Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/9-02/10/2024)

madonna-face.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 26/9, οι τελευταίες ημέρες του μήνα σάς βρίσκουν επικεντρωμένους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Από τις 28/9 θα υπάρχουν κάποιες δύσκολες όψεις που θα επηρεάσουν σχέσεις με ηλικιωμένους ή εργοδότες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην έκφραση του λόγου σας. Ωστόσο, η σύνοδος με τον Ήλιο στις 30/9 ενισχύει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα είναι εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις ή επίλυση διαφωνιών. Την ίδια μέρα ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα αφορά το 2ο δεκαήμερο και θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων. Μέσω της επιχείρησής σας θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Το 3ο δεκαήμερο διανύετε μια πολύ θετική φάση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, καθώς συνεχίζονται οι αρμονικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το προσεχές διάστημα οι επαφές που θα κάνετε θα αφορούν θέματα της εργασίας και της υγείας σας. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει έως τις 18/10, και θα μπορέσετε να διευθετήσετε αρκετές εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Από τις 28/9 ενδεχομένως να προκύψουν κάποια προβλήματα σε ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά θα είναι παροδικά. Στις 30/9 η σύνοδος Ήλιου - Ερμή θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα φέρει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που χρειάζονται λύσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα διευθετήσετε. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη - Κρόνου αφορά το 2ο δεκαήμερο και προσδίδει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Επειδή θα έχετε καλύτερη στρατηγική στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ποσειδώνα, Ουρανού και Πλούτωνα, θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές και προώθηση ιδεών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξημένη έμπνευση και δημιουργική διάθεση φέρνει ο Ερμής με την είσοδό του στον Ζυγό και από τις 26/9 έως τις 18/10 η προώθηση των ταλέντων σας θα έχει θετική ανταπόκριση. Από τις 28/9 η διαχείριση κοινών πόρων θα αποτελέσει πηγή εντάσεων με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στις 30/9 επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, ενώ θα ευνοήσει τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Αγοράστε ένα λαχείο. Οι γονείς θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με τα παιδιά ώστε να κατανοήσετε τις ανάγκες τους. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σάς παρακινεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πετύχετε τους στόχους σας. Διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Το 3ο δεκαήμερο ετοιμάζετε αυτήν την εποχή κάτι που αφορά ένα νέο εγχείρημα. Τηρήστε σιγή ιχθύος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα διανύσετε μια φάση ενδυνάμωσης των οικογενειακών σας σχέσεων με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 26/9 και, καθώς είναι το ζώδιο της ισορροπίας, το ίδιο θα ισχύσει για τις σχέσεις σας. Έως τις 18/10 θα είναι πολύ καλή εποχή για να επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναζητήσετε νέες ιδέες για τη βελτίωση του χώρου σας. Με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις 30/9, που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις ακινήτων και θα αυξηθούν τα κέρδη σας μέσω της οικογενειακής σας επιχείρησης. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο Άρη - Κρόνου αφορά το 2ο δεκαήμερο, αυξάνοντας τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και την αποφασιστικότητά σας και θα πετύχετε τους στόχους σας σε σπουδές, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Το 3ο δεκαήμερο, υπό την επίδραση του εξαγώνου Ποσειδώνα, Ουρανού και Πλούτωνα, ξεκινάτε μια μεγάλη συνεργασία σε μακρινό προορισμό.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, εισέρχεται στις 26/9 στον Ζυγό, δηλαδή στον τομέα της επικοινωνίας, και είναι ιδανική θέση, καθώς αυξάνει τις δεξιότητές σας και τις προοπτικές για επιτυχία. Έως τις 18/10 θα έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με εμπορικές υποθέσεις και θα ευνοηθούν οι δημόσιες σχέσεις, οι υπογραφές συμβάσεων και θέματα εκπαίδευσης. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στις 30/9 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου θετικών εξελίξεων και θα πάρετε σημαντική ώθηση οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου την ίδια μέρα επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και θα διευκολύνει τη διευθέτηση οφειλών και την αναζήτηση χρηματοδότησης. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας που θα τον κρατήσετε μυστικό. Πολύ καλές οι εξελίξεις στην καριέρα των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Θα πάρετε ένα μπόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, εισέρχεται στις 26/9 στον Ζυγό στον τομέα των χρημάτων σας. Έως τις 18/10 θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας νέας απασχόλησης ή της επιχείρησής σας και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Η σύνοδος με τον Ήλιο στις 30/9 θα ευνοήσει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες και τις αγορές υψηλού κόστους, και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στο 2ο δεκαήμερο το τρίγωνο Άρη - Κρόνου την ίδια μέρα θα επιβραβεύσει προσπάθειες προηγούμενων εβδομάδων που σχετίζονται με την προώθηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών και θα ξεκινήσει μια νέα συνεργασία με καλές προοπτικές. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο του Ποσειδώνα με Ουρανό και Πλούτωνα, θα κάνετε νέες γνωριμίες σε ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Θέματα σπουδών θα ευνοηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 26/9 αυξάνεται η διανοητική δραστηριότητα και η δημιουργικότητά σας και οι ιδέες σας ρέουν πιο εύκολα. Έως τις 18/10 θα είναι πολύ καλή εποχή για να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και αυτοπεποίθηση. Η σύνοδος με τον Ήλιο στις 30/9 που αφορά το 1ο δεκαήμερο θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αν προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη - Κρόνου θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο και θα κλείσετε μια νέα συμφωνία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Η καριέρα και η φήμη σας θα πάρουν την ανιούσα. Για το 3ο δεκαήμερο, επειδή συνεχίζουν οι θετικές όψεις Ποσειδώνα, Ουρανού και Πλούτωνα, είναι μια ευνοϊκή εποχή που επικρατεί αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ βελτιώνονται και τα οικονομικά σας μέσω κοινών πόρων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 26/9 ξεκινά μια φάση έντονης εσωστρέφειας και θα αναζητήσετε τρόπους βελτίωσης της ποιότητας ζωής και των σχέσεών σας. Έως τις 18/10 δώστε έμφαση στην αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την εφαρμογή μελλοντικών σχεδίων ή ιδεών και μην ανακοινώσετε τα πλάνα σας. Στις 30/9 η σύνοδος με τον Ήλιο θα σας ενθαρρύνει να αποτινάξετε καταστάσεις που σας μπλοκάρουν και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου την ίδια μέρα φέρνει στο 2ο δεκαήμερο επιτυχίες σε σπουδές και ερωτικές υποθέσεις. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας για έναν νέο έρωτα και θα είναι εξαιρετική στιγμή για φλερτ. Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις ενισχύουν τις πιθανότητες για μια νέα συνεργασία και το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην προώθηση των υπηρεσιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ιδέες φέρνει ο Ερμής με την είσοδό του στον Ζυγό στις 26/9 και οι τελευταίες ημέρες του μήνα σάς βρίσκουν πολύ αισιόδοξους. Έως τις 18/10 θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να βρείτε υποστηρικτές για την εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος. Μια πολύ καλή ημερομηνία για να προωθήσετε καινοτόμες υπηρεσίες είναι στις 30/9 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή, η οποία αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη - Κρόνου, που επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο, φέρνει αίσιες εξελίξεις σε θέματα της οικιακής σας ζωής και αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων. Εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις ακινήτων, διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων ή αναζήτηση χρηματοδότησης. Το 3ο δεκαήμερο, υπό τη θετική επίδραση του εξαγώνου Ποσειδώνα, Ουρανού και Πλούτωνα, θα αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας νέας απασχόλησης ή ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας τις τελευταίες ημέρες του μήνα, καθώς στις 26/9 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, που μαζί με τον Ήλιο θα είναι δυνατός συνδυασμός. Ιδανική στιγμή για επαφές με πιθανούς εργοδότες, ξεκίνημα επιχείρησης ή διαπραγματεύσεις θα είναι στις 30/9 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή και επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Προωθήστε τα επιτεύγματά σας με σθένος. Οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου την ίδια μέρα αφορά το 2ο δεκαήμερο και επιβραβεύει προσπάθειες προηγούμενων εβδομάδων. Κάποιες επαφές και συζητήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν αποδίδουν καρπούς και δρομολογείται μια νέα συνεργασία. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ποσειδώνα, Ουρανού και Πλούτωνα, ζείτε μεγάλες στιγμές με έναν νέο έρωτα που θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για επαγγελματικούς σκοπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 26/9, ο μήνας τελειώνει με νέες ευκαιρίες για επιτυχίες σε σπουδές, επαγγελματικά ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Η σύνοδος με τον Ήλιο στις 30/9, που επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας και έως τις 18/10 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα σας ενθαρρύνουν να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Το 2ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, επίσης στις 30/9, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και δώστε έμφαση σε νέες διαπραγματεύσεις. Εξαιρετική στιγμή για αποστολή βιογραφικών και συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας. Αν είχατε απογοητευτεί στο παρελθόν επειδή έπεσαν οι προσπάθειές σας στο κενό, ήρθε η εποχή που θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Το 3ο δεκαήμερο, υπό τη θετική επίδραση του εξαγώνου Ποσειδώνα, Ουρανού και Πλούτωνα, θα αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω της πώλησης ενός ακινήτου. Ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα συμβολαίων.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές οι επαφές για οικονομικά ζητήματα που αφορούν οφειλές, κληρονομιές κ.λπ., καθώς στις 26/9 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και φέρνει στην επιφάνεια αρκετές υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να σας πιάνει πανικός. Στις 30/9 η σύνοδος Ήλιου - Ερμή, που θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα ευνοήσει την αναζήτηση χρηματοδότησης ή μπορεί να λάβετε κάποια επιδότηση και θα πάρετε μια ανάσα. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας και αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Το 2ο δεκαήμερο, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, επιστρατεύστε τον δυναμισμό σας που θα είναι στα ύψη, επίσης στις 30/9, και μη διστάσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Οι δεσμευμένοι που επιθυμείτε τη δημιουργία οικογένειας μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας. Το 3ο δεκαήμερο, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ