Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/09/2024)

Αριάνα Γκράντε Facebook Twitter
Η Αριάνα Γκράντε είναι Καρκίνος
0

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καθημερινότητά σας θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με τον Άρη σύμμαχό σας, θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με επιτυχία. Στις 12/9 το εξάγωνο Άρη - Ερμή θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας. Στις 15/9 το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου και φέρνει τύχη σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συνεργασίες και σε εμπορικές δοσοληψίες. Στις 18/9 πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης, η πρώτη από τις εκλείψεις που θα ακολουθήσουν μέχρι το 2027, και σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής που αφορά ένα θέμα υγείας ή εργασίας. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει με κάθε τρόπο να υπάρξει ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αντίθεση θολώνει την κρίση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον τομέα της επικοινωνίας σάς ενθαρρύνει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, να εξερευνήσετε νέα μέρη και να δώσετε έμφαση στην προώθηση υπηρεσιών. Στις 12/9, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Ερμή και αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα είναι εξαιρετική στιγμή για υπογραφές συμβολαίων και φλερτ. Στις 15/9 το 3ο δεκαήμερο θα έχετε πολύ καλά νέα για τα επαγγελματικά και συνεπώς τα οικονομικά. Ενδεχομένως να πάρετε ένα μπόνους ή κάποια προαγωγή, ενώ θα έχετε εύνοια σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η μερική έκλειψη Σελήνης στις 18/9 είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα ανακινούν τον άξονα έρωτας - φιλία μέχρι το 2027 και αναδεικνύει τομείς που είναι δυσλειτουργικοί η μη ικανοποιητικοί, όμως επειδή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σε αντίθεση δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για λήξη σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες εξελίξεις που θα αφορούν τα οικονομικά φέρνει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο το εξάγωνο Άρη - Ερμή που αυξάνονται είτε μέσω της ακίνητης περιουσίας είτε μέσω κοινών πόρων. Στις 12/9 η μέρα ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και αναζήτηση χρηματοδότησης. Για το 3ο δεκαήμερο στις 15/9 θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να βγείτε κάποιο ραντεβού, να γιορτάσετε τον έρωτά σας ή να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 18/9 σας κάνει να αισθάνεστε πως τραβάτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις και θα είναι μια πρόκληση η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ενδεχομένως να αισθάνεστε αβέβαιοι για τα επόμενα βήματά σας εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τόπο διαμονής ή την επαγγελματική σας πορεία, αλλά επειδή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σε αντίθεση δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Το 2ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες ενός ηλικιωμένου ατόμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κινητήρια δύναμη, καθώς κυβερνά τη δράση και την φιλοδοξία. Στις 12/9 το εξάγωνο με τον Ερμή επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ευνοεί τις εμπορικές διαπραγματεύσεις, τις υπογραφές συμβολαίων και τις συνεργασίες. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία στις 15/9, θα έχετε κάποια ευχάριστα γεγονότα στον τομέα της οικογένειας. Η έκλειψη Σελήνης στις 18/9 αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές και ό,τι έχει σχέση με τη σταδιοδρομία σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με μια πορεία ή ένα ταξίδι, ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συμβολισμός της έκλειψης συχνά υποδηλώνει ότι κάτι πρέπει να τελειώσει προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αντίθεση δεν θα διευκολύνει τη λήψη αποφάσεων.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν το προσοχές διάστημα και στις 12/9 το εξάγωνο Ερμή - Άρη θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις και την αναζήτηση χρηματοδότησης. Το 3ο δεκαήμερο με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας έχετε πολλές συναντήσεις με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Στις 15/9, με το τρίγωνο του Δία, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσω φίλων που θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Τα μεγάλα νέα αυτόν τον μήνα είναι η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 18/9 που σηματοδοτεί την αρχή ενός κεφαλαίου 2 ετών, κατά το οποίο τα χρήματά σας και οι κοινοί πόροι θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Ενδεχομένως να συνδέεται με την επιθυμία σας για περισσότερη ελευθερία στην καριέρα. Επειδή οι εκλείψεις συμβολίζουν κάποιο τέλος, ίσως υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας που δεν παίζει με τους κανόνες και τα χρήματα θα αποδειχθούν αμφιλεγόμενος τομέας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πλανήτης της δράσης στον τομέα της φιλίας στρέφει την προσοχή στην κοινωνική σας ζωή και στις 12/9, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Άρη και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον προς ένα φιλικό σας πρόσωπο. Στις 15/9 ο Δίας, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, φέρνει πολύ καλά νέα για τα οικονομικά και την επιχείρησή σας, ενώ θα ευνοηθούν συζητήσεις για την αύξηση του μισθού σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 18/9 αφορά το 3ο δεκαήμερο και έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτός ο νέος κύκλος εκλείψεων έχει διάρκεια δύο χρόνια και δείχνει ότι κάποια πράγματα αλλάζουν ίσως σε μια συνεργασία ή ερωτική σχέση. Προσέξτε όμως, καθώς ο Ποσειδώνας σε αντίθεση θα φέρει μια θολούρα σκέψη σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον τομέα της καριέρας θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φιλόδοξη φύση σας και την επιθυμία σας να φτάσετε στην κορυφή. Στις 12/9 το εξάγωνο με τον Ερμή σάς ενθαρρύνει να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες και θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο στις επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Στις 15/9, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Δία, θα είναι μια πάρα πολύ τυχερή μέρα για σας και θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με σπουδές, ένα ταξίδι ή ακόμα και μια νέα γνωριμία. Η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς στις 18/9 θα είναι η πρώτη από αυτές που θα ακολουθήσουν μέχρι το 2027, αφορά το 3ο δεκαήμερο και σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Ενδεχομένως να μην έχετε πολλή ενέργεια εξαιτίας μιας προσωπικής κατάστασης και ίσως ήρθε η στιγμή να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης, που κυβερνά το ζώδιό σας, στις 12/9 σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή και ενθαρρύνει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο να κερδίσετε μια νομική υπόθεση, να προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Στις 15/9 η σύνδεση με το παρελθόν θα μπορούσε να ωφελήσει οικονομικά το τρίτο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να πρόκειται για μια κληρονομιά ή κάτι που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Στις 18/9 η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου εκλείψεων που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, τονίζοντας τους φίλους, τις ομαδικές δραστηριότητες, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Ωστόσο η εκλείψεις φέρνουν στο φως ότι είναι κρυμμένο και ίσως βρεθείτε σε δίλημμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή στα οικονομικά και σε ό,τι έχει να κάνει με οφειλές, κοινούς πόρους κ.λπ. Οι δαπάνες του σπιτιού είναι αυξημένες και θα πρέπει να είστε προνοητικοί. Στις 12/9, για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα είναι μια καλή στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης, ενώ μπορεί και να λάβετε και κάποιο επίδομα. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 15/9, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας ωφελήσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς στις 18/9 τονίζει το σπίτι και την καριέρα. Ίσως να αλλάζετε τόπο κατοικίας, να μεταβαίνετε σε μια νέα κατάσταση ή να βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής στην καριέρα σας. Ο κύκλος εκλείψεων θα διαρκέσει μέχρι το 2027.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαπροσωπικές σχέσεις θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και στις 12/9, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη – Ερμή, θα είναι εξαιρετική στιγμή για επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και νέες συνεργασίες. Στις 15/9 ο Δίας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη φέρνει στο 3ο δεκαήμερο τύχη, έτσι θα είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά και να κάνετε επαφές με πιθανούς εργοδότες. Επίσης, θα ευνοηθούν και οι εμπορικές συμφωνίες. Η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς στις 18/9 ενεργοποιεί τον τομέα της εκπαίδευσης, τις σχέσεις με οικείους, τα ταξίδια και τις σπουδές. Κάποιες ελπίδες ή όνειρα ίσως μείνουν πίσω και μάλλον ήρθε ο καιρός που πρέπει να είστε ρεαλιστές όσον αφορά το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να πετύχετε. Ίσως προκύψουν άλλοι στόχοι και όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας. Ενδεχομένως να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για εσάς και στις 12/9 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Ερμή θα είναι πολύ καλή στιγμή για να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση, ενώ μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο εργασίας. Στις 15/9 του τρίγωνο Αφροδίτης - Δία θα επηρεάσει το 3ο δεκαήμερο και προμηνύει τη δημιουργία μιας ερωτική σχέσεις που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς στις 18/9 σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεταμορφωτικής περιόδου και θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή για τα επόμενα δύο χρόνια σε όσα συμβαίνουν. Επειδή αφορά τα οικονομικά και τους κοινού σας πόρους θα πρέπει να βάλετε νέες προτεραιότητες ώστε να φέρετε ισορροπία σε σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό ταμείο.

ΙΧΘΥΣ

Οτιδήποτε αναζητάτε μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 12/9 με το εξάγωνο Άρη - Ερμή και καθώς τονίζεται ο τομέας των παιδιών, του έρωτα και της δημιουργικότητας θα έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και να διευρύνετε τη φήμη σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σε άνθηση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία, στις 15/9 θα έχετε πάρα πολύ καλά νέα σχετικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή με χρήματα που θα λάβετε μέσω μιας χρηματοδότησης. Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα είναι η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 18/9. Αυτός ο κύκλος εκλείψεων θα διαρκέσει μέχρι το 2027 και καθώς αναδεικνύει τις σχέσεις με τους άλλους μπορεί να είναι ο τομέας όπου θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες και τις σχέσεις σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM