Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/2/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/2/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η εποχή των Ιχθύων ξεκινά στις 18/2 με τη μηνιαία επίσκεψη του Ήλιου στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής. Κάντε ένα διάλειμμα από τον κοινωνική σας ζωή και αφιερώστε χρόνο στην ανάπαυλα πριν ξεκινήσει επίσημα η άνοιξη και η εποχή των γενεθλίων σας. Ιδανική εποχή για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή. Έτσι, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανανεωθείτε για μερικές εβδομάδες και να κυνηγήσετε δριμύτεροι το όνειρά σας. Την ίδια μέρα, θα έχετε κάποια θετικά νέα που θα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Δία - Ουρανού και, εκτός του ότι θα καλύψετε κάποιες οφειλές, θα ικανοποιήσετε και προσωπικές σας ανάγκες. Αποκαλύψεις και έναν νέο έρωτα με σημαντικό πρόσωπο φέρνει το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα στις 23/2.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 ενεργοποιείται ο τομέας της ομαδικής δραστηριότητας. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα με τα οποία θα δουλέψετε για έναν κοινό σκοπό, καθώς η συνεργασία με μια ομάδα μπορεί να οδηγήσει ένα από τα εγχειρήματά σας στην επιτυχία. Αναθέστε αρμοδιότητες σε έμπειρα πρόσωπα και προωθήστε τις ιδέες σας σε οργανισμούς που μπορούν να σας χρηματοδοτήσουν. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και παρόλο που η πανδημία φαίνεται ατελείωτη, μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Δία - Ουρανού θα φέρει νέες ευκαιρίες για συνεργασίες που θα πρέπει να μελετήσετε με προσοχή. Ένα σύντομο ταξίδι στις 23/2, οπότε πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα, θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες και στιγμές χαλάρωσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εποχή των Ιχθύων στοχεύει στην επιτυχία, καθώς στις 18/2 εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα της καριέρας και της φήμης. Ένα νέο εγχείρημα θα απορροφήσει την προσοχή σας και τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να αποφύγετε τους περισπασμούς. Επειδή έχετε μια τάση να ασχολείστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα, βάλτε σε προτεραιότητα ό,τι πιο σημαντικό και επικεντρωθείτε σε αυτό. Εξαιρετική εποχή για επαφές με σημαντικά πρόσωπα και για διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Δία - Ουρανού δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση, ευνοώντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ιδιαίτερη προσοχή σε περιττά μικροέξοδα που δεν είχατε υπολογίζετε. Στις 23/2 το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα θα επιδράσει θετικά στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα διάστημα πολλών μετακινήσεων και απόκτησης νέων εμπειριών ξεκινάει για εσάς με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 και η αισιοδοξία σας θα είναι στα ύψη. Οι στόχοι σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα, ενώ αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε, συνδυάζοντας την εργασία με την ψυχαγωγία. Παράλληλα, θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Ιδανική εποχή για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων ή για να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια προκειμένου να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Στις 18/2 πραγματοποιείται και το εξάγωνο Δία - Ουρανού και θα είναι κατάλληλη στιγμή για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με μακρινούς συνεργάτες. Οι καινοτόμες υπηρεσίες σας θα έχουν θετική ανταπόκριση και θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Στις 23/2 το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα θα ευνοήσει το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης και μπορεί να σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις και η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσουν από τις 18/2 με την είσοδο του κυβερνήτης σας του Ήλιου στους Ιχθύς και θα είστε σε συνεχή εγρήγορση. Ενδεχομένως να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημά σας για ένα δάνειο. Σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα, μπορεί να έχετε απογοητευτεί όσοι δεν έχετε βρει το ιδανικό ταίρι, μην ξεχνάτε όμως ότι η πανδημία δεν αφήνει πολλά περιθώρια για γνωριμίες. Τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, πάρτε πιο ζεστά το θέμα της αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, φροντίζοντας τον εαυτό σας, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Δία - Ουρανού θα φέρει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και συνεπώς για αύξηση του εισοδήματός σας. Οι εξελίξεις στην καριέρα σας θα είναι πέρα των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εποχή των Ιχθύων ξεκινά στις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και οι επαφές με συνεργάτες και οικείους θα είναι συχνές και εποικοδομητικές. Ενδεχομένως να προκύψουν νέες προτάσεις που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας ή μπορεί να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας, αποφεύγοντας τις βιαστικές αποφάσεις. Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι, στις 18/2 το εξάγωνο Δία - Ουρανού θα έχει ευνοϊκή επίδραση και μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα με συνεργάτες από το εξωτερικό. Στις 23/2 το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα φέρνει θετικά νέα στον τομέα της οικιακής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Τώρα που θα είστε πιο ευδιάθετοι, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση, υιοθετώντας νέες συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 φωτίζεται ο τομέας της εργασίας και της υγείας, οπότε τις επόμενες εβδομάδες καλό θα είναι να στρέψετε την προσοχή στο κυνήγι ευκαιριών. Στείλτε βιογραφικά προς πάσα κατεύθυνση όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας και μην περιορίζεστε σε ένα συγκεκριμένο φάσμα. Μπορεί να βρείτε μια καλή ευκαιρία σε έναν καινούργιο τομέα και θα καταφέρετε να ανελιχθείτε, αν βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Οι επιχειρηματίες τακτοποιήστε διάφορες εκκρεμότητες και εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να είναι έντονοι, οπότε θα πρέπει να αποβάλλετε το στρες μέσω της άσκησης, ενισχύοντας έτσι τη διάθεσή σας και ξεκαθαρίζοντας τη σκέψη σας. Στις 23/2 η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ευνοήσει τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα προτού υπογράψετε ένα συμβόλαιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έντονη τη διάθεση για απολαύσεις και ψυχαγωγία σας βρίσκει η εποχή των Ιχθύων που ξεκινά επίσημα στις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Η διορατικότητά σας θα είναι αυξημένη και μπορείτε, μέσω επενδύσεων, να αυξήσετε τα κέρδη σας. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο που θα έχει ανταπόκριση στο κοινό. Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία θα είναι στα ύψη, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τη σπατάλη των χρημάτων σας. Νέοι έρωτες βρίσκονται καθ’ οδόν και θα βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας, όσοι αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο. Οι γονείς θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Το εξάγωνο Δία - Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 ξεκινάει μια περίοδος τεσσάρων εβδομάδων κατά την οποία θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Έπειτα από έναν μήνα πολλών μετακινήσεων και κοινωνικών επαφών ήρθε η εποχή να δώσετε έμφαση στις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και θα γίνετε πιο σπιτόγατοι. Ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας και αν έχετε ξεμείνει από ιδέες, ανατρέξτε στο διαδίκτυο. Πετάξτε ή χαρίστε ό,τι σας είναι άχρηστο, ώστε να μη συσσωρεύεται ενέργεια σε διάφορες γωνιές του σπιτιού. Την ίδια μέρα, με το εξάγωνο Δία - Ουρανού μπορεί να σας περιμένει μια ευχάριστη είδηση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Στις 23/2 το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας φωτίζεται με την έναρξη της εποχής των Ιχθύων στις 18/2 και έπειτα από έναν μήνα ενασχόλησης με το σπίτι και την οικογένεια, θα είναι κατάλληλη εποχή για να γίνετε πιο επικοινωνιακοί με το περιβάλλον σας. Ασχοληθείτε με την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, μοιραστείτε τις ιδέες σας σε άτομα που θα στηρίξουν την εφαρμογή τους και βελτιώστε τις σχέσεις με οικείους. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο για να διευρύνετε τις γνώσεις σας, κάντε το τώρα που οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες και η διάθεσή σας για μάθηση αυξημένη. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Δία - Ουρανού θα έχει θετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή και θα είναι ιδανική μέρα για φλερτ. Επιστρατεύστε την ευγένεια και τη γοητεία σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι δεσμευμένοι μπορεί να ανακαλύψετε πως θα γίνετε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας μπαίνουν στο στόχαστρο της προσοχής σας από τις 18/2 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και κάποιες διαπραγματεύσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα θα αποδώσουν μέσω της αύξησης του εισοδήματός σας. Εξαιρετική εποχή για να κάνετε μια σημαντική αγορά ή μια επένδυση, αρκεί να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Μη βιαστείτε, αν έχετε κάποια αμφιβολία. Επίσης, βάλτε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο Δία - Ουρανού θα ευνοήσει τις αγοραπωλησίες ακινήτων και την εύρεση επαγγελματικής στέγης. Στις 23/2 μυστικές διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους θα έχουν αίσια αποτελέσματα, ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες σας. Η φήμη και η καριέρα σας θα απογειωθούν και συνεπώς θα αυξηθεί και το εισόδημά σας. Αρκετοί από εσάς θα επιβραβευθείτε μέσω μιας καλύτερης θέσης εργασίας, καθώς οι ηγετικές σας ικανότητες θα εκτιμηθούν δεόντως.

ΙΧΘΥΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινά από τις 18/2, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, και τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή στους στόχους σας και στις προσωπικές σας επιθυμίες. Επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητές σας, οραματιστείτε πώς θα θέλατε να είναι το μέλλον σας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, εντοπίστε τι είναι αυτό που σας προκαλεί δυσαρέσκεια και προσπαθήστε να το βελτιώσετε. Αν η δουλειά σας σάς προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, αναζητήστε μια νέα απασχόληση. Επίσης, για να νιώθετε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ξεκινώντας διατροφή και άσκηση. Δοκιμάστε ένα νέο look στα μαλλιά και αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ. Προσέξτε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ