Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/08 - 04/09/2024)

Ζώδια για την εβδομάδα 29/08 - 04/09/2024 Facebook Twitter
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι Παρθένος
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό τελειώνει ο Αύγουστος και θα είναι μια καλή εποχή για βελτίωση σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία. Επειδή θα αφορά τον τομέα των οικονομικών σας, θα μπείτε σε διαδικασία αναθεώρησης των αναγκών σας και θα βάλετε νέες προτεραιότητες. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/11. Καθώς θα διανύει τον τομέα της καριέρας, ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν εργοδότες, ηλικιωμένα άτομα και να αναζητήσετε την αλλαγή. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3/9 θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά στα επαγγελματικά σας ή τη φυσική σας κατάσταση. Στις 4/9 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να διευθετήσετε κάθε είδους εκκρεμότητες που θα αφορούν το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος σάς αποχαιρετά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και, καθώς είναι δικός σας κυβερνήτης, σας αφορά άμεσα αυτή η θέση. Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη και θα διευθετήσετε αρκετές εκκρεμότητες της δουλειάς σας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και, καθώς είναι στο ζώδιό σας, θα δώσετε έμφαση στις αλλαγές που επιθυμείτε, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, που για εσάς αφορά τον τομέα της πνευματικής ανάπτυξης. Ενδεχομένως να μην είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που έχετε πάρει σχετικά με τη σταδιοδρομία σας και να σκεφτείτε να αλλάξετε πορεία, όμως καλό θα είναι να σκεφτείτε προτού πράξετε. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3/9 θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος τελειώνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό, που για εσάς είναι ο τομέας της δημιουργίας και του έρωτα. Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία και απολαύσεις θα είναι αυξημένη και θα δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και καθώς αφορά τον ψυχισμό σας, θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/9. Θέματα που σχετίζονται με κοινούς πόρους, φόρους κ.λπ. έρχονται στο προσκήνιο και θα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα. Στις 3/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αφορά την οικιακή σας ζωή και είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα ακίνητο ή να κάνετε μια μετακόμιση. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 4/9 θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε μια δυνατή συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό τελειώνει ο μήνας και θα έχετε μια πιο «σπιτογατίσια» διάθεση. Θέματα της οικιακής σας ζωής θα αποτελέσουν προτεραιότητα∙ μπορεί να αφορούν κάποια μετακόμιση, τη βελτίωση του χώρου σας ή τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Νέες τεχνολογίες, καινοτόμες ιδέες/προϊόντα, εάν τα προωθήσετε, θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μέχρι τις 20/11 θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Στις 3/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αφορά την επικοινωνία και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, όπως κάποια εμπορική συμφωνία ή έναν κύκλο μαθημάτων. Στις 4/9 ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σας προσδίδοντας δυναμισμό και αποφασιστικότητα και θα είναι μια πολύ καλή εποχή για κυνήγι ευκαιριών.

ΛΕΩΝ

Με επικοινωνιακή διάθεση σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του Αύγουστου, καθώς στις 29/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, τονίζοντας τον τομέα της επικοινωνίας. Σχέσεις με οικείους και με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία είχατε χαθεί τον τελευταίο καιρό θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και επειδή αφορά τον τομέα της καριέρας, θα είναι μια καλή εποχή για να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 20/11 μπορεί να συναντήσετε κάποιες προκλήσεις που θα σας βάλουν σε διαδικασία σκέψης. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας λόγω στρες. Στις 3/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σάς ενθαρρύνει να κάνετε κάποια επένδυση ή μια ακριβή αγορά, ενώ στις 4/9 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και, επειδή θα επιδρά στον ψυχισμό σας, ενδεχομένως να μην έχετε το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με θετικό πρόσημο τελειώνει ο Αύγουστος, καθώς η Αφροδίτη στις 29/8 αφήνει το ζώδιό σας και εισέρχεται στον Ζυγό, τονίζοντας τον τομέα των οικονομικών σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται, είτε μέσω της εργασίας είτε μέσω κάποιας επένδυσης, και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για την κατεύθυνση που έχετε πάρει στις σπουδές, αλλά καλό θα είναι να μη βιαστείτε. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω και θέματα που θα αφορούν την ερωτική σας ζωή ή τα παιδιά θα σας ζορίσουν. Στις 3/9 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, στην προσωπική σας ζωή ή την εμφάνισή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος σάς αποχαιρετά με την είσοδο της Αφροδίτης το ζώδιό σας, η οποία προσδίδει ερωτισμό και αυξημένη γοητεία και είναι μια καλή εποχή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, να αλλάξετε στυλ στα μαλλιά και γενικά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στον τομέα των κοινών σας πόρων και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως κάτι που να σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ή κάποιο μέλος της οικογένειας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3/9 αφορά τον ψυχισμό σας και την υγεία και σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο στις 4/9 θα ευνοηθεί το κυνήγι ευκαιριών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό τελειώνει ο Αύγουστος και συμβολίζει τη στιγμή που πρέπει να σκεφτείτε και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε από δω και στο εξής, μιας και πλησιάζει το Φθινόπωρο και είναι μια καλή εποχή για να πάρετε αποφάσεις. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και, καθώς διανύει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα μπείτε σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω και θέματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, την προώθηση υπηρεσιών και την επικοινωνία γενικότερα ίσως να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αφορά τις φιλοδοξίες και τα μελλοντικά σας σχέδια και είναι ιδανική στιγμή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, θέματα που έχουν σχέση με κοινούς πόρους θα αποτελούν συχνά και πηγή εντάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα είναι αρκετά ευχάριστες, καθώς στις 29/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Τώρα θα είστε πιο διαθέσιμοι για επαφές με φίλους και θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία, επομένως θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Ενδεχομένως να νιώθετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να κάνετε κάτι διαφορετικό, που θα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Με την επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 2/9, τα οικονομικά σας θα είναι το βασικό σας μέλημα, αλλά δεν θα πρέπει να προβείτε σε βιαστικές ενέργειες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3/9 αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σπουδές ή να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς και για λόγους ψυχαγωγίας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/8 ξεκινά μια εποχή στην οποία θα είστε πιο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια και τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων. Ενδεχομένως να προκύψει και ένας νέος έρωτας με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και, καθώς θα διανύει τον τομέα του έρωτα, θα έχετε άστατη ερωτική ζωή και θα είναι μια περιπετειώδης περίοδος για εσάς. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιό σας και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις επειδή θα νιώθετε ότι δεν έχετε την ικανότητα να αντεπεξέλθετε στους στόχους σας. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3/9 θα είναι εξαιρετική ημερομηνία για δημιουργία ερωτικής σχέσης ή την έναρξη ενός νέου έργου. Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο στις 4/9 και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση εργαλείων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 29/8 και θα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για δημοσιεύσεις, ταξίδια ή σπουδές. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα της οικιακής σας ζωής. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποια μετακόμιση, να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή να βελτιώσετε τον χώρο σας. Στις 2/9 ο Πλούτωνας αφήνει το ζώδιό σας και επιστρέφει στον Αιγόκερω, φέρνοντας μια αναστάτωση κυρίως ψυχολογική. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 3/9 σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας εποχής που θα αφορά τις σχέσεις σας και αποτελεί ιδανική ημερομηνία για γάμο, συμβίωση ή το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας. Με την είσοδο του Άρη στις 4/8 στον Καρκίνο θα είναι μια καλή εποχή να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και οι γονείς με ό,τι αφορά τα παιδιά. 

ΙΧΘΥΣ

Λίγο πιεσμένους σας βρίσκουν οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, καθώς στις 29/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές ή κληρονομιές. Ωστόσο επειδή η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του πλούτου, δεν χρειάζεται να έχετε τόσο άγχος καθώς προμηνύονται αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επιστροφή του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία και αφορά τον τομέα της επικοινωνίας. Ίσως χρειαστεί να βρείτε νέους τρόπους προώθησης προϊόντων/ υπηρεσιών και να εκσυγχρονίσετε τις μεθόδους σας. Στις 2/9 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και θα είναι ένας λόγος παραπάνω για να αναζητήσετε καινοτόμες μεθόδους για την υλοποίηση μιας ιδέας. Στις 3/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής και θα ευνοηθεί η αλλαγή κατοικίας, η βελτίωση σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα και η έναρξη μιας οικογενειακής επιχείρησης. 

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM