Η καινοτόμα πιτσαρία Del Popolo στεγάζεται σ'ένα κοντέηνερ που έχει τροποποιηθεί και μετατραπεί σε κουζίνα.
Ο ιδιοκτήτης και μάγειρας, Jon Darsky, ξόδεψε περίπου 150.000 ευρώ και πολύ κόπο, ώστε να καταφέρει με την βοήθεια τεσσάρων σχεδιαστών και της εταιρίας McLellan Industries ,να πραγματοποιήσει το πρωτότυπο σχέδιό του και να εκπληρώσει την επιθυμία του να προσδώσει στο βιαστικό φαγητό στο πόδι έναν σύγχρονο και κομψό τρόπο προσέγγισης.
Η new age καντίνα, με την γυάλινη όψη, που επιτρέπει στον πελάτη να παρακολουθήσει όλη την ετοιμασία της παραγγελίας του στον παραδοσιακό ξύλινο ναπολιτάνικο φούρνο, τριγυρνάει στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο, μοιράζοντας εμπειρίες όχι μόνο γευστικές, αλλά και ασύγκριτου στυλ.
Τυχεροί οι κάτοικοί του!
σχόλια