Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/9/2024)

Cardi B Facebook Twitter
Η Cardi B είναι Ζυγός
0

ΚΡΙΟΣ

Η ροή των εσόδων σας σταθεροποιείται από τις 19/9 και εκτός από το γεγονός ότι θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε μία σημαντική αγορά, θα ευνοηθείτε και όσοι ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα. Στις 22/9 ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, καθώς η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα υποδηλώνει κάποια ταραχή, κάτι που θα σας συγχύσει σε σχέση με την εργασία και θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, που πυροδοτεί τον τομέα της επικοινωνίας και έχει να κάνει με τον χώρο της εργασίας. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό στις 22/9 προαναγγέλλει την Ισημερία και τονίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Εν συνεχεία, ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23/9 στον τομέα των κοινών σας πόρων και του έρωτα και είναι μια καλή θέση της Αφροδίτης, καθώς μπορείτε να βελτιώσετε τον συγκεκριμένο τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας στις 19/9 φέρνει αναπάντεχα κέρδη και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Ιδιαίτερη προσοχή στις 21/9 που πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, η οποία αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Κάτι με τα παιδιά, το ταίρι ή τους φίλους θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τετράγωνο Ερμή - Δία το οποίο δείχνει ότι θα κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στις 22/9 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει νέες ευκαιρίες για επαφές με το εξωτερικό. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι τις 23/9, όταν παραδίδει τη σκυτάλη στον Ήλιο στην Ισημερία στις 22/9 και θα δώσετε προτεραιότητα στην εργασία και την υγεία. Στις 23/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα αναζητήσετε σταθερότητα στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα της οικιακής σας ζωής θα σας απασχολήσουν, καθώς αυτή την εποχή γίνονται σημαντικές αλλαγές και μια καλή ημερομηνία για να οργανωθείτε είναι στις 19/9 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Στις 22/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με ηλικιωμένους ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Ερμή - Δία θα σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας, αν συναντήσετε προκλήσεις, και θα δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων από τις 22/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, ωστόσο θα σας προβληματίσουν κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το ταίρι σας. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό στην Ισημερία στις 22/9 τονίζει τον τομέα του έρωτα, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23/9 θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι μετακινήσεις σας αυτή την εποχή, καθώς βάζετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα και κάποια καλά νέα έρχονται στις 19/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Ωστόσο, στις 21/9 δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως. Την ίδια μέρα οι δυσαρμονικές όψεις Ερμή - Δία δείχνουν κάποιο παρασκήνιο, επομένως κρατήστε σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σας. Εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και νέες συνεργασίες είναι στις 22/9. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με οικείους. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό στην Ισημερία θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της οικιακής σας ζωής, ενώ με την έλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23/9 θα ενεργοποιηθεί ο τομέας του έρωτα και της δημιουργικότητας και θα είναι πολύ καλή εποχή για φλερτ, δημιουργία ερωτικής σχέσης ή απόκτηση παιδιού.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 19/9 και θα πάρετε κάποιο μπόνους ή προαγωγή. Θα είναι ιδανική στιγμή για να στείλετε βιογραφικά όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Μέσω της επιχείρησής σας αυξάνονται τα κέρδη σας. Στις 21/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα προκαλέσει εντάσεις για οικονομικά θέματα που θα σχετίζονται με κοινούς πόρους και μπορεί να λήξει μια συνεργασία. Ωστόσο στις 22/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε μια νέα κατεύθυνση που θα πληροί τις ανάγκες σας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, εισέρχεται στην Ισημερία στον Ζυγό και τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας, που σημαίνει πως θα έχετε συχνές μετακινήσεις και επαφές για προώθηση υπηρεσιών. Στις 23/9 περνά η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνοντας ζεστασιά στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη αυτή την εποχή γιατί μπορεί να αλλάζετε τόπο διαμονής λόγω σπουδών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων και έχετε κάποια αγωνία. Στις 19/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού θα έχετε και κάποια επιτυχία που θα σας δώσει σημαντική ώθηση. Στις 21/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει μια αναταραχή σε σχέσεις ή συνεργασίες επειδή θα υπάρχει ασυνεννοησία και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 22/9 ανήμερα της Ισημερίας φέρνει έναν νέο έρωτα ή έναν απόγονο και θα είναι σημαντική στιγμή για εσάς. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ανακτώντας την αυτοπεποίθησή σας. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στον τομέα των οικονομικών σας, ενώ στις 23/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σας φέρνει πιο κοντά με οικεία πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να υλοποιήσετε ένα νέο εγχείρημα, αλλά οικονομικά είστε στριμωγμένοι. Μια καλή ημερομηνία για αναζήτηση χρηματοδότησης και σύναψη έξυπνων συμμαχιών είναι στις 19/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Στις 21/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σας και μπορεί να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις αν αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Πάρτε τον χρόνο σας και εξετάστε διεξοδικά τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Ένα χαρμόσυνο γεγονός που θα επαναφέρει την ισορροπία στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα φέρνει στην οικογένεια το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 21/9. Προσέξτε στις 22/9 πώς θα διαχειριστείτε μια πρόκληση. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Θέστε νέους στόχους, ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωσή σας και ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Στις 23/9 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό φέρνοντας αύξηση εσόδων και νέες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά έντονη και έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Στις 19/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των σχεδίων σας. Στις 21/9 με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα μπορεί να παρεξηγήσετε τη συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου και να προκαλέσετε αμηχανία αν εκφράσετε τις ερωτικές σας βλέψεις. Μια καλή ημερομηνία για προώθηση ιδεών, δημόσιες σχέσεις και εμπορικές συμφωνίες είναι στις 22/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό και σας υπενθυμίζει πως ήρθε η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να ξεκουραστείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 23/9 η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έναν νέο έρωτα φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 19/9 και οι πιθανότητες να αλλάξετε τόπο διαμονής είναι πολλές. Ενδεχομένως να είναι κάποια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε σε ένα ταξίδι. Διανύετε μια όμορφη φάση στη ζωή σας και πρέπει να την απολαύσετε. Στις 21/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα εντείνει την ανάγκη σας για αυτονομία και μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα μέλος της οικογένειας επειδή δεν θα συμφωνήσει με τις αποφάσεις σας. Στις 22/9 έρχονται σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, τα οποία βελτιώνονται μέσω της επιχείρησής σας και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, ενώ στις 23/9 περνά η Αφροδίτη στον Σκορπιό και θα έχετε μια εσωστρέφεια στα ερωτικά σας. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να βάλετε νέα θεμέλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω των ταλέντων σας. Ιδανική στιγμή για συμμετοχή σε εκθέσεις και προώθηση των έργων σας είναι στις 19/9 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού. Στις 21/9 με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε ταξίδια και επικοινωνία και θα είναι ακατάλληλη στιγμή για υπογραφές συμβολαίων και εμπορικές συμφωνίες. Στις 22/9 ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ήλιο σάς βγάζει ασπροπρόσωπους σε θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις, όμως σχέσεις με φίλους θα χρήζουν προσοχής. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και ξεκινά η εποχή που θα ασχοληθείτε με ένα νέο εγχείρημα και τους μελλοντικούς σας στόχους. Από τις 23/9 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιείται ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής και θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες αλλαγές που έχουν σχέση με τον τόπο κατοικίας ή την επιχείρησή σας φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 19/9, ενώ θα έχετε και αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων ή ενός επιδόματος - χρηματοδότησης. Ιδιαίτερη προσοχή στις 21/9 σε οικονομικές δοσοληψίες, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα προκαλέσει ασάφεια και οι πιθανότητες να έχετε απώλειες χρημάτων θα είναι πολλές. Στις 22/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα είναι εξαιρετική στιγμή για μυστικές διαπραγματεύσεις και δοσοληψίες, αλλά σχέσεις με ηλικιωμένους θα χρήζουν προσοχής. Την ίδια μέρα στην Ισημερία εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, τονίζοντας τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και θα είναι πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές, τις εκδόσεις και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23/9 φέρνει νέες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και της φήμης σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια καλά νέα που θα αφορούν μια συνεργασία, κάποια εμπορική συμφωνία ή ακόμη και την εξέλιξη της σχέσης σας φέρνει το τρίγωνο Ήλιου- Ουρανού στις 19/9 και σας περιμένουν εκπλήξεις. Στις 21/9 η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα θολώσει την κρίση σας και θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Στις 22/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα μπαίνει δυναμικά ένα νέο πρόσωπο στην καθημερινότητά σας και μια νέα φιλία θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση κοινών πόρων, καθώς μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό και θα έχετε την ευχέρεια να διευθετήσετε υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως, ενώ από τις 23/9 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές και ερωτικά ζητήματα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ