Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/8/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/8/2023) Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι Ζυγός.
0

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αναλάβετε νέες ευθύνες και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τις ηγετικές σας ικανότητες. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι και μη διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι επιδόσεις σας θα εκτιμηθούν και θα λάβετε ένα μπόνους ή μια προαγωγή. Όσον αφορά τα οικονομικά, μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερες συμφωνίες ωστόσο, προσέξτε να μη σας παρασύρει η ανάγκη σας για απολαύσεις σε υπερβολές με τα χρήματά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 7/8 και στις 9/8, που είναι ακατάλληλες μέρες για επενδύσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Στον ερωτικό τομέα η Αφροδίτη εντείνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές, που θα προκαλέσουν απογοητεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με πάθος θα είναι έντονη μέσα στο προσεχές διάστημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχετε τις πράξεις σας και να αποφύγετε τη βιασύνη στη λήψη αποφάσεων. Αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας και ζητήστε συμβουλές από έμπιστους φίλους ή μέλη της οικογένειας. Όσον αφορά τις σχέσεις σας, η επικοινωνία θα είναι καθοριστική. Στις 7/8 και στις 9/8, προσέξτε για πιθανή ένταση διαμάχη με ένα μέλος της οικογένειας. Κοντρολάρετε την παρόρμησή σας και φανείτε πιο συγκαταβατικοί. Στον ερωτικό τομέα Άρης και Ερμής φέρνουν δύο νέα πρόσωπα στη ζωή σας και θα βρεθείτε σε δίλημμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη και θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Εξαιρετική εποχή για να προσεγγίσετε νέα άτομα και να εξερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα. Η δικτύωση και η συνεργασία μπορούν να οδηγήσουν σε ευκαιρίες στην καριέρα ή την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, δεν πρέπει να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες, καθώς είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα. Κάντε διαλείμματα όταν τα χρειάζεστε και μην φοβάστε να πείτε όχι σε προσκλήσεις ή αιτήματα που δεν συνάδουν με τις αξίες ή τους στόχους σας. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους στις 7/8 και 9/8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε χαλαρώσει κι αποφεύγετε τις συγκρούσεις, κάτι που θα είναι καλό για τις προσωπικές σχέσεις, αλλά μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο αδύναμοι στην επαγγελματική ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για ηρεμία και της ανάγκης για δράση. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιους προβληματισμούς ή προκλήσεις στην εργασία σας, αλλά μην αφήνετε το φόβο να σας εμποδίζει. Διατηρήσετε μια θετική στάση και επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες, όμως με λίγη υπομονή και αποφασιστικότητα, θα τις ξεπεράσετε. Η κοινωνική σας ζωή είναι καλή, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους στις 7/8 και 9/8.

ΛΕΩΝ

Η δημιουργική σας διάθεση και η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στην εργασία και να βρείτε χαρά στη δημιουργία τέχνης ή στην αναζήτηση νέων εμπειριών. Ωστόσο, προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά εγωκεντρικοί ή αλαζόνες και μην παραβλέπετε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Προσπαθήστε να αφιερώνετε χρόνο στους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε δυνατές σχέσεις, αλλά μην ξεχνάτε να απολαύσετε τη ζωή. Εξαιρετική εποχή για διακοπές, ταξίδια και φλερτ. Η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και αν είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες θα βελτιωθεί. Στις 7/8 και 9/8 αποφύγετε τις διενέξεις με ηλικιωμένα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας στη ζωή σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επίλυση προβλημάτων, αλλά μην απογοητεύεστε. Επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες και προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Επίσης, μην ξεχνάτε να προσέχετε την υγεία σας και να αφιερώνετε χρόνο για την ψυχική σας ευεξία. Μόνο έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις με επιτυχία. Ιδανική εποχή για ταξίδια και νέες εμπειρίες ωστόσο, στον ερωτικό τομέα θα είναι περίπλοκη η κατάσταση. Ιδιαίτερη προσοχή στις 7 & 9/8 όσοι ταξιδέψετε με το όχημά σας. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον νόμο. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευχάριστη, καθώς θα έχετε πολλές επαφές και έντονη κοινωνική ζωή. Μπορεί να υπάρξουν μερικές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, λόγω των συνθηκών, αλλά θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας και απολαύσετε την κοινωνική σας ζωή. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για νέες φιλίες και διασκέδαση. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω ενός επιδόματος, ενός μπόνους ή μέσω του/της συντρόφου και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Ακατάλληλες μέρες για υλοποίηση σχεδίων και διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων στις 7 & 9/8. Ενδεχομένως να προκύψουν εμπόδια ή εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με νηφαλιότητα. Επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας δύναμη και αποφύγετε τις συγκρούσεις με οικείους. Επίσης, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Όσον αφορά την επικοινωνία, προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς μπορεί να προκύψει μια πρόταση συνεργασίας. Σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και ηλικιωμένους χρήζουν προσοχής στις 7 & 9/8. Μπορεί να νιώσετε αδικημένοι και αν δεν κοντρολάρετε την παρόρμησή σας, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή δεν πρέπει να σάς τρομάζουν καθώς μπορεί να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για επιτυχία και ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές τις ευκαιρίες και να είστε προετοιμασμένοι να δεχτείτε τις προκλήσεις που μπορεί να συνοδεύουν την επιτυχία. Όσοι εργάζεστε προσέξετε την υγεία σας και να αποφεύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Επίσης, φροντίστε να ενυδατώνεστε συχνά και να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε το νου σας, όπως η γιόγκα, η κολύμβηση, κλπ. Στις 7 & 9/8 ιδιαίτερη προσοχή για μικροατυχήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσωπικές σας ανάγκες θα σας απασχολήσουν και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα ταξίδι για λόγους ψυχαγωγίας, να χαλαρώσετε και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Η ερωτική σας ζωή έχει προοπτικές βελτίωσης, αλλά δεν πρέπει να σώσετε υποσχέσεις. Ο ενθουσιασμός θα θολώσει την κρίση σας και στο μέλλον θα απογοητευτείτε. Βιώστε τις στιγμές, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά. Ακατάλληλες μέρες για δημιουργία ερωτικής σχέσεις στις 7 & 9/8. Όσοι είστε σε σχέση αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το παραμικρό και μην προκαλείτε εντάσεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, έχετε αυξημένη διάθεση για απολαύσεις και πολυτέλεια και μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού. Μέσω της ακίνητης περιουσίας αυξάνονται τα έσοδά σας και έχετε την ευχέρεια να κάνετε ένα ταξίδι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε στις 7 & 9/8 για πιθανή ένταση μέσα στην οικογένεια. Όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση, αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας. Η δικτύωση και η κοινωνικοποίηση θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σας, καθώς οι νέες συνδέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες. Καινοτόμες ιδέες και οι δημιουργικές σας λύσεις θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα μείγμα ευκαιριών και προκλήσεων. Μπορεί να νιώσετε ένα κύμα δημιουργικότητας και έμπνευσης και είναι εξαιρετική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας, ή να εξερευνήσετε νέα χόμπι. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ωστόσο, προσέξτε να μην χαθείτε σε ονειροπολήσεις και παραμελήσετε πρακτικές ευθύνες. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τις παρορμητικές δαπάνες και ζητήστε επαγγελματική συμβουλή πριν κάνετε σημαντικές επενδύσεις. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να αφήσετε  τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε θέματα υγείας στις7 & 9/8.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

Living / Κρυπτονομίσματα και «οικονομικός μηδενισμός»: Το τέλος της εμπιστοσύνης στην πραγματική αξία του χρήματος

«Για τους χρηματοοικονομικούς μηδενιστές, το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αφήγηση», λέει ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Κοφινάς, ο οποίος επινόησε τον όρο.
THE LIFO TEAM
Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ