Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/7/2023)

Κρίσι Τέιγκεν Facebook Twitter
Η Κρίσι Τέιγκεν είναι Tοξότης.
0

ΚΡΙΟΣ

Εποχή σημαντικών αλλαγών για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο: κάτι που πλησιάζει στο τέλος αφήνει χώρο για νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα στις 10/7 και καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την καριέρα ή την οικογένεια. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 27/8 θα είστε πολύ δυνατοί σε διαπραγματεύσεις και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση. Επειδή θα έχετε και πολλή ένταση σε συνδυασμό με ανυπομονησία, θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση εργαλείων. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 28/7 θα είναι ιδανική εποχή για απολαύσεις και ψυχαγωγία. Αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια καλά νέα σχετικά με την απόκτηση παιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα συναντήσετε κάποιες προκλήσεις οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου σας. Στις 10/7 η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια ένα παλιό θέμα που θα φρενάρει τα σχέδιά σας και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε, όσο κι αν αισθάνεστε πως δεν έχετε το κουράγιο. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας λόγω έλλειψης πίστης στον εαυτό σας. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και τονίζεται ο τομέας της δημιουργικότητας. Μέχρι τις 27/8 ο ερωτισμός σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και η ερωτική σας ζωή θα είναι περιπετειώδης. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 28/7 θα έχετε πολλές επισκέψεις στο σπίτι ή στο εξοχικό σας και θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα είναι και ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις ακινήτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των γεγονότων. Στις 10/7 η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και έχει να κάνει με κοινούς πόρους. Ο Πλούτωνας συνδέεται με την απώλεια και το χρέος, επομένως θα πρέπει να παρακολουθήστε με προσοχή τα οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα ζήτημα από το παρελθόν. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και τονίζεται ο τομέας της οικιακής σας ζωής. Μέχρι τις 27/8 μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 11/7, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Λέοντα, ενεργοποιείται ο τομέας της επικοινωνίας και μέχρι τις 28/7 θα είναι εξαιρετική εποχή για εμπορικές συμφωνίες, σύντομες μετακινήσεις και προώθηση υπηρεσιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μια δύσκολη μέρα θα είναι στις 10/7 που πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα. Οι προσωπικές σας ανάγκες θα έρθουν κόντρα με τις ανάγκες των άλλων. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο την ίδια μέρα οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και θα έχετε επιτυχίες σε δημόσιες σχέσεις και προώθηση προϊόντων, αλλά θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας, τον γραπτό και προφορικό λόγο σας, καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις και θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Μέχρι τις 27/8 αποφύγετε την επίλυση σημαντικών ζητημάτων με οικείους. Ο Ερμής στις 11/7 εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 28/7 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Ένας πολυετής κύκλος στα επαγγελματικά σας κλείνει και σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Στις 10/7 η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα σάς ενθαρρύνει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, καθώς ήρθε η εποχή που πρέπει να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε προηγούμενα μοτίβα και να εξετάσετε τι δεν λειτουργεί όσον αφορά την εργασία ή τη φυσική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και καθώς θα ενεργοποιηθεί ο τομέας των οικονομικών μέχρι τις 27/8, θα είστε πολύ δυνατοί στις διαπραγματεύσεις και θα κλείσετε μια μεγάλη συμφωνία. Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι εντάσεις για περιουσιακά ζητήματα. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και οι επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες. Εξαιρετική εποχή για να δώσετε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Μέχρι τις 28/7 θα προσελκύετε το ενδιαφέρον και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο στις 10/7 με την αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα με έναν φίλο ή έναν εραστή και θα χρειαστεί να αφήσετε κάποιον ή κάτι στη ζωή σας. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η απόφαση, αλλά θα είναι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας την ίδια μέρα ανακτάτε το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας και θα διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Μέχρι τις 27/8 θα είναι ιδανική εποχή για κυνήγι ευκαιριών και για βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής, καθώς η γοητεία σας θα είναι στα ύψη. Στις 11/7 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 28/7 θα ευνοηθούν οι μυστικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα έρχονται σε αντίθεση με τα μελλοντικά σας σχέδια στις 10/7 και θα βρεθείτε σε δίλημμα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να σταματήσετε μια εργασία επειδή θα είστε απογοητευμένοι ή να σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας και να δοκιμαστούν οι σχέσεις με ηλικιωμένους. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και διεκδικήστε αυτά που δικαιούστε. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και η συγκεκριμένη θέση δεν είναι πολύ ευνοϊκή, καθώς θα έχετε μια τάση να δουλεύετε παρασκηνιακά, κάτι που θα προκαλέσει συγκρούσεις με το περιβάλλον σας. Μυστικές ερωτικές σχέσεις δεν θα έχουν διάρκεια. Μέχρι τις 27/8 θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Από τις 11/7 που εισέρχεται ο Ερμής στον Λέοντα, οι ιδέες σας θα είναι πολλές και θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε μέσω της συλλογικής προσπάθειας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες ορισμένα σχέδιά σας μπορεί να μη λειτουργήσουν. Στις 10/7 η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ενδεχομένως να κλείσει μια πόρτα, επειδή θα νιώθετε αδύναμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ωστόσο, αν κάτι δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για την εμφάνιση νέων ευκαιριών. Αφήστε ό,τι είναι παλιό ή ξεπερασμένο, προκειμένου να προχωρήσετε στη ζωή σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο και τονίζεται ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης. Μέχρι τις 27/8 θα έχετε πολλές επαφές με φίλους και με άτομα που θα έχετε κοινό όραμα, ενώ θα κάνετε και κάποιες καινούργιες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και φέρνει ευκαιρίες στην καριέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που θα αφορούν τις αμοιβές σας και κοινούς πόρους και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Στις 10/7 η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα επαναφέρει μια παλιά οφειλή που θα σας βγάλει εκτός ρυθμού. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο και ζητήστε τη στήριξη οικείων προσώπων. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και πυροδοτείται ο τομέας της καριέρας και της φήμης. Μέχρι τις 27/8 η ανταγωνιστική σας διάθεση θα είναι σε υψηλά επίπεδα και αν κυνηγήσετε ευκαιρίες θα βγείτε κερδισμένοι. Επαφές με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές σας. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και ξεκινάει μια εποχή με πολλά ταξίδια και νέες εμπειρίες που θα σας συναρπάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι ολοκληρώνεται και ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που μπορεί να αφορά τη σχέση σας ή μια συνεργασία. Στις 10/7 η αντίθεση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας με τον Ερμή στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο παλιά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί και θα πρέπει να τα διευθετήσετε. Ιδανική στιγμή για να λήξετε μια συνεργασία. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και σας κάνει πολύ πειθαρχημένους, που σημαίνει πως θα κατακτήσετε τους στόχους σας και θα ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Μέχρι τις 27/8 θα ταξιδεύετε συχνά και εκτός του ότι θα αλλάζετε παραστάσεις, θα διευρύνετε και τον κύκλο των γνωριμιών σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 11/7 οικονομικά ζητήματα που αφορούν οφειλές και κοινούς πόρους έρχονται στο προσκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και ίσως να μην εξελιχθούν όπως τα σχεδιάζατε. Στις 10/7 η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα φέρνει κάποια γεγονότα που θα σας βάλουν σε διαδικασία επανεξέτασης των πλάνων σας. Δεν είναι αδύνατο ένα νέο ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και τονίζει τον τομέα των χρημάτων που προέρχονται μέσω τρίτων. Μέχρι τις 27/8 θα μπορέσετε να ρυθμίσετε οφειλές και να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε για πιθανές εντάσεις με οικείους. Μια νέα πηγή εσόδων θα αυξήσει το εισόδημά σας. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και ξεκινάει μια εποχή με πολλές επαφές και πιθανές συνεργασίες. Μέχρι τις 18/7 θα διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ιδέες σας ενθαρρύνουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα στις 10/7 επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και προμηνύει αλλαγή σχεδίων. Ενδεχομένως να προκύψει κάποιο πρόβλημα με τους συνεργάτες σας ή να χρειαστεί να ρίξετε το βάρος της προσοχής στα παιδιά. Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και δίνει έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέχρι τις 27/8 θα είστε πολύ δυνατοί στις διαπραγματεύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε εντάσεις με το ταίρι σας. Στις 11/7 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και φέρνει ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας. Μέχρι τις 28/7 θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε συνεντεύξεις. Επίσης, θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και θα ανακτήσετε τη φόρμα σας. Κάντε το ετήσιο τσεκάπ.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του cool έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Living / Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του coolness έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Οι «πόντοι αύρας» που σαρώνουν στο TikTok ταιριάζουν με την καταγεγραμμένη αγάπη της γενιάς Z για την αστρολογία και άλλα «συμπαντικά» και «ενεργειακά» συστήματα πεποιθήσεων, αλλά και με θεωρίες περί αρετής και ηθικής της κλασικής αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ