Βρήκα τον καλύτερο καφέ της μέρας μου

Βρήκα τον καλύτερο καφέ της μέρας μου Facebook Twitter
0

Ο ανανεωμένος χώρος με τις καθαρές γραμμές, το πλούσιο μενού με τις ελκυστικές τιμές και οι ενδιαφέροντες άνθρωποι που συζητούσαν κι έπιναν τον καφέ τους στα τραπεζάκια γύρω μου μού έφτιαξαν τη διάθεση.

 

Ενώ ετοιμαζόμουν να παραγγείλω, η σερβιτόρα μού πρότεινε το καινούργιο χαρμάνι καφέ των Flocafé, τον Flocafé Exclusive Blend by Buondi! Η πρότασή της με έπεισε και ζήτησα ένα freddo cappuccino. Όταν ήρθε στο τραπέζι και τον δοκίμασα, το άρωμα και η γεύση του με ταξίδεψαν μέχρι την Κολομβία, εκεί που αναπτύσσονται αυτές οι επιλεγμένες ποικιλίες ειδικής περιορισμένης παραγωγής καφέ, όπως αναφέρεται και στον κατάλογο. 100% αρωματικοί κόκκοι Arabica με ιδιαίτερη γεύση και μυρωδιά, που έμοιαζαν να κόπηκαν λίγο πριν μου σερβίρουν τον καφέ.

Καθώς απολάμβανα την επιλογή μου, άρχισα να διαβάζω τον νέο κατάλογοFlocafé. «Ο καλύτερος καφές της μέρας μας», έγραφε στο εξώφυλλο.

Στον κατάλογο, μετά τους καφέδες ακολουθούσαν οι δελεαστικές εικόνες των γλυκών. Το μάτι μου έπεσε πάνω στην πάστα Lacta, ίσως η πιο παλιά και σταθερή επιλογή μου. Αμέσως ξύπνησε μέσα μου μια ακατανίκητη επιθυμία να την ξαναδοκιμάσω. Μόνο που τώρα θα έπρεπε ν’ αποφασίσω ποια από τις τρεις νέες γεύσεις γλυκού θα γινόταν ο καινούργιος μου εθισμός: πάβλοβα, σούπα σοκολάτας ή προφιτερόλ. Μετά από σκέψη, παρήγγειλα σούπα σοκολάτας, έναν λαχταριστό συνδυασμό γεύσεων που αποτελείται από σος ζεστής σοκολάτας, cookies και μια μπάλα παγωτό βανίλια. Η εμφάνιση της πάστας στο πιάτο με προϊδέασε θετικά. Η γεύση της ταίριαξε απόλυτα με τον καφέ μου. Απόλαυσα κάθε κουταλιά και στο τέλος βεβαιώθηκα ότι έκανα την ιδανικότερη επιλογή.

Και το καλύτερο; Ο λογαριασμός. Η τιμή του freddo cappuccino ήταν μόλις στα €2,5! Τελικά, είναι αλήθεια. Στα Flocafé μας περιμένει «ο καλύτερος καφές της παρέας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προτιμώ να δώσω τον σκύλο, παρά να είναι μαζί σου»: Όταν χωρίζεις (και) από το κατοικίδιό σου

Living / «Προτιμώ να δώσω τον σκύλο, παρά να είναι μαζί σου»: Όταν χωρίζεις (και) από το κατοικίδιό σου

Ποιο είναι το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τα ζώα συντροφιάς; Ιστορίες –με αίσιο και μη τέλος– για ανθρώπους που χώρισαν εκτός από τους συντρόφους τους και από το κατοικίδιό τους.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
ΕΠΕΞ CHECK «Ο τρόπος που βλέπω το ντύσιμο καθορίστηκε απ’ τον αυτισμό μου»

Living / «Δεν ήμουν το παράξενο παπί, απλώς δεν ήμουν ποτέ πάπια»: Όταν μια γυναίκα της μόδας διαγνώστηκε με αυτισμό στα 50

Για τη Ζ. τα ρούχα δεν είναι απλώς αισθητική επιλογή – είναι μια γλώσσα. Η διάγνωση της νευροδιαφορετικότητάς της την έκανε να ξαναδεί τη ζωή της, την αφοσίωσή της στα υλικά και την υφή τους μέσα από αυτό το πρίσμα.
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Ο μήνας μπαίνει, ο μισθός φεύγει: Tips και κόλπα για να εξοικονομήσετε χρήματα

Living / Ο μήνας μπαίνει, ο μισθός φεύγει: Tips και κόλπα για να εξοικονομήσετε χρήματα

Με αφορμή το ο νέο microtrend «no buy challenge» του TikTok, τέσσερις άνθρωποι εξιστορούν τι έκοψαν και πώς, για να εξοικονομήσουν χρήματα και να κάνουν τους μικρούς οικονομικούς τους στόχους πραγματικότητα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Το πελώριο φίλτρο του νερού της Αθήνας και του Πειραιά | Σπάνιες εικόνες

Ρεπορτάζ / Το πελώριο φίλτρο νερού που λύτρωσε τους Αθηναίους πριν από έναν αιώνα

Την ώρα που η συζήτηση για το νερό έχει ανοίξει για τα καλά στον δημόσιο διάλογο, μας δημιουργήθηκε η απορία από πού διανέμεται στα σπίτια μας το πόσιμο νερό και τι ακριβώς γίνεται εκεί. Η ιστορική εγκατάσταση της ΟΥΛΕΝ, και σήμερα της ΕΥΔΑΠ, από την κατασκευή της μέχρι σήμερα ξεδιψάει και ποτίζει την πρωτεύουσα που ολοένα μεγαλώνει και ζεσταίνεται.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Ο υπερτουρισμός ως προέκταση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης

Living / Ο υπερτουρισμός ως προέκταση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης

Η πρόκληση του υπερτουρισμού, που προκαλεί φθορές στην πολιτιστική κληρονομιά και την τοπική κοινωνία, απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό που να συνδυάζει τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις με βιώσιμες πρακτικές.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Good Business Directory Vol.5 / Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και νέοι εξηγούν τις αιτίες αυτού του μεγάλου προβλήματος, τις προεκτάσεις και τις πιθανές λύσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Good Business Directory Vol.5 / Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Ψηφιακοί αστικοί αγρότες, coolhunters, υπερασπιστές του περιβάλλοντος, μηχανικοί νέας ενέργειας, ιππότες του κυβερνοχώρου, σχεδιαστές τέλους ζωής: δεν είναι χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος.
ΜΑΓΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Radio Lifo / Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Ποιες τροφές είναι καλό να καταναλώνουμε όταν είμαστε άρρωστοι και πώς συμβάλλουν στην ταχύτερη ανάρρωση και την ευεξία μας; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ