Τα ζώδια της Τρίτης (25.04.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (25.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 25.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη διανύει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς των Κριών και είναι μια καλή ευκαιρία να αναζητήσετε ασφάλεια και άνεση. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει σταθερή, παραγωγική ενέργεια στην ημέρα και έχετε κίνητρο να ολοκληρώσετε μια δουλειά που έχετε αφήσει στη μέση. Ιδανική μέρα να αναζητήσετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. 

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μη βιαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή μία ιδέα αν δεν είστε σίγουροι για τη σταθερότητα στη ροή των χρημάτων σας. Φροντίστε να εξασφαλίσετε πόρους ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια στα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για τους Ταύρους στον τομέα της επικοινωνίας και εκεί πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Προωθήστε τις υπηρεσίες ή τις ιδέες σας, στείλτε email, ξεκινήστε ένα σεμινάριο. Εμπορικές συναλλαγές με το εξάγωνο Σελήνης - Ερμή και ό, τι αφορά σε υπογραφές συμβολαίων θα ευνοηθούν.

Το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου διευκολύνει τις συλλογικές προσπάθειες και σταθεροποιεί φιλίες. Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να βρείτε καινούργιες διεξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή διέλευση Ήλιου - Κρόνου ενθαρρύνει κάποια σταθερότητα στη ζωή των Διδύμων και η Σελήνη στον τομέα των πόρων σας προτιμά έναν ήρεμο ρυθμό. Μπορείτε να ολοκληρώσετε μια δουλειά που έχετε αφήσει στη μέση καθώς πλέον βλέπετε την απόδοσή σας μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα που βοηθά στην ενίσχυση της ικανότητας λήψης αποφάσεων. 

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από κάτι που δεν έχετε ανάγκη πια. Ξέρετε τι είναι αυτό και ανεξάρτητα από το πόσο προσκολλημένοι μπορεί να είστε, ήρθε η ώρα να το αφήσετε να φύγει προκειμένου να πάτε παρακάτω στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας ενεργοποιεί, ενώ το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου σας βοηθά να σταθεροποιηθείτε και σας βάζει σε ένα πρακτικό πλαίσιο. Πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες, καθώς το να περιμένετε πάρα πολλά, είτε από άλλους είτε από τον εαυτό σας, μπορεί να οδηγήσει σε σκαμπανεβάσματα και να προκαλέσει εντάσεις.

Προσπαθείτε να κατανοήσετε το ταίρι σας αλλά κάθε φορά που ξεκινάτε μια συζήτηση βρίσκετε τείχος. Ενδεχομένως να μην είναι σωστός ο τρόπος προσέγγισης που ακολουθείτε. Φανείτε υπομονετικοί και δείξτε κατανόηση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί για τους Λέοντες την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα. Ωστόσο, με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου, δεν μπορείτε να μην δείτε τις προτεραιότητές σας. Με έξυπνη στρατηγική θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα απ' το να ρίχνετε όλη σας την ενέργεια σε μια και μόνο προσπάθεια. Εστιάστε σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένοι. 

Χάνετε το δίκιο σας όποτε γίνονται συζητήσεις για σημαντικά θέματα εξαιτίας της αμυντικής σας στάσης. Μπορείτε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας ήρεμα και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο οι Παρθένοι θα διαπιστώσετε πως είναι προτιμότερο να μοιράσετε αρμοδιότητες και να δουλέψετε ομαδικά πάνω σε μια νέα ιδέα προκειμένου να κερδίσετε χρόνο και να καταβάλετε λιγότερο κόπο. Ταυτόχρονα το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου ευνοεί τις συνεργασίες και είναι μια καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις και επαφές με το εξωτερικό.

Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές αλλά δεν έχετε ιδέα και πως να τις σταματήσετε. Δεχτείτε τις καταστάσεις ως έχουν και μη σας φοβίζει το άγνωστο. Είναι θέμα χρόνο να δείτε τα οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι Ζυγοί μπορείτε να επανεξετάσετε τις υποχρεώσεις σας και για θέματα οργάνωσης καθώς ο Ήλιος είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Βρίσκεστε σε έναν μακροπρόθεσμο κύκλο του Κρόνου που φέρνει περισσότερες απαιτήσεις στη δουλειά σας και την επίτευξη καθημερινών στόχων. Πολύ καλή στιγμή για να αρχίσετε άσκηση και διατροφή.

Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με συναδέλφους χωρίς εντάσεις. Υπάρχουν κάποιες μάχες που δεν μπορείτε να κερδίσετε και αυτή μπορεί να είναι μία από αυτές, οπότε αναζητήστε μια συμβιβαστική λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της πνευματικής ανάπτυξης ανεβάζει τη διάθεση και το όραμά των Σκορπιών. Την ίδια στιγμή, το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου σας κρατά προσγειωμένους και σας δίνει ενέργεια για την ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης ή μιας δημιουργικής συνεργασίας. Ιδανική μέρα για να βάλετε σε εφαρμογή ένα στόχο και να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.  

Δεν συνηθίζετε να ζητάτε συγγνώμη για πράγματα που είπατε ή έχετε κάνει και αυτό είναι κάτι που δυσαρεστεί το ταίρι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική αν σας ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου ενθαρρύνει τους Τοξότες να θέσουν νέες προτεραιότητες όπως να βάλουν μια τάξη στην οικιακή τους ζωή καθώς θα τους δώσει και μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Μικρές αλλαγές θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα τους κάνουν να νιώσουν ήρεμοι και οργανωμένοι. Μην αφήσετε για αύριο κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα. 

Όσο περισσότερο ανησυχείτε για την κατάσταση των οικονομικών σας τόσο λιγότερο πιθανό είναι να βρείτε μια λύση. Επικεντρωθείτε σε κάτι που δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και όταν δεν το περιμένετε, η απάντηση στο πρόβλημά σας θα έρθει από μόνη της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είστε σε εξαιρετικά παραγωγική φόρμα με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου που σας γειώνει φέρνοντας πειθαρχία. Αυτή η διέλευση σάς βοηθά να αναγνωρίσετε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού και της προσπάθειας και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για δημιουργικές αναζητήσεις, χόμπι και ψυχαγωγία. 

Αν αισθάνεστε πεσμένοι ψυχολογικά, η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή και να ανακτήσετε τη διάθεση για προσπάθεια. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι επωφεληθείτε από τη θετική επιρροή του εξαγώνου Ήλιου - Κρόνου, η οποία είναι πρακτική και σταθεροποιητική. Μπορεί να το βιώσετε ως μια αυξανόμενη επιθυμία να έχετε τον έλεγχο, ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρήματα, το σπίτι, την οικογένεια και θέματα ασφάλειας. Μικρές προσπάθειες σύνδεσης με αγαπημένα πρόσωπα θα συμβάλουν πολύ στην ενίσχυση των δεσμών.

Ο ανταγωνισμός με το ταίρι σας μόνο προβλήματα δημιουργεί και δεν μπορείτε να συμπορευτείτε αρμονικά. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ωθεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, αναλύστε το και αλλάξτε τακτική.

ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό των Ιχθύων σε εξάγωνο με τον Ήλιο αυξάνει την ενέργειά σας και τη διάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ευνοείται μια μέτρια αλλά σταθερή προσπάθεια. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε με πρόσωπα εξουσίας και με εργοδότες. Εμπορικές διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις για προώθηση υπηρεσιών θα έχουν αίσια αποτελέσματα.

Οι άνεμοι της αλλαγής πνέουν δυνατά και αν τους χρησιμοποιήσετε θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο γρήγορα. Μην ακούτε αυτούς που λένε ότι ταξιδεύετε σε λάθος κατεύθυνση. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρετε θα καταλήξετε εκεί που πρέπει.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ