Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-31/10/2024)

drew barrymore Facebook Twitter
H Ντριού Μπάριμορ είναι Ιχθύς
0

ΚΡΙΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα σάς περιμένει, καθώς αφήνετε πίσω ό,τι σας δυσκόλεψε τις προηγούμενες ημέρες και με καθαρό μυαλό επικεντρώνεστε σε θέματα οικονομικής φύσεως. Αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν, όπως χρέη ή κάποιο δάνειο, αλλά και να έχετε καλύτερο έλεγχο. Παράλληλα, η περίοδος ευνοεί και επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Για τους ελεύθερους Κριούς, η Αφροδίτη έχοντας πλέον περάσει στον Τοξότη, φέρνει σκέψεις αλλά και κοινωνικές συναντήσεις από τις οποίες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν αναπάντεχες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, ποτέ δεν ξέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις και θα σας ανακουφίσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αναμένεται να σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Η διάθεσή σας θα είναι στα πάνω της, γεγονός που θα βοηθήσει στις κουβέντες με φίλους και συναδέλφους. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει το ξεκίνημα μίας περιόδου κατά την οποία ζητήματα δουλειάς και προσωπικής ζωής θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά σας, αλλά θα είναι για καλό. Οι ημέρες αυτές χαμογελούν στους δεσμευμένους αλλά και στους ελεύθερους του ζωδίου. Όσοι είστε σε σχέση τώρα είναι το κατάλληλο timing για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να περάσετε χρόνο μαζί και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας, ενώ οι ελεύθεροι είναι πιθανό μέχρι και να ξεκινήσετε μια σχέση από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και μετά τα προσωπικά σας, που σας απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, πλέον αρχίζουν να σας ταλανίζουν θέματα της καθημερινότητας αλλά και της δουλειάς, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι ανησυχητικό. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθείς φέρνει ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε, προκειμένου να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε εύκολα επαγγελματικά θέματα ή ζητήματα του σπιτιού. Η περίοδος αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τους ελεύθερους του ζωδίου, μια και θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για γνωριμίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας απασχολήσουν και να σας εκπλήξουν θετικά άτομα που γνωρίζετε ήδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες πέρασαν και έρχονται τα όμορφα. Όσα σας δυσκόλεψαν και σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα απομακρύνονται και τα αρνητικά συναισθήματα διαδέχεται μια πιο δημιουργική περίοδος, η οποία χαρακτηρίζεται κυρίως από ηρεμία. Αυτές τις ημέρες θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν και σας χαροποιούν, ενώ παράλληλα η καλή σας διάθεση θα επιτρέψει την ύπαρξη προσωπικών αλλά και επαγγελματικών συζητήσεων. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μάλιστα, οι κουβέντες αυτές θα αποδώσουν καρπούς, ενώ παράλληλα θα θέσετε νέους στόχους. Αν είστε ελεύθεροι, η ανεβασμένη σας διάθεση ευνοεί το φλερτ, γι’ αυτό μη διστάσετε να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την οποία η κύρια έγνοια σας είναι το σπίτι. Εκκρεμότητες, δουλειές και συζητήσεις που το αφορούν είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας αυτό το διάστημα, ενώ όσοι ψάχνετε σπίτι ή ανακαινίζετε το ήδη υπάρχον να περιμένετε θετικές εξελίξεις. Και τα οικονομικά σας αναμένεται να σας απασχολήσουν αρκετά το διάστημα αυτό, γι’ αυτό φροντίστε να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύψει ρεαλιστικά, χωρίς υπερβολές και άγχος. Στον τομέα των προσωπικών θα προκύψουν συζητήσεις που δεν τις περιμένατε αλλά και αναπάντεχες συναντήσεις για τους ελεύθερους του ζωδίου. Όσοι είστε σε σχέση, δώστε προτεραιότητα στο ταίρι σας, είναι η κατάλληλη περίοδος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και εκτός προγράμματος σας περιμένουν αυτές τις ημέρες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από έντονη κινητικότητα. Το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ θα προκύψουν και ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας. Τα προσωπικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και επιτέλους θα βρείτε χρόνο να διαχειριστείτε ζητήματα που αφορούν τον εαυτό σας. Ωστόσο, δείξτε παραπάνω προσοχή στον τομέα των οικονομικών και εξετάστε προσεκτικά τυχόν προτάσεις που μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα σας απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό είναι καθοριστική για να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας και να θέσετε τις προτεραιότητές σας αλλά και να αφιερώσετε χρόνο στο κομμάτι αυτό, καθώς ίσως προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα θέλουν μια έξτρα προσοχή και σκέψη. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για θέματα που δεν είστε σίγουροι και μη χάσετε ευκαιρίες που μοιάζουν εξαρχής ιδανικές. Αν είστε σε σχέση, προσοχή για τυχόν εντάσεις με τον άνθρωπό σας· δώστε χρόνο και συζητήστε θέματα που ίσως σας φέρουν απέναντι, ενώ για τους ελεύθερους είναι μια καλή στιγμή για νέες γνωριμίες και επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές οι μέρες ανήκουν στο ζώδιό σας, καθώς σηματοδοτούν την έναρξη των φετινών σας γενεθλίων. Η περίοδος είναι ιδανική για νέους στόχους αλλά και για να τις περάσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η διάθεσή σας είναι στα ύψη, κάτι που ευνοεί τις συζητήσεις και τη δημιουργία νέων επαφών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η έλευση του Ήλιου στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά των δεσμευμένων αλλά και τον ερωτισμό των ελεύθερων του ζωδίου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνισή του ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θα σας κερδίσει έτσι όπως δεν το περιμένατε. Δώστε ευκαιρίες και δεν θα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αυτή φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν προσοχή και σκέψη. Αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν περιουσιακά και οικογενειακά ζητήματα, γι’ αυτό θα χρειαστείτε καθαρό μυαλό. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παρασυρθείτε από τον αυθορμητισμό σας, δώστε χρόνο και χώρο προκειμένου να υπολογίσετε τις καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ευκαιρία να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε, είτε με τους συντρόφους σας είτε με άτομα από το περιβάλλον σας, αλλά και να περάσετε εποικοδομητικό χρόνο μαζί τους. Τέλος, η διαίσθηση και το ένστικτό σας θα σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά καταστάσεις που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν μπερδεμένες, δίνοντας λύση σε προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας περιμένει μια δημιουργική περίοδος, κατά την οποία η εξωστρέφειά σας θα βοηθήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέματα δουλειάς και συζητήσεις με συναδέλφους θα έρθουν στο προσκήνιο, και απαιτούν μεγάλη προσοχή. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας και ίσως οδηγηθείτε πιο γρήγορα εκεί όπου επιθυμείτε, με βοήθεια από κοντινά σας άτομα. Αυτή μάλιστα θα είναι και μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας, με φίλους αλλά και άτομα που δεν έχετε τόσο στενή επαφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του ήλιου στον Σκορπιό για το ζώδιό σας σημάνει την αρχή μιας περιόδου ιδανικής για επαγγελματική ανέλιξη. Προτάσεις και συζητήσεις που δεν περιμένατε ίσως πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες, ενώ ίσως αυτή είναι και η ευκαιρία σας να μοιραστείτε τυχόν ιδέες που έχετε για τη δουλειά σας. Η επικοινωνία αυτή την περίοδο για εσάς θα είναι το παν, γι’ αυτό μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα προκύψουν ζητήματα με κοντινά σας άτομα που η λύση τους θα απαιτούν ωριμότητα και ηρεμία. Μη βιαστείτε να κρίνετε, δώστε χώρο και χρόνο για να ακούσετε προσεκτικά την άλλη μεριά.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές επαφές και συζητήσεις φέρνουν οι μέρες αυτές στο ζώδιό σας. Το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό και ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο δείχνουν πως οι συζητήσεις αυτές θα αφορούν νομικά θέματα που πρέπει να λύσετε, ακόμη και ταξίδια, ενώ θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένα σας άτομα. Αυτές οι ημέρες, μάλιστα, θα είναι και μία ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις και στα προσωπικά σας, καθώς το διάστημα αυτό θα περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με άτομα δικά σας ή ακόμη και με συναδέλφους σας, έτσι θα ευνοηθεί το κλίμα στη δουλειά. Για τους ελεύθερους τα πράγματα είναι ιδανικά για κάποια νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία για νέες εμπειρίες με το ταίρι τους.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Living / Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η ψυχεδελική θεραπεία;

Πολλές από τις μελέτες που υποστηρίζουν τις θεραπευτικές δυνάμεις των ψυχδελικών ουσιών όπως το MDMA συχνά αμαυρώνονται από τη νοοτροπία οπαδού ή γκουρού που διακρίνει κάποιους από τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μην δηλώνονται πλήρως οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.
THE LIFO TEAM
Η εκδίκηση του γραφείου

Living / Η εκδίκηση του γραφείου

Πολλά διευθυντικά στελέχη αμφισβητούν έντονα πλέον την τηλεργασία και πιστεύουν ότι το να βρίσκονται οι εργαζόμενοι κάθε μέρα στο γραφείο είναι καλό για την επιχείρηση – και το να βρίσκονται στο γραφείο όσο περισσότερες ώρες γίνεται, είναι ακόμη καλύτερο.
THE LIFO TEAM