Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/7/2023)

lizzo-birth-chart-1.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας θα ευνοηθούν στις 15/7, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Στις 17/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αφορά εσάς και ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ιδανική στιγμή για αγορά κατοικίας, για μετακόμιση και εξομάλυνση σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα. Το 1ο δεκαήμερο έχετε κάποια θέματα που ρίχνουν το ηθικό σας και σκέφτεστε το ενδεχόμενο αλλαγής πορείας στα επαγγελματικά σας. Ίντριγκες και παρασκήνιο παίζουν με την υπομονή σας, αλλά δεν πρέπει να καταθέσετε τα όπλα. Το 2ο δεκαήμερο έχετε ανάγκη για απολαύσεις κι αυτό σας κάνει να μην υπολογίζετε τα έξοδα ‒ πρέπει να μπει ένα μέτρο. Ιδιαίτερη προσοχή στις 17/7, καθώς το τετράγωνο Ερμή - Δία δεν θα ευνοήσει τις επενδύσεις και τα ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμείτε την αλλαγή, θέλετε να ανοίξετε φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις και είναι μια καλή εποχή για να κυνηγήσετε την τύχη σας. Στις 15/7 το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει κάποιες αίσιες εξελίξεις στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο που μπορεί να αφορούν την εκπαίδευση ή εμπορικές υποθέσεις. Στις 17/7, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι μία από τις καλύτερες ημερομηνίες για να ανοίξετε νέους διαύλους επικοινωνίας, να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και να υπογράψετε μια σύμβαση. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Άρη και τον Κρόνο σε αντίθεση, βρίσκεστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας προκαλούν ένταση και νιώθετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από φιλικά πρόσωπα που δεν αποδέχονται τις επιλογές σας. Οικογενειακά ζητήματα θα απασχολήσουν το 2ο δεκαήμερο και πρέπει να προσέξετε πώς θα εκφράσετε τις ανάγκες σας στις 17/7, με το τετράγωνο Ερμή - Δία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ροή των εσόδων σας σταθεροποιείται και μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Μια πολύ καλή μέρα για μυστικές διαπραγματεύσεις είναι στις 15/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού και προμηνύονται αίσιες εξελίξεις. Εν συνεχεία, στις 17/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τον τομέα των οικονομικών σας και είναι ισχυρή για νέα ξεκινήματα που αφορούν τους πόρους σας. Ιδανική στιγμή για επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας να προκαλεί καθυστερήσεις, πρέπει να κρατήσετε άμυνες στα οικονομικά. Η αντίθεση με τον Άρη δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις στην οικογένεια. Εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε πρόθυμοι να βρείτε νέες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή για να αναλάβετε ρίσκο. Ακατάλληλη μέρα για υπογραφές συμβολαίων στις 17/7 με το τετράγωνο Ερμή - Δία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος, λίγες μέρες προτού αφήσει το ζώδιό σας, σχηματίζει μια καλή όψη με τον Ουρανό στις 15/7 και προμηνύονται για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο επιτυχίες σε σπουδές, ταξίδια και επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ακολουθεί κι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 17/7 που στηρίζει ένα νέο ξεκίνημα και για αρκετούς από εσάς ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο. Ενδεχομένως να μετοικήσετε στο εξωτερικό για σπουδές ή επαγγελματικούς σκοπούς. Το 1ο δεκαήμερο είστε κάπως ζορισμένοι με τον Κρόνο να προκαλεί εμπόδια στα σχέδιά σας και μπορεί να ξεσπάσετε σε οικείους. Πάτε με τη ροή και αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων. Η αντίθεση με τον Άρη σάς προκαλεί ανυπομονησία. Το 2ο δεκαήμερο κάνετε υπερβολές με το ξόδεμα χρημάτων στην ψυχαγωγία και μια ιδέα μένει ημιτελής. Προσέξτε στις 17/7 τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, λίγες μέρες προτού εισέλθει στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα δυνατό εξάγωνο με τον Ουρανό στις 15/7 και ο τομέας της καριέρας παίρνει σημαντική ώθηση. Μια νέα συνθήκη δίνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το αντικείμενό σας και τα κέρδη σας θα είναι αξιοσημείωτα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17/7 φέρνει στο φως νέες πληροφορίες που μπορούν να σας καθοδηγήσουν. Προσέξτε μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στον τομέα των κοινών σας πόρων σε αντίθεση με τον Άρη, έχετε κάποια έκτακτα έξοδα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Σχέσεις με εργοδότες και ηλικιωμένα άτομα χρήζουν προσοχής. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορεί να αναλάβετε ευθύνες που θα είναι πέρα των δυνατοτήτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια, καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 15/7, ενώ στις 17/7 ακολουθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Εξαιρετική στιγμή για την εφαρμογή μιας νέας ιδέας, για σύναψη έξυπνων συμμαχιών και ένταξη σε συλλόγους. Μέσω της συναναστροφής με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Το 1ο δεκαήμερο με τον Άρη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Κρόνο είστε συνεχώς στην τσίτα και οι πιθανότητες για δημιουργία εντάσεων με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας είναι πολλές. Το 2ο δεκαήμερο στις 17/7, με το τετράγωνο Ερμή - Δία έρχεστε αντιμέτωποι με ένα νομικό ζήτημα, που θα φρενάρει τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια σε θέματα καριέρας φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο ο Ήλιος λίγες μέρες προτού να αφήσει τον Καρκίνο και στις 15/5 το εξάγωνο με τον Ουρανό δείχνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά που προέρχονται μέσω τρίτων. Μπορεί να πάρετε ένα επίδομα ή μια χρηματοδότηση και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας. Στις 17/7 ακολουθεί η Νέα Σελήνη, επίσης στον Καρκίνο, και είναι ιδανική στιγμή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας σε αντίθεση με τον Άρη, προσέξτε της παρασκηνιακές ενέργειες και κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Κοινοί πόροι θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα φρενάρει η υλοποίηση μιας ιδέας. Στις 17/7, με το τετράγωνο Ερμή - Δία, αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους και τις υπερβολές στα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ταξίδι το προσεχές διάστημα θα σας ωφελήσει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και μια καλή στιγμή για να το πραγματοποιήσετε είναι στις 15/7. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και προμηνύει μια νέα συνεργασία ή μια ερωτική σχέση με διάρκεια. Όσοι έχετε δεσμό, σας δίνεται η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Το 1ο δεκαήμερο έχετε κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας ή τα παιδιά. Η αντίθεση με τον Άρη δείχνει και κάποια ένταση με φιλικά σας πρόσωπα και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή για τον εαυτό σας. Το 2ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο Δία - Ερμή στις 17/7, προσέξτε για πιθανή διαμάχη με ηλικιωμένο άτομο ή τον εργοδότη σας. Ακατάλληλη εποχή για να ζητήσετε αύξηση αποδοχών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την εποχή βαίνουν καλώς και θα πάρετε μεγάλη ανάσα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ο Ήλιος τις τελευταίες μέρες παραμονής του στον Καρκίνο σχηματίζει ένα δυνατό εξάγωνο με τον Ουρανό, δηλαδή οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα είναι πολύ θετικές. Ταυτόχρονα, τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω τρίτων και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Το 1ο δεκαήμερο με το Κρόνο στον τομέα της οικιακής σας ζωής είστε πιο ζορισμένοι, καθώς πρέπει να μεριμνήσετε για ένα ηλικιωμένο άτομο και οι πιθανότητες δημιουργίας εντάσεων είναι πολλές. Προσπαθήστε να χαλαρώνετε μέσω ασκήσεων. Το 2ο δεκαήμερο έχετε καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα λόγω αύξησης ευθυνών και πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς. Ακατάλληλη μέρα για ταξίδια είναι στις 17/7 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Δία - Ερμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή και μπορείτε να πετύχετε πολλά στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ο Ήλιος τις τελευταίες μέρες της παραμονής του στον Καρκίνο φέρνει εύνοια στον τομέα των σχέσεων και το εξάγωνο με τον Ουρανό δείχνει ξαφνικές αλλαγές σχετικά με μια συνεργασία ή ερωτική σχέση. Ιδανική εποχή για πρόταση γάμου ή συμβίωσης. Οι ελεύθεροι κερδίζετε τις εντυπώσεις και πρέπει να καταλάβετε ότι είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Το 1ο δεκαήμερο έχετε επικοινωνιακά προβλήματα, με τον Κρόνο να δυσκολεύει τις συνεννοήσεις. Η αντίθεση με τον Άρη δείχνει εντάσεις σε ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Το 2ο δεκαήμερο έχετε μια υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων σας και στρεσάρετε το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούσαν επιλύονται, ταυτόχρονα ένα χαρμόσυνο γεγονός παίζει καταλυτικό ρόλο στη βελτίωση των σχέσεών σας και διανύετε μια καλή φάση οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Στις 15/7 το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει καλά νέα που αφορούν την εργασία ή την υγεία και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στον τομέα των χρημάτων, έρχεστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και προς το παρόν φρενάρουν τα σχέδιά σας. Η αντίθεση με τον Άρη προμηνύει εντάσεις με άτομα που έχετε κοινούς πόρους ή με οικείους. Ζητήστε τη συμβουλή νομικών προσώπων που θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Το 2ο δεκαήμερο είστε σε κόντρα με ένα μέλος της οικογένειας και είναι θέμα χρόνου να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας. Προσέξτε στις 17/7 πιθανή ένταση.            

ΙΧΘΥΣ

Η διορατικότητά σας είναι οξυμένη και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω κάποια επένδυσης. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 15/5 επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και είναι ιδανική στιγμή για ρίσκα και επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη γοητεία σας και ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17/7 φέρνει έναν νέο έρωτα και ευνοεί την απόκτηση παιδιού. Οι καλλιτέχνες θα έχετε αύξηση της φήμης και των κερδών σας. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, είστε κάπως απογοητευμένοι και ξεσπάτε στο ταίρι σας. Μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και μην τα παίρνετε όλα τόσο βαριά. Οι αποτυχίες μες στη ζωή είναι και μας ενδυναμώνουν. Το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με συναδέλφους και είστε σε ένταση. Ωστόσο, είναι παροδική η φάση.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ