Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/8/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/8/2024) Facebook Twitter
Η Megan Thee Stallion είναι Υδροχόος
0

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που είχαν μείνει στάσιμα αρχίζουν να δρομολογούνται από τις 8/8 που πραγματοποιείται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη. Κάποιο άτομο με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση και οι προοπτικές θα είναι καλές, καθώς την ίδια μέρα το εξάγωνο Σελήνης - Πλούτωνα ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και της κοινωνικής σας ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με εργοδότες και ηλικιωμένους. Τα ερωτικά σας βαίνουν καλώς και μια πολύ καλή ημερομηνία για φλερτ είναι στις 14/8. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία προσδίδει δυναμισμό και η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους ψυχαγωγίας θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και τα παιδιά. Στις 8/8 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη θα ευνοήσει την επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα που είχατε χωρίσει φιλικά. Επίσης, θα είναι εξαιρετική στιγμή για να δοκιμάσετε την τύχη σας μέσω τυχερών παιχνιδιών. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια επένδυση σε ακίνητα, στις 14/8, με τη σύνοδο Άρη - Δία, θα είναι ιδανική στιγμή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και έχετε την ευχέρεια να διευθετήσετε οφειλές, κληρονομικά και διαδικαστικά ζητήματα, καθώς και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Στις 8/8, με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, εκτός του ότι θα έχετε καλά νέα που θα αφορούν κάποια εμπορική συναλλαγή, θα είναι και καλή στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης. Οι ελεύθεροι, αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος Άρη - Δία στο ζώδιό σας στις 14/8 σάς ενθαρρύνει να θέσετε νέους στόχους και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σας με τη σύνοδο Αφροδίτης - ανάδρομου Ερμή στις 8/8, που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Ίσως να δρομολογηθεί μια συνεργασία που είχε μείνει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, να επιλύσετε παρεξηγήσεις με οικείους ή τα προβλήματα της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε πιθανή σύγκρουση με εργοδότες ή ηλικιωμένο άτομο. Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια σάς προκαλεί πανικό και μπορεί να φερθείτε επιπόλαια. Στις 14/8 η σύνοδος Άρη - Δία σάς δίνει την απαραίτητη αποφασιστικότητα για κυνήγι ευκαιριών και θα είναι εξαιρετική στιγμή για μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.  

ΛΕΩΝ

Οικονομικές διαπραγματεύσεις που έμειναν ημιτελείς και σας είχαν προκαλέσει άγχος και απογοήτευση μπαίνουν στην τελική ευθεία από τις 8/8 που πραγματοποιείται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη. Με τη συμμετοχή του Πλούτωνα σε αρμονικές όψεις οι προοπτικές για μια νέα συνεργασία είναι καλές. Πλέον θα έχετε την ευχέρεια να οργανώσετε τις διακοπές σας, να κάνετε μια σημαντική αγορά και να απολαμβάνετε τη ζωή μακριά από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Από τις 14/8 που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Δία η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και μέσω της ψυχαγωγίας με φίλους ή/και το ταίρι σας θα ανακτήσετε τη θετική σας ενέργεια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες που έμειναν ανικανοποίητες βγαίνουν στην επιφάνεια με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας στις 8/8, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει δυσθυμία. Μην αφήσετε τη δυσαρέσκεια να σας κυριεύσει και κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να πραγματοποιήσετε όσα επιθυμείτε. Ενδεχομένως να είναι η βελτίωση της εμφάνισής σας, αγορές για τον εαυτό σας ή ένα ταξίδι. Μην παραμερίζετε τα «θέλω» σας και θέστε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Στις 14/8, που πραγματοποιείται η σύνοδος Άρη - Δία, θα έχετε την τύχη με το μέρος, σας αν κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες, και αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας. 

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα της οικιακής σας ζωής θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας στις 8/8 με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και θα είστε πιο εσωστρεφείς, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα απομονωθείτε. Αντιθέτως, θα έχετε συχνές επισκέψεις στο σπίτι ή στο εξοχικό σας από αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να επιστρέφουν από τις διακοπές, απλώς θα προτιμάτε τις επαφές με οικείους στον δικό σας χώρο. Ένα χαρμόσυνο γεγονός, όπως ένας γάμος ή ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια, θα φέρει νέα θετική ενέργεια και θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεών σας. Η σύνοδος Άρη - Δία στις 14/8 ανοίγει νέους δρόμους και ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσω της κοινωνικής σας ζωής σάς δίνεται η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Ενδεχομένως να είναι κάποιο χόμπι, ένα ομαδικό άθλημα ή μια συλλογική δράση. Εξαιρετική στιγμή για νέες γνωριμίες και προώθηση καινοτόμων ιδεών είναι στις 8/8 που πραγματοποιείται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη. Οι πιθανότητες να εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένα φιλικό σας πρόσωπο από τα παλιά είναι πολλές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων ή επιδοτήσεων στις 14/8. Η σύνοδος Άρη - Δία θα ευνοήσει την αναζήτηση χρηματοδότησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας από τις 8/8 που πραγματοποιείται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, κάτι που θα φέρει και άμεση βελτίωση στα οικονομικά σας. Μέσω της επιχείρησής σας αυξάνονται τα κέρδη σας ή μπορεί να πάρετε ένα μπόνους επειδή θα εκτιμηθούν οι προσπάθειές σας. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας με κάποιο ισχυρό πρόσωπο. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι εξαιρετική για προώθηση δεξιοτήτων και επιτευγμάτων. Στις 14/8, με τη σύνοδο Άρη - Δία, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αν διαπραγματευτείτε μια καινούργια συμφωνία. Προσέξτε τις κόντρες με το ταίρι σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια, καινούργιες εμπειρίες και πρόσωπα από το παρελθόν φέρνει η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στις 8/8 και θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς που απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Οι σπουδαστές θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας και θα ασχοληθείτε ξανά με τις σπουδές ‒ ειδικά όσοι είχατε κλατάρει τους προηγούμενους μήνες θα μείνετε ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις σας. Στις 14/8 η σύνοδος Άρη - Δία αυξάνει τη γοητεία σας και είναι ιδανική στιγμή για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ένας νέος έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα σας αναζωογονήσει. Την ίδια μέρα θα ευνοηθούν και οι διαπραγματεύσεις για κάποια χρηματοδότηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με κοινούς πόρους, οφειλές, ασφάλειες ή κληρονομιές θα σας απασχολήσουν στις 8/8 με τη σύνοδο Αφροδίτης - ανάδρομου Ερμή και θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε όσα σας απασχολούν. Όσοι αναζητάτε κάποια χρηματοδότηση ή οικονομική ενίσχυση μέσω συνεργασιών θα είναι ιδανική ημερομηνία για να προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας. Βελτιώνεται η ερωτική ζωή όσων δεν αναζητούν το εφήμερο και επιθυμούν μια σταθερή σχέση. Η σύνοδος Άρη - Δία στις 14/8 φέρνει αύξηση εσόδων μέσα από επενδύσεις, καλλιτεχνική έκφραση και ό,τι αφορά την ψυχαγωγία. Αγοράστε ένα λαχείο και κυνηγήστε την τύχη σας! 

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν στις 8/8 με τη σύνοδο Αφροδίτης - ανάδρομου Ερμή και θα είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε πιο κοντά, εκφράζοντας το ενδιαφέρον σας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων, δώστε έμφαση σε επαφές με συνεργάτες και διαπραγματευτείτε μια νέα συμφωνία. Οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, αφήνοντας στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Η σύνοδος Άρη - Δία στις 14/8 φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας και ευνοεί τις αγοραπωλησίες ή την ενοικίαση ακινήτων. 

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ