Τα ζώδια της ημέρας (4-04-2023)

Ζώδια 4/4/2023 Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 04.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι αρκετά καλή μέρα για τους Κριούς σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο το εξάγωνο Ερμή - Άρη θα ευνοήσει τις  αγοραπωλησίες ακινήτων. Ενδεχομένως να έχετε αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας. Το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης σε εσάς του 3ο δεκαημέρου φέρνει έσοδα μέσω της δουλειάς.

Το μεσημέρι ξεκινά η μετάβασή της Σελήνης προς τον Ζυγό και καλό θα είναι να ρίξετε ρυθμούς , να αφήσετε στην άκρη καθημερινά θέματα και να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Σίγουρα έχετε παραμελήσει κάποιους εξαιτίας φόρτου υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για τους Ταύρους να δώσουν έμφαση σε επαφές για προώθηση υπηρεσιών, σε δημόσιες σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Το εξάγωνο Ερμή - Άρη θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ευνοεί τις υπογραφές συμβάσεων. Για το 3ο δεκαήμερο, το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης φέρνει αλλαγές προς το καλύτερο στην ερωτικής σας ζωής. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς κάνει πολύ γοητευτικούς.

Από το μεσημέρι που ξεκινά η Σελήνη το ταξίδι της προς τον Ζυγό, μπορείτε να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να οργανώσετε θέματα της εργασίας σας. Ετοιμάστε μια λίστα με όσα χρειάζεστε αν ξεκινήσετε διατροφή ή ετοιμάστε κάποια γεύματα για το γραφείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ημέρα κατάλληλη για οικονομικές διαπραγματεύσεις, κυρίως για τους Διδύμους του 1ου δεκαημέρου που βρίσκονται υπό την επιρροή του εξαγώνου Ερμή - Άρη. Μπορείτε να κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία που θα εκτινάξει τα κέρδη σας ή να κάνετε μια αγορά που θέλατε καιρό. Για το 3ο δεκαήμερο το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης δίνει έμφαση σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Αγορές για το σπίτι πρέπει να γίνουν με μέτρο.

Η διάθεσή σας αρχίζει να αλλάζει από το μεσημέρι που ξεκινά η Σελήνη τη μετάβασή της προς τον Ζυγό, θα έχετε περισσότερη όρεξη για απολαύσεις, αυξημένη δημιουργικότητα, ενώ οι γονείς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για εφαρμογή ιδεών και αξιοποίηση πληροφοριών, καθώς Ερμής κι Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με την Σελήνη επηρεάζουν τους Καρκίνους το 1ου και 3ου δεκαήμερο αντίστοιχα. Ιδανική στιγμή για να προωθήσετε καινοτόμα προϊόντα κι υπηρεσίες και για εμπορικές συμφωνίες. Ζητήστε βοήθεια για να αποσυμφοριστείτε.

Η Σελήνη που είναι δικός σας κυβερνήτης, το μεσημέρι ξεκινάει τη μετάβασή της προς τον Ζυγό κι επειδή θα σας απασχολήσουν διάφορα θέματα , εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα κι ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ

Σημαντική μέρα για τους Λέοντες η σημερινή κυρίως για την καριέρα και τα οικονομικά. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή - Άρη θα έχετε καλά αποτελέσμπατα αν δώσετε μια συνέντευξη, ενώ το 3ο δεκαήμερο που επηρεάζεστε θετικά από το του τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης μπορεί να πάρετε μια προαγωγή ή κάποιο μπόνους. Ιδανική στιγμή για να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά σας.

Από το απόγευμα και μετά, αφιερώστε χρόνο στην επικοινωνία με οικείους κι ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα. Η Σελήνη το μεσημέρι ξεκινάει τη μετάβασή της προς τον Ζυγό και θα έχετε περισσότερη διάθεση για να μοιραστείτε τα νέα σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή των Παρθένων για νέες εμπειρίες είναι αυξημένη και είναι πολύ καλή μέρα για να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το Πάσχα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή - Άρη έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε το δίκτυο των συνεργατών σας στο εξωτερικό, ενώ το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης, θα ζήσετε έναν έντονο έρωτα με άτομο από το χώρο των σπουδών.

Το μεσημέρι η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας για να περάσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Ζυγό. Αποφύγετε την ενασχόληση με οικονομικά θέματα και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κι αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση και την πνευματική σας ανάταση.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να διευθετήσετε οικονομικά θέματα, να ρυθμίσετε μια οφειλή ή να κάνετε αίτηση για μια επιδότηση. Το εξάγωνο Ερμή - Άρη δίνει ευκαιρίες στους Ζυγούς που είναι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο για αύξηση κερδών, ενώ το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης θα ευνοήσει εκείνους του 3ου δεκαημέρου σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Το μεσημέρι ξεκινά η Σελήνη το ταξίδι της προς το ζώδιό σας και στρέφεται η προσοχή σας σε προσωπικές ανάγκες κι επιθυμίες. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας και δείτε με ποιους τρόπους θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία και να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και σήμερα είναι εξαιρετική στιγμή για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, που βρίσκονται υπό τη θετική επιρροή του εξαγώνου Ερμή - Άρη. Το 3ο δεκαήμερο μπορείτε να προωθήσετε καινοτόμες ιδέες κι υπηρεσίες  καθώς το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης προμηνύει θετικές εξελίξεις.

Από το μεσημέρι που ξεκινά η Σελήνη τη μετάβασή της προς τον Ζυγό, θα έχετε πιο εσωστρεφή διάθεση και θα σας απασχολήσει ένα θέμα από το παρελθόν. Χαλαρώστε, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας μέχρι να μπει η Σελήνη στο ζώδιό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα επαγγελματικά σας και ήρθε η στιγμή για να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ. Το εξάγωνο Ερμή - Άρη φέρνει καλά νέα κι ευνοεί τις διαπραγματεύσεις. Για το 3ο δεκαήμερο το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης φέρνει την επιβράβευση μέσω μιας προαγωγής ή ενός μπόνους.

Από το μεσημέρι που ξεκινά η Σελήνη τη μετάβασή της προς τον Ζυγό, αφήστε Τοξότες στο πίσω μέρος του μυαλού αποφάσεις και υποθέσεις που σας απασχολούν και δώστε σημασία στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Μπορείτε να κάνετε γιόγκα, μασάζ ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχετε δημιουργική διάθεση καθώς ο Ερμής φέρνει νέες ιδέες. Το εξάγωνο με τον Άρη σας ενθαρρύνει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο να κάνετε πρόταση στο ταίρι σας για γάμο ή συγκατοίκηση κι είστε μες στον ενθουσιασμό. Για το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι.

Ένα ηλικιωμένο άτομο θα σας απασχολήσει και θα αφήσετε στην άκρη προσωπικά σας θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί τη φροντίδα σας ή να θέλει να συναντηθείτε επειδή του έχετε λείψει. Η μέρα ευνοεί την ενίσχυση σχέσεων με κοντινά άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενέργειά σας είναι στα ύψη και μπορείτε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις, δίχως να παραμελήσετε τις ανάγκες του σπιτιού. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή - Άρη φροντίστε εκκρεμότητες και βάλτε μια τάξη στο χώρο σας. Το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης να αναμένετε αύξηση εσόδων.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε οι Υδροχόοι στις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην δίνετε τα τραπεζικά σας διαπιστευτήρια σε αγνώστους και μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν διευκολύνσεις σε οικονομικές οφειλές. Οι πιθανότητες εξαπάτησης είναι αυξημένες και πρέπει να είστε πιο υποψιασμένοι.

ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για επαφές με οικείους, αλλά ως κλασικοί Ιχθείς θα προτιμήσετε να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις δίχως να σας απασχολούν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο Σελήνης - Αφροδίτης φέρνει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Το 1ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που φέρνει το εξάγωνο Ερμή - Άρη για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Η ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο είναι αυξημένη και είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ