Τα ζώδια της Παρασκευής (07.07.23)

Τα ζώδια της Παρασκευής (07.07.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 07.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα καριέρας και προωθήστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, καθώς η μέρα ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και οι όποιες επαφές, μπορούν να επιφέρουν πολύ δυνατά αποτελέσματα στη δουλειά σας.

Από το απόγευμα και μετά, η επαφή σας με παιδιά θα σας γεμίσει με χαρά. Μπορεί να είναι ανίψια, βαφτιστήρια, τα παιδιά φίλων, πάντως η μέρα ευνοεί τις επαφές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηρεμία και αισιοδοξία είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και επειδή έχετε την απαραίτητη ζωντάνια για να ασχοληθείτε με πολλά, στρέψτε την ενέργεια σας σε σημαντικά θέματα. Κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε εκκρεμότητες και να οργανωθείτε.

Τα συναισθήματα σας δεν είναι ξεκάθαρα για το ταίρι σας και βρίσκεστε σε δίλημμα καθώς σκέφτεστε έναν πρώην έρωτα. Προσέξτε, καθώς η κατάσταση θα γίνει πολύ περίπλοκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μαθαίνετε από κάποιους καλοθελητές για συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και είστε με τα μανίκια σηκωμένα για καβγά. Όμως, προτού κάνετε οτιδήποτε, σιγουρευτείτε πως δεν σας μεταφέρουν παραποιημένα τα γεγονότα.

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα μοιράζονται μαζί σας όμορφες στιγμές και γενικά είναι μια μέρα χαράς, όπου δεν έχουν καμία θέση θέματα της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σας αρέσει να επιδεικνύετε τα ταλέντα σας, σήμερα όμως, θα πρέπει να το κάνετε αν σας καλέσουν για μία συνέντευξη ή σε ένα επαγγελματικό meeting. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να διακριθείτε.

Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές με κόσμο και είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Μια έξοδος με φίλους θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.

ΛΕΩΝ

Εκεί που χάνετε τις ελπίδες σας, οι εξελίξεις διαψεύδουν τους φόβους σας και δεν πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Από μία σύμπτωση μπορεί να πέσετε πάνω σε ένα σημαντικό για την καριέρα σας άτομο.

Ημέρα χαράς και επειδή έχετε άγριες διαθέσεις όσον αφορά την διασκέδαση, δεν προβλέπεται να επιστρέψετε στο σπίτι πριν τις πρώτες πρωινές ώρες. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν και ρίξτε την προσοχή και την ενέργεια σας σε ένα νέο εγχείρημα που ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Συναντήσεις με άτομα που μπορούν να στηρίξουν μία ιδέα σας θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο ταίρι σας και επειδή είναι πρόσφατη η σχέση, δεν γνωρίζετε α γούστα του, κάτι που σας προκαλεί μεγάλο άγχος. Ποντάρετε σε κάτι που δεν θα είναι εξεζητημένο.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μια διαρκή κινητικότητα, κάνετε πράγματα, ψάχνετε συνεχώς και καινούριες ιδέες, αλλά τα οικονομικά σας είναι σε στενότητα. Σήμερα, θα δείτε σημαντική αύξηση των κερδών σας και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας.

Πολύ όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και προβλέπεται μια ενδιαφέρουσα βραδιά καθώς προκύπτουν και κάποιες νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας, για την ακρίβεια δεν σας απασχολούν και πολύ θέματα καριέρας, καθώς έχετε το μυαλό σας σε ένα οικονομικό θέμα. Παρόλο που η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, προτιμάτε να δουλέψετε ατομικά.

Από το απόγευμα και μετά, έντονη κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία, σας δίνουν την ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να κουβεντιάσετε και να ανταλλάξετε τα νέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρατήστε επαφή με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, κάντε τις απαραίτητες συναντήσεις και προωθήστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω οικονομικής στενότητας, μπορείτε όμως να βρίσκεστε με οικεία σας πρόσωπα και να περνάτε όμορφες στιγμές. Δεν είναι ανάγκη να απομονωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καινούρια πράγματα που έχετε στα σκαριά, σας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος. Βρίσκεστε σε πολύ δημιουργική φάση και ο καταιγισμός ιδεών σας κάνει να μην ξεκολλάτε από τη δουλειά σας, ωστόσο πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες ταράσσονται από έναν πρώην έρωτα που μπορεί να συναντήσετε τυχαία ή όχι και τόσο τυχαία.. Μην εξιδανικεύσετε την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλή δουλειά σήμερα και για αρκετές ώρες θα ασχολείστε με τις επαφές σας. Οι συνεννοήσεις σας θα γίνονται με ευκολία καθώς το 'χετε το επικοινωνιακό, αλλά θα έχετε και αρκετό άγχος εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων που σας πιέζουν.

Πιθανή αδιαθεσία προσέξτε την προτού επιδεινωθεί. Η μέρα είναι λίγο επίφοβη όσον αφορά θέματα υγείας και είναι σημαντικό να θωρακίσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες.

ΙΧΘΥΣ

Κάτι καλό ξεκινάει στον επαγγελματικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Σήμερα είστε σε συνεχή κίνηση και επειδή οι μετακινήσεις σας θα γίνουν με κάποια δυσκολία, η ένταση σε κάποιες φάσεις της ημέρας, θα είναι αναπόφευκτη.

Όταν σας πιάνουν οι ανασφάλειες γίνεστε πιεστικοί και προκαλείτε ασφυξία στο ταίρι σας. Όσο κι αν δείχνει κατανόηση, δεν πρέπει να τραβάτε το σχοινί. Αλλάξτε τακτική.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM