τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων ενεργοποιείται με τη σύνοδο Σελήνης - Ερμή στους Διδύμους, ταυτόχρονα συμμετέχει και η Αφροδίτη σε εξάγωνο, που σημαίνει πως μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα ταξίδι και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να μη μένετε κλεισμένοι στο σπίτι. Η βραδιά μπορεί να εξελιχθεί πολύ ευχάριστα αν κάνετε μια έξοδο με φιλικά σας πρόσωπα. Να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστα νέα που θα αφορούν στα επαγγελματικά σας φέρνει η σύνοδος Σελήνης -  Ερμή στου Διδύμους, συμμετέχει και η Αφροδίτη σε εξάγωνο που προμηνύει έσοδα μέσω κοινών πόρων και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο από το χώρο της εργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας.

Πιθανή ασυνεννοησία με το ταίρι σας θα σας προκαλέσει εκνευρισμό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα σας. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα μέχρι να ηρεμήσετε, ώστε να μην πείτε λόγια που θα πληγώσου τον άνθρωπό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για επικοινωνία με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς και για ενασχόληση με τα ταλέντα σας. Η Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή αυξάνει την έμπνευσή σας και τη δημιουργική σας διάθεση, ενώ το εξάγωνο με την Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας. Οι γονείς περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

Κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας και δ εν υπολογίζετε τις συνέπειες. Ειδικά όσοι είστε αυτή την εποχή ερωτευμένοι πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο ώστε να μην  ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε ένα δυνατό ειδύλλιο.

ΙΧΘΥΣ

Η καθημερινότητά σας θα είναι ευχάριστη με τη Σελήνη στους Διδύμους και καθώς η σύνοδος με τον Ερμή προάγει την επικοινωνία, θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο με την Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και είναι μια καλή στιγμή για να προμηθευτείτε αγαθά για να ξεκινήσετε διατροφή.

Μπορεί να συναντήσετε έναν πρώην έρωτα σε μια βραδινή έξοδο με φίλους και να χαλάσει η διάθεσή σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι, ώστε να μη δώσετε αφορμή για εντάσεις. Επικεντρωθείτε στην παρέα σας και μη σπαταλάτε την ενέργειά σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM