Ο Adam Levine και η σύζυγός του γυμνοί για το αναπάντεχα splatter videoclip των Μaroon5

Ο Adam Levine και η σύζυγός του γυμνοί για το αναπάντεχα splatter videoclip των Μaroon5 Facebook Twitter
1

O frontman των Maroon 5, Adam Levine έχει στο παρελθόν ψηφιστεί ως ο πιο sexy άντρας του πλανήτη και έχει ορδές θαυμαστριών. Το να εμφανιστεί γυμνός σε βίντεοκλιπ θα ήταν μάλλον αρκετό για να συζητηθεί, αλλά το "ΑNIMAL" που μόλις κυκλοφόρησε έχει πολύ πιο προβοκατόρικα πλάνα.

Η ιστορία που φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Samuel Bayer αφορά μια διεστραμμένη φαντασίωση και εκτυλίσσεται στο μυαλό ενός μανιακού.

Ο Levine παρακολουθεί και καταγράφει τις κινήσεις του θύματος του, το ρόλο του οποίου έχει η σύζυγός του και μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo. Μετά από μια καταδίωξη και μερικές αποτυχημένες απόπειρες προσέγγισης ο εν δυνάμει serial killer βρίσκεται στο διαμέρισμα της κοπέλας και ακολουθούν πλάνα που παραπέμπουν σε ερωτικό θρίλερ και ταινία τρόμου. 

Το τραγούδι πάντως είναι από μόνο του αρκετά πιασάρικο οπότε τα 4,5 εκατ. views σε λίγες μόλις ώρες είναι μάλλον δικαιολογημένα.

- Θ.Χ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Παπαδημητρίου: Ο συνθέτης των επιτυχιών, που πέθανε προχθές

Απώλειες / Αλέξης Παπαδημητρίου (1944-2024): Ο συνθέτης επιτυχιών που τραγούδησαν όλοι οι Έλληνες

Τραγούδια του συνθέτη και τραγουδοποιού Αλέξη Παπαδημητρίου, που πέθανε προχθές σε ηλικία 80 ετών, είχαν ερμηνεύσει οι Μαρινέλλα, Πάριος, Καλογιάννης, Κανελλίδου κ.ά., όπως και όλη η ελληνική ποπ του ’80 και του ’90.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Μουσική / Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να δημιουργηθεί το θρυλικό σάουντρακ, το οποίο τέσσερις δεκαετίες μετά θα παρουσιαστεί ολόκληρο για πρώτη φορά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
10 Πράγματα για τον Eric Prydz

Μουσική / H επιρροή του «Pryda» στην ηλεκτρονική μουσική και τα άλλα πρόσωπα του Eric Prydz

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός με τα χίλια ψευδώνυμα, που σταμάτησε να παίζει επιτυχίες του όπως το «Call on Me» και έβαλε τα visuals στις μεγάλες dance διοργανώσεις, θα βρίσκεται στο Primer Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Ο βασιλιάς της Όπερας λεγόταν Λουτσιάνο, ήταν προληπτικός, ανοικονόμητος, ανεπανάληπτος

Πέθανε Σαν Σήμερα / Ο βασιλιάς της Όπερας λεγόταν Λουτσιάνο, ήταν προληπτικός, ανοικονόμητος, ανεπανάληπτος

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2007 σιγεί για πάντα η πιο υπέροχη φωνή που πέρασε από τα λυρικά θέατρα τον 20ό αιώνα και έμεινε στην ιστορία με το όνομα Λουτσιάνο Παβαρότι
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
Κάθε εμφάνιση του Lavine είναι σαν καινούργιο τραγούδι των Nickelback: τα ίδια και τα ίδια.Δε μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που εμφανίστηκε κάπου και δεν έβγαλε τα ρούχα του.Δεν έχω πρόβλημα με το γυμνό, αλλά υπάρχει γυμνό που έχει νόημα και δεν το κάνεις όλη την ώρα και ναρκισσιστικό γυμνό που απλά αποσκοπεί στο οφθαλμόλουτρο και δεν έχει να προσφέρει τίποτα πέρα από το οφθαλμόλουτρο.Βέβαια άμα το τραγούδι σου είναι ένα popάκι που θα ξεχαστεί με το που σταματήσει το airplay του...εεε...κάπως πρέπει να το προμοτάρεις.