«Είναι ζήτημα τιμής»: Η σύντομη ιστορία του Βασίλη και της Μαίρης σε μία Σαββατιάτικη βόλτα για ψώνια

«Είναι ζήτημα τιμής»: Η σύντομη ιστορία του Βασίλη και της Μαίρης σε μία Σαββατιάτικη βόλτα για ψώνια Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Καθώς διανύουμε μία ιδιαίτερη περίοδο, ακόμα και η κάθε βόλτα μας στο σούπερ μάρκετ έχει τη δική της μικρή ιστορία. Ακριβώς όπως εκείνη του Βασίλη και της Μαίρης, ένα ζευγάρι που έκανε τα Σαββατιάτικα ψώνια του, όπως εσείς.

 

Ο Βασίλης και η Μαίρη, πριν την καθιερωμένη τους επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, έκαναν την έρευνά τους από το σπίτι. Αναζήτησαν ακριβώς τι «παίζει», όχι μόνο σε ποιότητα αλλά και σε τιμές. Και έφτιαξαν τη λίστα με τα απαραίτητα.

Και κάπως έτσι, κατέληξαν στα ΑΒ για τις αγορές τους, εκεί όπου βρήκαν όλα όσα ήθελαν -έχοντας πάει «διαβασμένοι». Πέρασαν από τα φρούτα και τα λαχανικά, από τα χαρτικά και τα καθαριστικά -γιατί ήξεραν ακριβώς πού θα βρουν αυτά που θέλουν και ακριβώς πόσο θα πληρώσουν.

Πώς; Απλά αναζήτησαν το «thumbs up» που «οδηγεί» σε περισσότερους από 170 κωδικούς αποκλειστικών ειδών ή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για περισσότερες από δέκα κατηγορίες: φρέσκα, γαλακτοκομικά, είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, λάδι, όσπρια, καφέ, αναψυκτικά και απορρυπαντικά, είδη φούρνου και σοκολάτες. Όλα φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα «Τhumbs Up».

Αυτή είναι και η εγγύηση της ΑΒ για χαμηλές τιμές. Γιατί στα ΑΒ το «ψάχνουν» κι εκείνοι καθημερινά, διασταυρώνοντας χιλιάδες τιμές από όλη την αγορά, έτσι ώστε ο Βασίλης και η Μαίρη να μπορούν να βρουν και την ποιότητα ΑΒ που θέλουν και τις χαμηλότερες τιμές.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μήνας μπαίνει, ο μισθός φεύγει: Tips και κόλπα για να εξοικονομήσετε χρήματα

Living / Ο μήνας μπαίνει, ο μισθός φεύγει: Tips και κόλπα για να εξοικονομήσετε χρήματα

Με αφορμή το ο νέο microtrend «no buy challenge» του TikTok, τέσσερις άνθρωποι εξιστορούν τι έκοψαν και πώς, για να εξοικονομήσουν χρήματα και να κάνουν τους μικρούς οικονομικούς τους στόχους πραγματικότητα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Το πελώριο φίλτρο του νερού της Αθήνας και του Πειραιά | Σπάνιες εικόνες

Ρεπορτάζ / Το πελώριο φίλτρο νερού που λύτρωσε τους Αθηναίους πριν από έναν αιώνα

Την ώρα που η συζήτηση για το νερό έχει ανοίξει για τα καλά στον δημόσιο διάλογο, μας δημιουργήθηκε η απορία από πού διανέμεται στα σπίτια μας το πόσιμο νερό και τι ακριβώς γίνεται εκεί. Η ιστορική εγκατάσταση της ΟΥΛΕΝ, και σήμερα της ΕΥΔΑΠ, από την κατασκευή της μέχρι σήμερα ξεδιψάει και ποτίζει την πρωτεύουσα που ολοένα μεγαλώνει και ζεσταίνεται.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Ο υπερτουρισμός ως προέκταση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης

Living / Ο υπερτουρισμός ως προέκταση της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης

Η πρόκληση του υπερτουρισμού, που προκαλεί φθορές στην πολιτιστική κληρονομιά και την τοπική κοινωνία, απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό που να συνδυάζει τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις με βιώσιμες πρακτικές.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Good Business Directory Vol.5 / Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και νέοι εξηγούν τις αιτίες αυτού του μεγάλου προβλήματος, τις προεκτάσεις και τις πιθανές λύσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Good Business Directory Vol.5 / Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Ψηφιακοί αστικοί αγρότες, coolhunters, υπερασπιστές του περιβάλλοντος, μηχανικοί νέας ενέργειας, ιππότες του κυβερνοχώρου, σχεδιαστές τέλους ζωής: δεν είναι χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος.
ΜΑΓΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Radio Lifo / Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Ποιες τροφές είναι καλό να καταναλώνουμε όταν είμαστε άρρωστοι και πώς συμβάλλουν στην ταχύτερη ανάρρωση και την ευεξία μας; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ