Φωνές Χριστουγέννων

Φωνές Χριστουγέννων Facebook Twitter
0

Η Καλλιτεχνική Εταιρία "Αργώ", στο πλαίσιο του προγράμματος "Ποίηση & Μουσική" που οργανώνει, παρουσιάζει τις «Φωνές Χριστουγέννων» με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ορχήστρα και χορωδία, τη Δευτέρα 8/12/2014 και την Παρασκευή 19/12/2014, ώρα 20:30, στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός", Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα.

Ένα μουσικό και ποιητικό οδοιπορικό που θα μας ταξιδέψει σε κόσμους εορταστικούς και παραμυθένιους, με αγαπημένες και αξέχαστες μελωδίες και ποιήματα των παιδικών μας χρόνων, τραγουδισμένα μοναδικά από την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, παντρεμένα ιδιαίτερα με τον ποιητικό λόγο που ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Σταύρου και Μαρία Τσαρούχα.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Παπαδημητρίου: Ο συνθέτης των επιτυχιών, που πέθανε προχθές

Απώλειες / Αλέξης Παπαδημητρίου (1944-2024): Ο συνθέτης επιτυχιών που τραγούδησαν όλοι οι Έλληνες

Τραγούδια του συνθέτη και τραγουδοποιού Αλέξη Παπαδημητρίου, που πέθανε προχθές σε ηλικία 80 ετών, είχαν ερμηνεύσει οι Μαρινέλλα, Πάριος, Καλογιάννης, Κανελλίδου κ.ά., όπως και όλη η ελληνική ποπ του ’80 και του ’90.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Μουσική / Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να δημιουργηθεί το θρυλικό σάουντρακ, το οποίο τέσσερις δεκαετίες μετά θα παρουσιαστεί ολόκληρο για πρώτη φορά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ