Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/9/2023)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21 - 27/9/2023) Facebook Twitter
Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι Σκορπιός
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος, λίγες μέρες προτού αποχωρήσει από την Παρθένο, σχηματίζει μια πολύ δυνατή όψη με τον Πλούτωνα στις 21/9 που θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά σας. Συγκεκριμένα, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει μια δυναμική ενέργεια που ενθαρρύνει τη λήψη αποφάσεων. Εξαιρετική στιγμή για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας, καθώς είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η συμμετοχή του Ουρανού υπόσχεται αύξηση εσόδων είτε μέσω μιας νέας απασχόλησης ή της επιχείρησής σας. Στις 23/9, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και απαιτεί προσοχή και ισορροπία στις σχέσεις, καθώς και στις διαπροσωπικές δοσοληψίες. Μέχρι τις 23/10 μπορεί να συναντήσετε προκλήσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για αλλαγή και ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι, ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως όλες τις δυνατότητες που θα σας προσφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία και να συνδεθείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Στις 21/9 ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνει αλλαγές στη ζωή σας που θα αφορούν τη σταδιοδρομία και την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι ξεκινάτε τις σπουδές σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ερωτευτείτε κάποιο άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Στις 23/9, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και τονίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Μέχρι τις 23/10 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να διευθετήσετε εκκρεμότητες, να οργανωθείτε και να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση και κάντε το ετήσιο τσεκάπ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος μοιράζει δώρα λίγες μέρες προτού περάσει στον Ζυγό και κάποια σημαντική αλλαγή θα αφορά την οικογένεια και τα οικονομικά που έχουν σχέση με κοινούς πόρους, χρήματα μέσω τρίτων ή κληρονομιές. Στις 21/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, εκτός του ό,τι ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και την αναζήτηση χρηματοδότησης, προμηνύει και αίσιες εξελίξεις για όσους αναζητάτε μια νέα κατοικία που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Πολύ καλή εποχή για μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου σας. Στις 23/9, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και φωτίζει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Μέχρι τις 23/10 θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η ερωτική ζωή θα είναι αρκετά καλή για ελεύθερους και δεσμευμένους. Οι γονείς θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες των παιδιών, ενώ μπορεί να υποδεχτείτε και ένα νέο μέλος στην οικογένεια που θα βάλει την καθημερινότητά σας σε νέους ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις επόμενες ημέρες πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία και στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Στις 21/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα ενεργοποιεί τον άξονα επικοινωνία - διαπροσωπικές σχέσεις και θα είναι εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ενδεχομένως να προκύψει μια νέα συνεργασία που θα αυξήσει τα κέρδη σας και να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες σε έναν καινούργιο τομέα. Επιπλέον, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε πρόταση γάμου ή συμβίωσης στο ταίρι σας. Από τις 23/9, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, θα σας απασχολήσουν θέματα της οικιακής ζωής. Μέχρι τις 23/10 θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση του χώρου σας και τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων. Δημιουργήστε μια cozy ατμόσφαιρα με χαλιά και υφάσματα σε γήινα χρώματα και χαρίστε ρούχα και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε, ώστε να μη συσσωρεύεται στάσιμη ενέργεια στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που φέρνει ο κυβερνήτης σας Ήλιος για βελτίωση των οικονομικών σας λίγες μέρες προτού περάσει στον Ζυγό. Συγκεκριμένα, στις 21/9 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα που προμηνύει αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά και, εκτός του ότι θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας, μπορεί να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας με σθένος αν σας καλέσουν σε κάποια συνέντευξη. Από τις 23/9, που εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα της επικοινωνίας, θα πρέπει να επιδοθείτε σε κυνήγι ευκαιριών και στην προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών ή προϊόντων. Οι πιθανότητες να υπογράψετε μια εμπορική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας είναι πολλές. Σχέσεις με οικείους θα αναθερμανθούν και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο μαθημάτων είτε ως εκπαιδευτές είτε ως μαθητευόμενοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγες μέρες προτού αφήσει ο Ήλιος το ζώδιό σας φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Στις 21/9 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης, σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε νέα δημιουργικά μονοπάτια και να προωθήσετε τα έργα σας με περισσή σιγουριά. Οι ελεύθεροι, αν επιστρατεύσετε την ευγένεια και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ οι δεσμευμένοι θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Οι γονείς θα πάρετε χαρά με την πρόοδο των παιδιών σας. Από τις 23/9, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, ο τομέας των οικονομικών σας ενεργοποιείται και μέχρι τις 23/10 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και αγορές πολύτιμων αντικειμένων. Αναζητήστε μια νέα πηγή εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημά σας, ζητήστε αύξηση αποδοχών στη δουλειά σας και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Προσέξτε, καθώς θα έχετε μια τάση για περιττές δαπάνες.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής μπαίνουν σε τάξη και αρχίζετε να οργανώνεστε για το φθινόπωρο. Στις 21/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα προμηνύει κάποιες σημαντικές εξελίξεις και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Ενδεχομένως να δρομολογηθεί η αγορά, η ενοικίαση ή η πώληση ενός ακινήτου και θα μπείτε σε νέες διαδικασίες. Οι γονείς θα ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός νέου χώρου για τα παιδιά που φεύγουν για σπουδές και γενικά θα είστε σε συνεχή εγρήγορση. Από τις 23/9, που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας και θα είστε λαμπεροί και γεμάτοι αισιοδοξία. Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα τη διοχετεύετε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς στην παρούσα φάση. Μέχρι τις 23/10 ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και της φυσικής σας κατάστασης, εγγραφείτε σε κάποιο γυμναστήριο και υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εποχή της Παρθένου πλησιάζει στο τέλος της και πρέπει να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες που σας δίνονται απλόχερα. Στις 21/9 ο Ήλιος, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει νέες ιδέες και αν τις προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα, θα είναι εφικτή η εφαρμογή τους. Ένα σύντομο ταξίδι και η συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών και των γνωριμιών σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και μπορεί να κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Από τις 23/9, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Μέχρι τις 23/10, που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να εξασκήσετε τα ταλέντα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος, λίγες μέρες προτού αφήσει τον τομέα της καριέρας και της φήμης, φέρνει ευκαιρίες και θα έχετε σημαντική πρόοδο. Συγκεκριμένα, στις 21/9 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ευνοήσει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις με εργοδότες σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας. Τα κέρδη σας παίρνουν την ανιούσα και θα έχετε την ευχέρεια να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Μπορεί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός να σας ωθήσει σε άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Στις 23/9 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και φέρνει τις ισορροπίες στις σχέσεις με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα. Μέχρι τις 23/10 θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας και δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να σας γοητεύσει. Να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα καινούριο κεφάλαιο ανοίγει στις 21/9, καθώς ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις και κάποιο από τα όνειρά σας θα γίνει πραγματικότητα. Ο ζωή σας αλλάζει και μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικό. Ένας νέος έρωτας με άτομο από τον χώρο των σπουδών θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας, αλλά δεν πρέπει να πέσετε με τα μούτρα και να μείνουν πίσω οι στόχοι σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό στις 21/9 η καριέρα και η φήμη θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα. Μέχρι τις 23/10 μπορεί να συναντήσετε κάποιες προκλήσεις στην υλοποίηση ενός νέου εγχειρήματος, αλλά θα τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και θα βγείτε κερδισμένοι. Επαφές με δυνάμει συνεργάτες θα ευνοηθούν, ενώ μπορεί να προκύψει και μια νέα γνωριμία με σημαντικό άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τελευταίες ημέρες της παραμονής του Ήλιου στην Παρθένο δίνουν ευκαιρίες που, αν αξιοποιηθούν, θα καταφέρετε να βγείτε από το αδιέξοδο. Στις 21/9 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές και θα βρείτε τα κεφάλαια που αναζητάτε για την υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Εξετάστε διεξοδικά τους όρους μιας συμφωνίας και κυρίως τα ψιλά γράμματα. Από τις 23/9, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό, θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, τους συνεργάτες σας, το ταίρι σας ή τους φίλους σας. Μέχρι τις 23/10 θα είναι ιδανική εποχή για σύναψη έξυπνων συμμαχιών και επίλυση προβλημάτων, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή και τις ανάγκες του συντρόφου σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ήλιος συνεχίζει να φωτίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ειδικά στις 21/9, που πραγματοποιείται το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα είναι εξαιρετική στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε κοινό σκοπό. Μια καινούργια ιδέα θα σας δώσει ώθηση να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας εξιτάρει και θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα. Σχέσεις με φίλους που είχαν ψυχρανθεί θα αναθερμανθούν. Στις 23/9, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και έρχονται στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα. Μέχρι τις 23/10 θα έχετε κάποια έσοδα μέσω ενός επιδόματος ή μιας υποτροφίας και θα βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Διευθετήστε οφειλές, αναζητήστε μια νέα πηγή εσόδων και μην επαναπαύεστε. Υπάρχουν έξοδα που είναι καθ’ οδόν και πρέπει να φανείτε προνοητικοί. Στον ερωτικό τομέα οι προβλέψεις είναι καλές, αρκεί να βγείτε από το καβούκι σας και να επιστρατεύσετε τη γοητεία σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ