Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/6/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28/6/2023) Facebook Twitter
Η Σελένα Γκόμεζ είναι Καρκίνος.
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για τα οικονομικά σας και όσοι είστε γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που φέρνει ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Από τις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας, ενώ ευνοεί και τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Στις 27/6 ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/7 θα στρέψετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Για το 2ο δεκαήμερο, είναι εποχή απολαύσεων και έντονης ερωτικής ζωής, αλλά πρέπει να προσέξετε καθώς μπορεί να γίνουν οι σχέσεις σας περίπλοκες. Αφροδίτη και Άρης σε σύνοδο αυξάνουν τον ερωτισμό σας και θα ασκείτε έντονη γοητεία. Εσείς του 3ου δεκαημέρου παρακολουθείστε τις δαπάνες σας, ειδικά στις 26/6 που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού. Ενδεχομένως να προκύψουν ανατροπές στα οικονομικά σας και να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο σάς προτρέπει να επεκταθείτε και να υλοποιήσετε καινοτόμες ιδέες. Ο Κρόνος φέρνει σταθερότητα στη ζωή σας μέσω μιας ομάδας ατόμων που θα έχετε κοινό σκοπό και διανύετε μια πολύ παραγωγική φάση οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Από τις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας, εν συνεχεία ακολουθεί κι ο Ερμής, ο οποίος θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας μέχρι τις 11/7, επομένως θα έχετε επιτυχή αποτελέσματα όσοι προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Εμπορικές συμφωνίες και θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν. Το 2ο δεκαήμερο είστε επικεντρωμένοι στην οικογένεια και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την ανανέωση του χώρου σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να εξοικονομείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα χρήζουν προσοχής στις 26/6 που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο φέρνει το εξάγωνο Δία - Κρόνου που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ από τις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας. Στις 27/6 εισέρχεται κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Καρκίνο και μαζί με τον Ήλιο αποτελούν ισχυρό συνδυασμό για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Μέχρι τις 11/7 θα είναι ήδη απτά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Το 2ο δεκαήμερο έχετε οξυμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και είναι εξαιρετική εποχή για εμπορικές συναλλαγές και προώθηση υπηρεσιών. Ο Άρης και η Αφροδίτη ήταν εραστές στη μυθολογία και καθώς είναι σε σύνοδο στον τομέα της επικοινωνίας, μπορεί να φέρουν κι έναν έρωτα μέσω μιας φιλίας. Για το 3ο δεκαήμερο είναι μια περίοδος εντάσεων και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας στις 26/6 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η εποχή που ανταμείβονται οι προσπάθειές σας και απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς το εξάγωνο Δία - Κρόνου σάς βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Από τις 26/6 συμμετέχει και ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε τρίγωνο, ενώ στις 27/6 ακολουθεί κι ο Ερμής, που σημαίνει πως θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μέχρι τις 11/7, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και νέες συνεργασίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το 2ο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 23/6, δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις καθώς οι προοπτικές για αύξηση εσόδων είναι πολύ καλές. Το 3ο δεκαήμερο προσέξτε στις 26/6, καθώς το τετράγωνο Άρη - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με φίλους για οικονομικά ζητήματα και να ανατρέψει τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία στον τομέα της καριέρας που έχει επεκτατικό χαρακτήρα, είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς το εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει έσοδα μέσω τρίτων κι ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων. Μυστικές διαπραγματεύσεις θα ευνοηθούν ωστόσο, πρέπει να κρατάτε σιγή ιχθύος. Στις 26/6 ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και δείχνει πως θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών. Το 2ο δεκαήμερο είστε πολύ δυναμικοί καθώς η Αφροδίτη κι ο Άρης στο ζώδιό σας αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας και μέχρι τις 23/6 που ο Άρης περνά στο 3ο δεκαήμερο, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ. Για το 3ο δεκαήμερο είναι εποχή σημαντικών αλλαγών στα επαγγελματικά σας και πρέπει να προσέξετε στις 26/6 με το τετράγωνο Άρη - Ουρανού, πιθανή ένταση με εργοδότες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αίσιες εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις φέρνει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ο Δίας και το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες σε μακρινούς προορισμούς. Στις 26/6 συμμετέχει κι ο Ήλιος σε τρίγωνο κι εν συνεχεία, ακολουθεί κι ο Ερμής με την είσοδό του στον Καρκίνο. Ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης ενεργοποιείται σημαντικά και εκτός ότι θα κάνετε καινούριες φιλίες, κάποια μπορεί να εξελιχθεί και σε ερωτική σχέση. Το 2ο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη στον τομέα του ψυχισμού σας, πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να απολαύσετε στιγμές ανάπαυλας που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Από τις 24/6 που ο Άρης περνά στο 3ο δεκαήμερο, η ένταση μπορεί να προέρχεται από απογοητεύσεις και ειδικά στις 26/6, που πραγματοποιείται το τετράγωνο με τον Ουρανό θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή αλλαγή σχεδίων.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να περάσατε ένα δύσκολο διάστημα με προκλήσεις στα επαγγελματικά σας, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, αλλά βγαίνετε πιο δυνατοί και θα έχετε σημαντική πρόοδο καθώς στηρίζει τις προσπάθειές σας το εξάγωνο Δία - Κρόνου. Μέσω μιας νέας πηγής εσόδων αυξάνεται το εισόδημά σας. Στις 26/6 συμμετέχει κι ο Ήλιος σε τρίγωνο, ενώ στις 27 τον ακολουθεί κι ο Ερμής στον Καρκίνο και πυροδοτείται ο τομέας της εργασίας. Μέχρι τις 11/7 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν στα επαγγελματικά σας, ενώ μπορεί να ζητήσετε και κάποιες συμβουλές για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Το 2ο δεκαήμερο με την Αφροδίτη και τον Άρη στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης είστε πολύ δημοφιλείς και θα έχετε επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή. Το 3ο δεκαήμερο κρατήστε άμυνες καθώς στις 26/6 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού που φέρνει ανατροπές σε οικονομικά κι ερωτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευνοϊκή εποχή ξεκινάει για την ερωτική σας ζωή και με το εξάγωνο Δία - Κρόνου θα μπορέσετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας θα ζήσετε νέες εμπειρίες, οι ελεύθεροι θα ερωτευτείτε, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στις 26/6 συμμετέχει κι ο Ήλιος σε τρίγωνο, ενώ στις 27/6 ακολουθεί κι ο Ερμής στον Καρκίνο και τονίζεται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέχρι τις 11/7 θα είναι εξαιρετική εποχή για ταξίδια και νέες συνεργασίες. Το 2ο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και προωθήστε τα επιτεύγματά σας, μέχρι τις 23/6. Έπειτα ο Άρης περνά στο 3ο δεκαήμερο και ειδικά στις 26/6 που κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις κι ανατροπές σε συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα μπορέσετε να επιλύσετε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει αρμονία στη ζωή των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Στις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο υπόσχεται αύξηση εσόδων μέσω ενός επιδόματος ή μιας νέας πηγής εσόδων και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή στο εξοχικό σας. Στις 27/6 ακολουθεί κι ο Ερμής και μέχρι τις 11/7 θα είναι ιδανική εποχή για αναζήτηση χρηματοδότησης, ρυθμίσεις οφειλών και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Το 2ο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη θα έχετε εύνοια σε ταξίδια και μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το 3ο δεκαήμερο προσέξτε θέματα υγείας και πιθανά ατυχήματα σε ταξίδια στις 26/6 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή πολλών μετακινήσεων, επαφών και έντονης ερωτική ζωής για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που είστε υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Δία - Κρόνου. Ο Κρόνος επιβραβεύει προσπάθειες σε σπουδές και θα απολαύσετε στιγμές ανάπαυλας όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας. Στις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει ζεστασιά στις σχέσεις σας, ενώ από τις 27/6 που ακολουθεί κι ο Ερμής στον Καρκίνο θα έχετε αίσια αποτελέσματα σε νέες συνεργασίες. Μέχρι τις 11/7 δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις και προώθηση υπηρεσιών. Το 2ο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη θα έχετε αύξηση εσόδων, ενώ μπορεί να προκύψει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο σε ανύποπτο χρόνο. Ωστόσο, δεν πρέπει να δώσετε υποσχέσεις. Ανατροπές σε ερωτικά ζητήματα φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το τετράγωνο Άρη - Ουρανού στις 26/6, λόγω λανθασμένης διαχείρισης κοινών πόρων. Επενδύσεις δεν θα ευνοηθούν. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Το εξάγωνο Δία - Κρόνου φέρνει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας, ενώ ευνοεί και τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Στις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, ενώ στις 27/6 ακολουθεί κι ο Ερμής στον Καρκίνο κι αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό. Μέχρι τις 11/7 θα είναι εξαιρετική εποχή για να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Το 2ο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη θα ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είναι κατάλληλη εποχή για να το προτείνετε στο ταίρι σας. Το 3ο δεκαήμερο προσέξτε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα στις 26/6 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη - Ουρανού.

ΙΧΘΥΣ

Επιτυχίες στην εκπαίδευση και εμπορικές συμφωνίες φέρνει το εξάγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σας με τον Δία, ενώ θα ευνοηθούν και οι υπογραφές συμβολαίων. Οι γονείς θα πάρετε χαρά με τα επιτεύγματα των παιδιών και θα απολαύσετε τις διακοπές σας δίχως έγνοιες. Εξορμήσεις σε παραλίες ή βουνά θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Στις 26/6 το τρίγωνο με τον Ήλιο φωτίζει τον τομέα της ερωτικής σας ζωής, ενώ στις 27/6 ακολουθεί κι ο Ερμής στον Καρκίνο, που φέρνει καλά νέα κι ευκαιρίες για νέους έρωτες. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ. Το 2ο δεκαήμερο είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη έχετε τις συνθήκες με το μέρος σας για επιτυχίες, ενώ μπορεί να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο από το χώρο της εργασίας. Στις 26/6 με το τετράγωνο Άρη - Ουρανού, προσέξτε το 3ο δεκαήμερο τις μετακινήσεις σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ