Επιστήμονες δημιούργησαν συσκευή που προκαλεί γυναικείο οργασμό

Επιστήμονες δημιούργησαν συσκευή που προκαλεί γυναικείο οργασμό Facebook Twitter
5

Καναδοί επιστήμονες δημιούργησαν συσκευή, η οποία εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα των γλουτών και με το πάτημα ενός κουμπιού προκαλεί οργασμό στη γυναίκα.

Το εμφύτευμα, όπως διαβάζουμε στα Νέα, αποτελείται από μία μικρή γεννήτρια (με μέγεθος λίγο μικρότερο από ένα πακέτο τσιγάρα) που τοποθετείται κάτω από το δέρμα των γλουτών και από ηλεκτρόδια που συνδέονται με τα νεύρα των εσωτερικών γεννητικών οργάνων. Η γεννήτρια εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικό ρεύμα που διεγείρει τα νεύρα και προκαλεί οργασμό. Απώτερος στόχος των ερευνητών είναι να λειτουργεί το εμφύτευμα με τηλεχειριστήριο, αν και η έρευνά τους δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο.

Όπως εξήγησε ο δρ Τζιμ Πφάους, καθηγητής στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Concordia στο Μόντρεαλ και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, μερικές γυναίκες νιώθουν φόβο για τις ακούσιες εκδηλώσεις της ερωτικής διέγερσης. Ο φόβος που νιώθουν αυτές οι γυναίκες, τις κάνει να θέλει να διακόψουν το αίτιο της διέγερσης, δηλαδή την ερωτική επαφή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να έχουν οργασμό. Η συσκευή που μειώνει στο ελάχιστον τις ακούσιες εκδηλώσεις, μπορεί να αποδειχθεί ένα χρήσιμο βοήθημα στις γυναίκες που υποφέρουν από ψυχογενή ανοργασμία.

Η ψυχογενής ανοργασμία χαρακτηρίζεται από αδυναμία επίτευξης οργασμού ή σημαντική δυσκολία στην επίτευξη του οργασμού για ψυχολογικούς λόγους.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM
Ο γάτος του μαγαζιού

Living / Ο γάτος του μαγαζιού

Υπεύθυνοι face control, ταμείες, props στη βιτρίνα, support στον πελάτη, επιθεωρητές. Παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά και είναι φυσικά λόγος για να ξαναπάει κανείς. Γυρίσαμε το κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε τις γάτες που ζουν στα μαγαζιά της, τις φωτογραφίσαμε και τις παρουσιάζουμε.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
«Συστήνεται και η κράτηση τραπεζιού». Τα πιο δημοφιλή Game night events της πόλης.

Living / H Aθήνα παίζει Bingo: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή game night events της πόλης!

Από bingo nights, όπου έχει «εμφανιστεί» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέχρι γεωγραφικά κουίζ που μπορεί να καταλήξουν σε ζεϊμπέκικα, αυτές είναι οι πιο παιχνιδιάρικες βραδιές της πόλης – και έχουν και τους μόνιμους θαμώνες τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
 Vinted over Instagram: Η μανία του reselling αλλάζει το παιχνίδι στα social media

Living / Η μανία με τα ηλεκτρονικά βιντατζάδικα και η παγίδα της δήθεν «καθαρής» ντουλάπας

Δύο κορίτσια που ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά το Vinted και το Vestiaire Collective μας αποκαλύπτουν μυστικά που θα κάνουν τις αγορές μας πιο στοχευμένες και έξυπνες, καθώς και τις αδυναμίες τους που προκύπτουν κατά το κυνήγι του επόμενου θησαυρού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Living / Η ομορφιά ως καθρέφτης της εποχής

Ζούμε στην εποχή του φυσικού μακιγιάζ, του συνδυασμού αρωμάτων και της σύνθετης ρουτίνας περιποίησης. Από την υπερβολή των ’80s μέχρι το σήμερα, η ομορφιά αποτυπώνει την κοινωνική εξέλιξη και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Ζούμε, ρε! / «Είμαι τυφλός και μπορώ να μένω μόνος, μην ξαφνιάζεστε!»

Μπορούν τα τυφλά άτομα να ζήσουν μόνα; Χρειάζονται τα σπίτια τους κάποια ειδική προσαρμογή; Τι είναι η εκπαίδευση στις καθημερινές δεξιότητες; Η Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος συζητούν για το θέμα με την εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού και ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Σκύλοι βοηθοί Ελλάδας», Πέννυ Στούμπου.
THE LIFO TEAM
Millennials και Gen Zers αναζητούν το ιδανικό workplace το 2025

Living / Το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον του 2025: Τι ψάχνουν οι Millennials και οι GenZers;

Οι διαφορετικές γενιές που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργασίας περιγράφουν τις συνθήκες που θα τους έκαναν να νιώθουν τη δουλειά τους περισσότερο σαν το σπίτι τους.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Living / Γιατί συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για τις δυσκολίες παρά για τις χαρές;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να βλέπουν «με ροζ γυαλιά» ακόμα και τις πιο αντίξοες περιόδους της ζωής τους, ακόμα κι αν πρόκειται για συνθήκες οικονομικής ύφεσης, πανδημίας ή πολέμου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια