Tα ζώδια της Τετάρτης (05.04.2023)

Tα ζώδια της Τετάρτης (05.04.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τετάρτης 05.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη

ΚΡΙΟΣ

Οι ανάγκες σας έρχονται σε κόντρα με αυτές των άλλων και δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Θα μπορούσε να είναι κάποιος συνεργάτης ή το άλλο σας μισό. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα γεγονότα, επομένως μείνετε ψύχραιμοι ώστε να αποφύγετε το δράμα.

Οι ελεύθεροι Κριοί αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και βγείτε από την comfort zone σας θα βελτιώσετε τα ερωτικά σας πολύ σύντομα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ώστε να νιώσετε αυτοπεποίθηση και βγείτε από το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα αγχώσουν εσάς τους Ταύρους καθώς έχετε φορτωθεί πολλές ευθύνες κι αν δεν καταφέρετε να βάλετε μια σειρά, εκτός ότι θα κάνετε λάθη στη δουλειά σας, θα υπάρξουν κι επιπτώσεις στην υγεία σας. Προσπαθήστε να το αποβάλλετε μέσω της γυμναστικής. Έντονο περπάτημα ή ποδηλατάδες, είναι μια καλή λύση.

Η σχέση σας περνάει σκαμπανεβάσματα επειδή σας έχει απορροφήσει η καθημερινότητα ωστόσο, πρέπει με κάθε τρόπο να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε όμορφες στιγμές αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σας έχει δυσαρεστήσει εσάς τους Διδύμους κι έχετε απομακρυνθεί από τους φίλους σας. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που το έχετε αντιληφθεί και δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους. Αναζητήστε νέες παρέες, βρείτε κάποιο νέο χόμπι ή μια συλλογική δράση.

Όσο αφορά την οικογένεια προκύπτουν ζητήματα που δοκιμάζουν τις σχέσεις σας, καλό θα είναι όμως να είστε κι εσείς ψυχραιμότεροι, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις. Μη σας πιάνει πανικός γιατί είναι κακός σύμβουλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικιακά θέματα θα απασχολήσουν πολύ τους Καρκίνους και ενδεχομένως να έχετε την εντύπωση πως δεν μπορούν να επιλυθούν, αλλά τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν, καθώς από το μεσημέρι και μετά θα τακτοποιηθούν όλα και θα ηρεμήσετε. Κατάλληλη μέρα για αγορές. Προσοχή στις χρηματικές σπατάλες.

Κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν απόψεις κι υπάρχει έντονο παρασκήνιο που θα έχει αντίκτυπο στα ερωτικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους λέτε μυστικά. Μια νέα ερωτική σχέση πρέπει να προστατευθεί καθώς υπάρχουν καλοθελητές γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Επαφές με μακρινούς συνεργάτες δεν θα ευνοηθούν κι οι πιθανότητες να λήξει άδοξα μια μακροχρόνια συνεργασία είναι πολλές. Επιπλέον ευθύνες παίζουν με την υπομονή σας και πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Ακατάλληλη ώρα για ταξίδια κι εμπορικές συμφωνίες. Το αποτέλεσμα μιας νομικής υπόθεσης θα σας απογοητεύσει.

Οι Λέοντες καλό είναι να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους ή/και με το ταίρι σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και θα αποβάλετε το άγχος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πολιτιστικά δρώμενα ή να βγείτε για φαγητό στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια έκτακτη ανάγκη που προκύπτει βγάζει τους Παρθένους εκτός ρυθμού και η μέρα είναι δύσκολη όσο αφορά τα οικονομικά σας. Ίσως να χρειαστείτε τη στήριξη ενός δικού σας ανθρώπου προκειμένου να βγείτε από το αδιέξοδο, ή να λάβετε κάποια βοήθεια που θα φτάσει πάνω στην κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε άμυνες με τα λεφτά σας.

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται βελτίωση και είναι καλή ώρα για να αφιερώσετε χρόνο στο άλλο σας μισό. Οργανώστε ένα ρομαντικό βράδυ και δώστε έμφαση στην επικοινωνία μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι ξεχάστε το παρελθόν και βγείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Εσωτερικές συγκρούσεις δεν σας αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα το συμφέρον σας και θα βγείτε χαμένοι αν αντιδράσετε σπασμωδικά. Μια προσωπική ή εργασιακή σχέση δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας καθώς έχετε την αίσθηση πως παίρνετε λιγότερα από όσα δίνετε εσείς απλόχερα ωστόσο, σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε μια απόφαση.

Η συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σας κάνει να νιώσετε νοσταλγία και θα θυμηθείτε παλιές καλές στιγμές. Είναι καλή μια αναδρομή, αρκεί να μην σας πάρει από κάτω αν εξιδανικεύσετε τα γεγονότα. Ζυγοί, πρέπει να θυμάστε πως όλες οι εποχές έχουν καλές και κακές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένες είναι οι ευθύνες στα επαγγελματικά των Σκορπιών και στην προσπάθειά να αποδώσετε καλύτερα, μπορεί να ωθήσετε τον εαυτό σας στα άκρα. Ετοιμάστε μια λίστα με όσα έχετε να κάνετε ώστε να μη σας διαφύγει κάτι και μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός συναδέλφου. Αποβάλλετε το άγχος με ασκήσεις αναπνοών.

Οι ελεύθεροι δεν έχετε διάθεση για φλερτ επειδή έχετε απογοητευτεί από έναν σχετικά πρόσφατο χωρισμό, αλλά μη να σας παίρνει από κάτω. Είναι πολύ καλή μέρα για να αρχίσετε μια δραστηριότητα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι Τοξότες θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις ευθύνες σας καθώς η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη. Θα προτιμήσετε να δώσετε έμφαση στο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς. Ασχοληθείτε με μια νέα ιδέα που σας έχει ενθουσιάσει, κάντε την απαραίτητη έρευνα, μαζέψτε πληροφορίες κι αναζητήστε άτομα που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην εφαρμογή της.

Κάποιοι προσπαθούν να σας υπονομεύσουν και πρέπει να θυμάστε πως δεν θέλουν το καλό σας. Κρατήστε κοντά σας λίγους και καλούς και διατηρήστε τυπικές σχέσεις με τους υπόλοιπους. Πολλές φορές το συμφέρον μπορεί να διαλύσει και τη πιο γερή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα απαιτητική για τους Αιγόκερους η σημερινή καθώς εκτός από το φόρτο εργασίας προκύπτουν κι επιπλέον θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια και θα δυσκολευτείτε πολύ μέχρι να τα βάλετε μια σειρά. Βάλτε προτεραιότητες και αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια από κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή από κάποιον συνάδελφο.

Το βράδυ θα είναι πολύ ευχάριστο αν αφιερώσετε χρόνο στους φίλους σας. Δεν είναι απαραίτητο να βγείτε αν δεν έχετε όρεξη για πολυκοσμία. Καλέστε μερικούς φίλους στο σπίτι, πιείτε ένα κρασάκι και πείτε τα νέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνιακά οι Υδροχόοι δεν είστε και στα καλύτερά σας σήμερα καθώς προκύπτουν σοβαρά θέματα που αφορούν σπουδές, ή μια νομική σας υπόθεση και θα επικεντρωθείτε σε αυτά που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Η μέρα δεν ενδείκνυται για προώθηση υπηρεσιών, ταξίδια κι εμπορικές συμφωνίες. Ιδιαίτερη προσοχή στην περίπτωση που χρειαστεί να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο.

Κάποια δυσάρεστα νέα που θα αφορούν άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και θα δώσετε περισσότερο σημασία στην υγεία σας. Κόψτε τις βλαβερές συνήθειες και αρχίστε διατροφή και γυμναστική.

ΙΧΘΥΣ

Οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους Ιχθείς σήμερα κι όσο να 'ναι, η μέρα δεν θα είναι πολύ καλή, τουλάχιστον μέχρι να τακτοποιηθούν. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Μπορείτε να βρείτε λύσεις, αρκεί να έχετε καθαρό μυαλό. Από το μεσημέρι να αναμένετε βελτίωση στα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες.

Κάποιο άτομο θα σας φλερτάρει έντονα και δεν θα καταφέρετε να αντισταθείτε στη γοητεία του. Εξαιρετική μέρα για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης. Να είστε αυθόρμητοι, χαμογελαστοί και κυρίως να είστε ο εαυτός σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ