Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/7/2024)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/7/2024) Facebook Twitter
Ο Πέδρο Πασκάλ είναι Κριός
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 18/7 επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, ενώ ευνοεί και τις διαπραγματεύσεις ακινήτων. Στις 20/7 ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και έως τις 4/9 θα είναι καλή εποχή για προώθηση υπηρεσιών και δημόσιες σχέσεις, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα οδήγησης, χρήσης εργαλείων και σε ό,τι έχει να κάνει με τη φωτιά. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 αφορά τους γεννημένους των τελευταίων ημερών και τονίζει τον άξονα καριέρα - οικογένεια. Ένας από τους δυο τομείς χρήζει περισσότερης προσοχής ώστε να υπάρχει ισορροπία. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και φέρνει καλά νέα για επενδύσεις ή την ερωτική σας ζωή. Στις 22/7 θα είναι εξαιρετική μέρα για επαφές με εργοδότες. Το 1ο δεκαήμερο αποφύγετε τα ρίσκα στις 22/7.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο που θα αφορούν τις εκδόσεις, την εκπαίδευση και ό,τι έχει σχέση με την επικοινωνία. Στις 18/7 το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στη ζωή σας και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Στις 20/7 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και μέχρι τις 4/9 ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη και θα είστε πολύ δυνατοί σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου σπουδών ή ένα ταξίδι που φτάνει στο τέλος του, και σας δίνεται η ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει αύξηση κερδών μέσω της οικογενειακής σας επιχείρησης και αφορά το 2ο δεκαήμερο, ενώ το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα θα πάρετε ένα μπόνους ή προαγωγή. Ιδιαίτερη προσοχή στις 22/7 για πιθανή ένταση με ηλικιωμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σάς γεμίζει ο Άρης που εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 20/7 και θα επικεντρωθείτε σε σημαντικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Μέχρι τις 4/9 κυνηγήστε ευκαιρίες, διεκδικήστε αύξηση αποδοχών και να προσέχετε, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών και τονίζει τον άξονα οικονομικά - κοινοί πόροι. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό ταμείο, αν δεν γίνει σωστή διαχείριση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει καλά νέα που θα αφορούν εμπορικές συμφωνίες και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο. Το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα δώστε έμφαση σε επαφές με το εξωτερικό, καθώς οι προοπτικές για μια νέα συνεργασία είναι καλές. Στις 22/7 δεν θα ευνοηθούν τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται από τις 18/7 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού και επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέσω ενός φιλικού σας προσώπου θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Στις 20/7 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να σας ωθούν σε εντάσεις. Προσπαθήστε να εκτονώνεστε μέσω κάποιας άσκησης ή δημιουργικής ενασχόλησης. Στις 21/7 η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σε αντίθεση τις προσωπικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων και θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους. Σχέσεις και συνεργασίες θα χρήζουν προσοχής. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία την ίδια μέρα θα ευνοήσει το 2ο δεκαήμερο και θα φέρει έσοδα μέσω μυστικών διαπραγματεύσεων. Με το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα, το 1ο δεκαήμερο θα έχετε έσοδα μέσω χρηματοδότησης, αλλά στις 22/7 μπορεί να κλονιστούν οι σχέσεις για οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει από τις 20/7 που εισέρχεται ο Άρης  στους Διδύμους και θα είναι μια καλή εποχή για να αφεθείτε ελεύθεροι και να απολαύσετε τη ζωή. Μέχρι τις 4/9 προωθήστε ιδέες, ανακαλύψτε καινοτόμες υπηρεσίες και αξιοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας. Στις 21/7 η πανσέληνος στον Αιγόκερω, που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, τονίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης- Δία την ίδια μέρα φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και αφορά το 2ο δεκαήμερο. Για το 1ο δεκαήμερο είναι μια πολύ καλή στιγμή για μυστικές επαφές και συνεργασίες, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη- Πλούτωνα. Στις 23/7 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/7 ενισχύεται ο τομέας της καριέρας και θα πετύχετε πολλά. Έως τις 4/9 κυνηγήστε ευκαιρίες, στείλτε βιογραφικά όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές, διαπραγματευτείτε νέες συμφωνίες. Στις 21/7 η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών και αφορά την ερωτική σας ζωή ή τα παιδιά. Επίσης, δείχνει πως έχει μείνει πίσω η κοινωνική σας ζωή, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του ψυχισμού σας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία αφορά το 2ο δεκαήμερο και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα ή τη φήμη σας. Το 1ο δεκαήμερο δώστε έμφαση σε επαφές με εργοδότες ή πρόσωπα εξουσίας, καθώς το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας, αλλά στις 22/7 με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα να είστε προετοιμασμένοι για πιθανή ένταση με συναδέλφους.

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά ευχάριστες καθώς προβλέπονται αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Στις 18/7 το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα επιλύσετε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Στις 20/7 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και τονίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Έως τις 4/9 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, ενώ θα είστε και πολύ δυναμικοί όσοι ασχολείστε με νομικές υποθέσεις. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 φέρνει τον τομέα της οικογένειας απέναντι από τον τομέα της καριέρας και δείχνει ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει στο 2ο δεκαήμερο ένα ταξίδι και έντονη κοινωνική ζωή, ενώ το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα φέρνει στο 1ο δεκαήμερο έναν καλοκαιρινό έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινοί πόροι, φόροι, ασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους και από τις 20/7 θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με τέτοιου είδους υποθέσεις. Μέχρι τις 4/9 θα πρέπει να κρατάτε άμυνες με τα χρήματά σας, επειδή θα προκύπτουν έκτακτες ανάγκες. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και σηματοδοτεί μια νέα εποχή όσον αφορά την επικοινωνία και τη σταδιοδρομία σας. Ενδεχομένως να αναζητήσετε νέους τρόπους προώθησης υπηρεσιών ή μια καινούρια πορεία και να αλλάξετε τόπο διαμονής. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία την ίδια μέρα φέρνει στο 2ο δεκαήμερο έναν νέο έρωτα με πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Για το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Προσέξτε στις 22/7 για πιθανή ένταση στην οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα από τις 20/7 που εισέρχεται ο Άρης στους Διδύμους και θα πρέπει να αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις με νηφαλιότητα. Μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα πλήξουν τις σχέσεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σας και να ακούτε με προσοχή τους άλλους. Μέχρι τις 4/9 θα είναι καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και τονίζει τον τομέα των οικονομικών σας. Η διαχείριση κοινών πόρων μπορεί να αποτελέσει πηγή εντάσεων και διαπληκτισμών με οικείους. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει στο 2ο δεκαήμερο μια νέα συνεργασία σε μακρινό προορισμό και το εξάγωνο Άρη - Πλούτωνα θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο σε ό,τι αφορά την προώθηση υπηρεσιών ή τις σπουδές. Ακατάλληλη στιγμή για εμπορικές συμφωνίες, ταξίδια και νομικές υποθέσεις στις 22/7 με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 20/7 ξεκινά ένας κύκλος με αυξημένες ευθύνες στα επαγγελματικά σας και οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Το καλό είναι ότι θα έχετε πολλή ενέργεια και αν τη διοχετεύετε σε σωστές κατευθύνσεις θα βγαίνετε κερδισμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα εν ώρα εργασίας και σε θέματα υγείας. Το στρες μπορεί να σας καταβάλει εάν δεν το αποβάλλετε με υγιείς τρόπους. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 21/7 επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ξυπνά τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες. Μάλλον προσπαθείτε πολύ να έχετε τους άλλους ευχαριστημένους, θυσιάζοντας τη δική σας ευτυχία. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει καλά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και αφορά το 2ο δεκαήμερο. Το 1ο δεκαήμερο θα βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές, αλλά στις 22/7 θα κοντραριστείτε με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στις 20/7 στους Διδύμους και προσδίδει δυναμισμό. Μέχρι τις 4/9 εκτός από το γεγονός ότι η διορατικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα κάνετε έξυπνες επενδύσεις, θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα έχετε επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τα παιδιά και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Στις 21/7 η πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά το 3ο δεκαήμερο και έχει να κάνει με τη φυσική και ψυχική σας υγεία. Αν έχετε επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σας εις βάρος των αναγκών σας, θέστε νέες προτεραιότητες και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Με το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία την ίδια μέρα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας το 2ο δεκαήμερο και θα είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Το 1ο δεκαήμερο θα δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής τονίζεται με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 20/7 και μέχρι τις 4/9 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων και την οικογενειακή σας επιχείρηση. Εξαιρετική εποχή για αξιοποίηση ενός ακινήτου, για αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και σας ενθαρρύνει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία, σε επαφές με φίλους και απολαύσεις. Αφορά τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει στο 2ο δεκαήμερο χαρμόσυνα νέα που θα έχουν σχέση με την υγεία ενός μέλους της οικογένειας. Το 1ο δεκαήμερο είστε πιο εσωστρεφείς, καθώς σας επηρεάζει το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα, και προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή το εξοχικό σας με την οικογένεια ή/και τους φίλους σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ