Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/7/2024)

sienna miller Facebook Twitter
Η Σιένα Μίλερ είναι Αιγόκερως
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/7 ενεργοποιείται ο τομέας της δημιουργικότητας και του έρωτα. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και το γεγονός ότι δεν θα είστε επιθετικοί θα σας κάνει πιο ελκυστικούς. Μέχρι τις 5/8 θα είναι ιδανική εποχή για καλλιτεχνική έκφραση, διακοπές και απολαύσεις καθώς και για απόκτηση παιδιού. Την ίδια μέρα, με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, θα είναι μια καλή στιγμή να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και το περιβάλλον του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Προσέξτε το 1ο δεκαήμερο στις 12/7 τα παιδιά και τις σχέσεις με φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει κάποια αναταραχή, ενώ προμηνύει και κινδύνους. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού αφορά το 3ο δεκαήμερο και φέρνει αναπάντεχες ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα είστε σπιτόγατοι, καθώς στις 11/7 η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας εισέρχεται στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Έως τις 5/8 θα εστιάσετε στη βελτίωση των σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα ασχοληθείτε και με την αναμόρφωση του χώρου σας. Επίσης, μπορεί να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα δώστε έμφαση στην προώθηση υπηρεσιών και δεξιοτήτων, καθώς οι προοπτικές να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία είναι πολύ καλές. Εμπορικές συμφωνίες και ό,τι αφορά την καινοτομία θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Στις 12/7 η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις και αφορά το 1ο δεκαήμερο. Σημαντικές αλλαγές για το 3ο δεκαήμερο από τις 15/7.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν επιλύονται από τις 11/7 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου και πλέον θα νιώθετε πιο ασφαλείς. Καθυστερήσεις κι εμπόδια που δοκίμασαν τις αντοχές σας υποχωρούν, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά και να αποφεύγετε τις περιττές δαπάνες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας. Μέχρι τις 5/8 θα απολαμβάνετε να συζητάτε για ό,τι σας ενδιαφέρει και την ανταλλαγή ιδεών. Επίσης θα έχετε οφέλη μέσω οικείων προσώπων, επικοινωνιών ή σύντομων ταξιδιών. Στις 12/7 η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσαρέσκεια αν κάνετε ένα ταξίδι ή προβλήματα με οικείους που ζουν μακριά και αφορά το 1ο δεκαήμερο. Εξαιρετική στιγμή για εσάς του 3ου δεκαημέρου για μυστικές επαφές και συμφωνίες στις 15/7 με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα οικονομικά σας από τις 11/7 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και θα πάρετε μεγάλη ανάσα. Έως τις 5/8, εκτός του ότι θα έχει σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας, θα προκύψουν νέες ευκαιρίες που θα εκτινάξουν τα κέρδη σας. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ακριβή αγορά και να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και θα κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Στις 12/7, με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, θέματα σχετικά με κοινούς πόρους ή τη διαχείριση ξένων πόρων θα προκαλέσουν αστάθεια στα οικονομικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Για το 3ο δεκαήμερο μια καλή ημερομηνία για προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών είναι στις 15/7.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 11/7 ξεκινά μια εποχή κατά την οποία θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα της εμφάνισής σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μέχρι τις 5/8 ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη, οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς και θα απολαμβάνουν την παρέα σας. Δώστε έμφαση στο φλερτ, εξασκήστε τα ταλέντα σας κι απολαύστε τις διακοπές σας. Με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα, που αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, θα διευθετήσετε ένα οικονομικό ζήτημα και θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων. Μια δύσκολη μέρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στις 12/7 που πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα και αφορά το 1ο δεκαήμερο. Κάτι θα σας δυσαρεστήσει σε μια σχέση ή συνεργασία και θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενη λήξης. Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού στις 15/7 φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/7 μεταβαίνετε σε μια φάση κατά την οποία αφιερώνετε επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και προβληματισμό. Αυτή είναι η στιγμή για να απελευθερωθείτε, να αφεθείτε και να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος. Έως τις 5/8 οι αναθεωρήσεις μπορεί να είναι στο επίκεντρο και θα ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα θα εντείνει την ανάγκη για αποδράσεις και θα είναι εξαιρετική ημερομηνία για ξεκίνημα των διακοπών. Στις 12/7 η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα θα χτυπήσει το καμπανάκι και θα χρειαστεί να ρίξετε τους ρυθμούς εσείς του 1ου δεκαημέρου. Οι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες θα σας φέρουν στα όριά σας. Στις 15/7 η σύνοδος Άρη - Ουρανού φέρνει ένα έκτακτο ταξίδι που θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 11/7 και τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Η δημιουργία αρμονικών, ζεστών δεσμών που θα έχουν σχέση με ομαδικές δραστηριότητες θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Το να μοιράζεστε ενδιαφέροντα με κάποιο άλλο άτομο είναι αυτό που αναζητάτε στην παρούσα φάση και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Μια νέα ερωτική σχέση θα έχει έντονο χαρακτήρα συντροφικότητας. Το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα θα ευνοήσει την επίλυση ενός επαγγελματικού ζητήματος και τη δρομολόγηση ενός νέου εγχειρήματος. Στις 12/7 η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για έκφραση ερωτικού ενδιαφέροντος προς ένα φιλικό σας πρόσωπο. Εξαιρετική στιγμή για διευθέτηση οφειλών και κληρονομικών ζητημάτων είναι στις 15/7 που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ουρανού. Αναπάντεχα έσοδα θα δώσουν ώθηση στο 3ο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευνοϊκή εποχή ξεκινά για συναναστροφές με πρόσωπα εξουσίας από τις 11/7 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα, ενώ θα έχουν και αίσιες εξελίξεις διαπραγματεύσεις ή δραστηριότητες που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Η Αφροδίτη είναι γοητευτική, φιλική και στοργική και η παρουσία της στον τομέα της καριέρας και της φήμης σάς φέρνει νέες ευκαιρίες. Επαγγέλματα που έχουν σχέση με την ψυχαγωγία θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα φέρνει έναν έρωτα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο. Στις 12/7 η αντίθεση Αφροδίτης- Πλούτωνα φέρνει στο 1ο δεκαήμερο μια έκτακτη κατάσταση που θα αφορά ένα ηλικιωμένο άτομο. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού στις 15/7 αλλάζει τις συνθήκες σε μια σχέση ή συνεργασία και αφορά το 3ο δεκαήμερο. Κάτι θα συμβάλει στη βελτίωση της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επιθυμία για το εξωτικό κυριαρχεί με την είσοδο της Αφροδίτη στον Λέοντα στις 11/7 και οι υποθέσεις ρουτίνας δεν σας ικανοποιούν. Αυτό που επιθυμείτε στην παρούσα φάση είναι οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Έως τις 5/8 δημόσιες σχέσεις, η προώθηση υπηρεσιών και δεξιοτήτων θα ευνοηθούν. Με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα θα ξεμπλοκάρει ένα θέμα που θα αφορά την ακίνητη περιουσία ή μια χρηματοδότηση και θα αυξηθούν τα έσοδά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε επαφές με οικείους και μετακινήσεις στις 12/7. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα δημιουργήσει αναστάτωση, ενώ δεν θα ευνοήσει την επίλυση νομικών υποθέσεων. Το 3ο δεκαήμερο να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας από τις 15/7.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με κοινούς πόρους, φόρους, χρηματοδοτήσεις, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/7 αρχίζουν να δρομολογούνται. Έως τις 5/8 είναι πιθανή μια οικονομική ώθηση μέσω κοινών πόρων ή ενός επιδόματος. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, θα είναι ιδανική εποχή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα δώστε έμφαση σε επαφές είτε για προώθηση υπηρεσιών είτε για βελτίωση σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Μια δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας είναι στις 12/7 που πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει κάτι έκτακτο που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, επομένως κρατήστε άμυνες. Σημαντικές οι εξελίξεις στα ερωτικά ή όσον αφορά την απόκτηση ενός παιδιού για το 3ο δεκαήμερο από τις 15/7 που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ουρανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων τονίζεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/7 και έως τις 5/8 η εξομάλυνση των στενών προσωπικών σχέσεων θα αποτελεί προτεραιότητα και θα είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Οι ελεύθεροι δεν θα επιθυμείτε περιστασιακές σχέσεις και θα αναζητήσετε έναν σύντροφο για μόνιμη σχέση. Το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα φέρνει αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας και θα ευνοήσει όσους στείλετε βιογραφικά ή δώσετε κάποια συνέντευξη. Οι δεξιότητες και η εμπειρία σας θα εκτιμηθούν. Στις 12/7 προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο πιθανή σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη απέναντί σας θα προκαλέσει αδιαλλαξία και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Πολύ ευχάριστες αλλαγές για το 3ο δεκαήμερο, που θα έχουν σχέση με την οικιακή σας ζωή από τις 15/7.

ΙΧΘΥΣ

Η δημιουργία ενός χαρούμενου και αρμονικού εργασιακού περιβάλλοντος μέσω φιλικών σχέσεων με τους συναδέλφους ή η τακτοποίηση του χώρου εργασίας σας έρχεται στο επίκεντρο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/7. Έως τις 5/8 οι ρομαντικές και κοινωνικές δραστηριότητες μπορεί να περιστρέφονται γύρω από το εργασιακό σας περιβάλλον και οι πιθανότητες να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο είναι πολλές. Την ίδια μέρα ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ήλιο σάς βοηθά να ξεπεράσετε τις αναστολές και να ανταποκριθείτε στο φλερτ, επιστρατεύοντας τη γοητεία σας. Στις 12/7, με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα στρεσαριστείτε στη δουλειά κι αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Από τις 15/7 που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Ουρανού θα προκύψει μια νέα εμπορική συμφωνία για το 3ο δεκαήμερο.

 
Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM
Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ