Η Lana Del Rey ανακοινώνει περιοδεία με την Courtney Love μέσα στο 2015

Η Lana Del Rey ανακοινώνει περιοδεία με την Courtney Love μέσα στο 2015 Facebook Twitter
0

Η Lana Del Rey ανακοινώνει περιοδεία με την Courtney Love μέσα στο 2015 Facebook Twitter

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Lana Del Rey έχει αναφέρει πως η Courtney Love, όπως και άλλες "ισχυρές γυναίκες της τέχνης", αποτέλεσε πηγή έμπνευσής της όσο ήταν έφηβη.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν η μελαγχολική ποπ-ροκ ντίβα ανακοίνωσε πως το αμφιλεγόμενο grunge είδωλο των 90s θα περιοδεύσει μαζί της στις περισσότερες από τις προγραμματισμένες συναυλίες της επερχόμενης περιοδείας "Endless Summer" στην Βόρεια Αμερική.


Η περιοδεία του τελευταίου άλμπουμ "Ultraviolence" θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάιο, και οι κοινές εμφανίσεις των δύο τραγουδιστριών προβλέπεται να ξεπεράσουν τις δέκα.

Η Lana Del Rey ανακοινώνει περιοδεία με την Courtney Love μέσα στο 2015 Facebook Twitter
London Fashion Awards 2014


Πριν δύο χρόνια η Love είχε κάνει αίσθηση στα social media όταν αναφέρθηκε στην Lana Del Rey και στο γεγονός ότι είχε τραγουδήσει σε μία από τις συναυλίες της το κομμάτι Heart-Shaped Box των Νirvana.

Πιο συγκεκριμένα η χήρα του Kurt Cobain αποκάλυψε μέσω Twitter ότι το τραγούδι είχε γραφτεί για το... αιδοίο της, και σαρκαστικά προκαλούσε την Lana να το έχει κατά νου την επόμενη φορά θα το τραγουδούσε.

Νωρίτερα τη φετινή χρονιά η κόρη του Cobain και της Love, Frances-Bean, είχε αντιδράσει στην πολυσυζητημένη δήλωση της Del Rey στην Guardian σύμφωνα με την οποία η τραγουδίστρια ευχόταν να είχε ήδη πεθάνει ("I wish I was dead already").

Όπως η μητέρα της το 2012, έτσι και η Frances επέλεξε το twitter όπου με μια σειρά από μηνύματα τόνιζε ότι "ο θάνατος ενός νεαρού ταλαντούχου μουσικού δεν πρέπει να ρομαντικοποιείται κατ' αυτόν τον τρόπο"

-A.Γ

Η Lana Del Rey ανακοινώνει περιοδεία με την Courtney Love μέσα στο 2015 Facebook Twitter

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Παπαδημητρίου: Ο συνθέτης των επιτυχιών, που πέθανε προχθές

Απώλειες / Αλέξης Παπαδημητρίου (1944-2024): Ο συνθέτης επιτυχιών που τραγούδησαν όλοι οι Έλληνες

Τραγούδια του συνθέτη και τραγουδοποιού Αλέξη Παπαδημητρίου, που πέθανε προχθές σε ηλικία 80 ετών, είχαν ερμηνεύσει οι Μαρινέλλα, Πάριος, Καλογιάννης, Κανελλίδου κ.ά., όπως και όλη η ελληνική ποπ του ’80 και του ’90.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Μουσική / Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να δημιουργηθεί το θρυλικό σάουντρακ, το οποίο τέσσερις δεκαετίες μετά θα παρουσιαστεί ολόκληρο για πρώτη φορά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
10 Πράγματα για τον Eric Prydz

Μουσική / H επιρροή του «Pryda» στην ηλεκτρονική μουσική και τα άλλα πρόσωπα του Eric Prydz

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός με τα χίλια ψευδώνυμα, που σταμάτησε να παίζει επιτυχίες του όπως το «Call on Me» και έβαλε τα visuals στις μεγάλες dance διοργανώσεις, θα βρίσκεται στο Primer Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ